Include si Hobby

13 Dec 2010, 23:30
tare, moale, musai sa batem.
14 Dec 2010, 18:15
Pentru ca inca sunt la munca, ma uit pe livescore. Intre minutele 14:57 si 23:11 nu am marcat nimic. Observ si ca de abia in minutul 22 a cerut Voina timeout, dupa ce primisem 5(!!) goluri. Mda.
13-12 prima repriza. Din ce am citit pe livescore, Talida a facut minuni prin poarta. Si vad ca Neagu inscrie de nu se mai opreste. Si TARE imi e ca Voina nu are nici o contributie la jocul asta al fetelor. Am citit prin comentarii ca la timeout nu a oferit nici macar o indicatie tactica, e adevarat?
14 Dec 2010, 18:46
17-13 in minutul 42. Hai, ROMANIA!!
Later: Incredibil, minutul 55, 22-18 pt Romania. 11 goluri (50%) date de Neagu. Sa inteleg ca am stat in doua jucatoare: Neagu si Tolnai?
Final 23-21, cu gol luat in minutul 60. Biiiine ca am castigat, o sa vad si meciul asta seara. Tare mi-e ca in stilul asta ne cam bate Rusia, oricat de slaba ar fi echipa lui Trefilov.
14 Dec 2010, 19:38
fetele astea vor sa ne imbolnaveasca de inima
eram sigur ca iarasi ne vom chinui....am alternat momentele foarte bune cu prostii fara seaman (pase la interceptie, fortari, aruncari telefonate; ex. Melinda Geiger, o succesiune de 3 goluri superbe, urmata de cateva greseli de incepatoare)
arbitrii au fost consecventi, au gresit constant de ambele parti
una peste alta, bine ca am castigat; cu Rusia nu ne va fi usor...dar, avand in vedere ca Rusia nu mai e ce-a fost, prevad un meci asemanator astuia, care (deci) se poate castiga
14 Dec 2010, 19:55
minutul 10, Spania-Rusia 7-0
poate castiga Spania si le demotiveaza pe rusoaice de tot
14 Dec 2010, 21:29
A, nu! Sa nu castige Spania! Nu stiu care e criteriul primordial la egalitate de puncte: golaverajul sau meciul direct. Dar nici nu ma intereseaza. Vreau sa nu gandeasca: "a, pai ne trebuie doar un punct" sau "sa nu pierdem la diferenta de 5 goluri". Vreau sa intre pe teren constiente ca trebuie sa castige partida cu Rusia.
Uite o sa ma interesez care e primul criteriul de departajare in caz de egalitate la puncte.
Later: After the completion of the main round matches:
a) better results in points gained in the direct encounter of the teams
b) higher goal difference in the direct encounter of the teams
c) greater number of plus goals in the direct encounter of the teams
d) goal difference in all matches (achieved by subtraction)
e) greater number of plus goals in all matches
Ca sa NU ne calificam Croatia trebuie sa castige, apoi Danemarca sa mai piarda o data cu Muntenegru la 2 goluri, iar Croatia sa piarda cu Spania. Astfel se face clasament in 3 si iesim ultimele ca avem -1, Muntenegru 0 si Spania +1. Mi se pare foarte greu.
Daca Danemarca bate azi putem sa jucam cu rezervele ultimul meci (ceea ce as si recomanda)!!
14 Dec 2010, 21:46
Spania-Rusia 30-22 si rusoaicele ies din cursa, au ramas cu 2 puncte si mai au un singur meci, cel cu noi
normal ar fi ca primul criteriu de departajare sa fie rezultatul direct
scenariul poate fi urmatorul: Danemarca castiga in seara asta cu Croatia, fac 8 puncte si le scot si pe croate din cursa
Spania-Croatia nu mai are nici o importanta, ambele echipe fiind eliminate
daca noi pierdem cu Rusia, ne mai poate ajunge la puncte doar Muntenegru, in cazul in care danezele se vor lasa batute in ultimul meci...nu vad totusi de ce ar face asta, fiindca oricum nu mai pot pierde primul loc daca castiga in seara asta
L.E.: soc in grupa a doua
Suedia-Franta 21-22
sunt 4 echipe cu cate 4 puncte, la egalitate
Adi, daca tot discutam numai noi doi, nu profita de faptul ca esti moderator si poti sa-ti modifici mesajele, ca nu mai inteleg nimic din ce-am scris si incep sa ma indoiesc de facultatile mele mintale
14 Dec 2010, 22:03
Pai nu am stiut ca ai scris, am vazut dupa

.
14 Dec 2010, 22:06
bine, te cred pe cuvant
Danemarca-Croatia 10-7 min. 19
lucrurile merg pe fagasul normal pana acum
14 Dec 2010, 22:12
Moama, cum trag arbitrii pentru Danemarca. Bine ca nu ne intalnim cu ele in semifinale

.
Later: 16-10 prima repriza. Bun asa

. Sper din tot sufletul sa gandeasca si Voina ca noi si sa bage rezervele sa joace si ele, astfel se odihnesc si titularele (mai putin Talida, poate-o baga pe Hutu

).
14 Dec 2010, 22:57
las' ca vom castiga si cu rusia.
14 Dec 2010, 23:19
Danezele le-au calcat in picioare pe croate. Superba atmosfera pe final de meci cu sala in picioare cantand la unison. Mi s-a ridicat parul pe mana. Doar o minune va face ca Danemarca sa nu castige anul asta...
P.S. rusoaicele TREBUIE batute, ca razbunare
14 Dec 2010, 23:21
minunea se cheama ro-ma-ni-a ?:)
14 Dec 2010, 23:39
Ma uit acum la meciul de azi. Nici antrenorul lor nu era mai breaz, le pune sa stea jos cu 30 de secunde inainte de final. Ma rog, muuuulte greseli si stam numai in Neagu. Extreme nimic pana acu, pivot nu prea e angajat desi a avut ceva sanse. Interi... ciu-ciu, ce a mai intrat Melinda. Slabut rau.
Eu zic ca nu castiga Danemarca, prea au jucat la potential maxim fiecare meci. Trebuie sa oboseasca. In schimb Norvegia s-a odihnit cu Suedia. Iar Suedia... ce sa mai zic, dupa meciul perfect facut alaltaieri, acu si-o fura de la codasa grupei, de la Franta. Dar daca grupele raman in configuratia de acum se anunta un meci istoric Danemarca - Norvegia in semifinale. Ambele tari gazda. Doar ca se joaca in DEN.
15 Dec 2010, 00:34
Vazut si a doua repriza. Eu zic ca am avut la noroc cu carul. Ce faulturi dure am facut, arbitrii au fost indulgenti. Iar tactica muntenegreanului a fost cam ciudata, daca noi am tinut-o om la om TOT meciul pe Popovic, el i-a dat libertate Cristinei si cu golurile ei am castigat. Per total, foarte slab, parerea mea.
Acum m-am uitat si la lista cu jucatoarele noastre. Pai nu prea avem cu ce rezerve sa jucam. La portar e clar

. In rest poate doar Chintoan, Han (fosta Gatzel), Moldovan si Soit. Ca restul cam joaca meci de meci minute bune.
15 Dec 2010, 01:29
deci suntem calificati?
15 Dec 2010, 10:23
Da, suntem in semifinale. Acum trebuie sa asteptam meciurile de azi sa vedem cu cine. Un singur lucru as prefera, sa nu fie Norvegia

.
15 Dec 2010, 11:05
poate fi Suedia, daca le bat pe unguroaice
15 Dec 2010, 11:40
Pai sa se gandeasca ca mai bine joaca cu noi decat cu Danemarca si sa castige!
15 Dec 2010, 18:38
Ucraina-Franta 19-31
Franta vine si ea la 6 puncte, cum era de asteptat
15 Dec 2010, 20:13
Pai si ce daca, nu mai are sanse de calificare:
http://www.ehf-euro.com/Group-II.1685.0.html
15 Dec 2010, 20:40
Suedia-Ungaria 24-19 rezultat final, previzibil si el
sa asteptam acum Norvegia
15 Dec 2010, 21:56
Norvegia conduce detasat la pauza, deci se pare ca nu va fi nici o surpriza
s-ar parea ca avem bafta (daca se poate spune asa) si vom juca semifinala cu Suedia
poate avem o sansa sa jucam finala mare
o mentiune speciala: nu am observat ca publicul norvegian sa huiduie echipa adversa asa cum o fac danezii
15 Dec 2010, 22:41
ma scuzati ca scriu asa, consecutiv, dar simt nevoia sa comentez si, cum vremurile bune au apus, nu mai pot sa-mi editez posturile...
deci, macel: Olanda-Norvegia 13-35
si avem semifinala cu Suedia
eu zic ca se poate, pare cea mai accesibila dintre cele 3
15 Dec 2010, 23:47
E perfect, Danemarca si Norvegia sunt mult mai puternice decat Suedia. Cum am zis si mai sus, eu am vazut o super echipa in meciul cu Norvegia, observ ca in urmatoarele doua, victoria la 5 goluri in fata unguroaicelor, dar mai ales infrangerea la Franta, nu au mai jucat la fel. Sper ca asta sa fie fata lor si nu cea din meciul cu vecinele lor

.
16 Dec 2010, 18:14
valeuuuuu.... 7-17 in min. 25 cu rusoaicele....
16 Dec 2010, 19:24
putem spune orice: ca meciul n-a avut miza, ca am vrut sa ne odihnim titularele, ca am vrut sa ne antrenam rezervele, etc., dar deasupra tuturor ramane rezultatul
ROMANIA-RUSIA 20-36 !penibil...
si cand te gandesti ca aceste rezerve (unele chiar eventuale titulare: Elisei, Geiger, Tivadar, Nechita, Han) pot ajunge chiar campioane europene...
16 Dec 2010, 20:23
Alen, tu ai o problema cu asta? Eu nu am nici una, foarte bine. Cu ce m-ar fi incalzit daca ar fi castigat meciul asta si pierd cu Suedia? Nu mai bine asteptam noi semifinala si vedem atunci daca a fost o strategie buna sau nu? Io chiar sunt bucuros ca au jucat rezervele, au mai intrat in joc, poate din cele care au jucat mai putin se gasesc 2 sau 3 care sa ramana in forma buna si sa ajute echipa in semifinala, sa fie schimbarile surpriza.
Repet, de ce ne-ar pasa ce s-a intamplat? Norvegia a facut mare caz ca a pierdut cu Suedia (si acum mai joaca si cu Danemarca in semifinale, in loc sa joace cu RO)?
Foarte bine, Voina, de data asta! Sa vedem ce se intampla Sambata.
16 Dec 2010, 20:31
am, sigur ca am o problema
sunt gata sa pun pariu ca Danemarca nu pierde, desi sunt si ele calificate; dar e o chestiune de mentalitate de invingator, cuvinte straine de meleagurile rromanesti
macar de ne-ar folosi la ceva infrangerea asta...