Inainte de meciul cu Argentina am scris ca Germania va invinge datorita mijlocului de exceptie care, daca va prinde o zi buna nu va avea probleme. Nu am mai postat ce am scris deoarece a intervenit ceva si mi-a expirat sesiunea.

Aseara eram convins de acelasi lucru stiind de forta mijlocasilor germani. Uite ca m-am inselat, si ma bucur. Se pare ca a contat in oarecare masura si absenta lui Muller, se pare ca au prins si o zi mai nefasta DAR trebuie totusi remarcat extraordinarul joc de pressing practicat de Spania pe durata a 80 de minute.
Acest ultim lucru ma ingrijoreaza in perspectiva finalei.
Olanda are patru zile pline de odihna dupa un meci in care nu s-au intrebuintat la extrem iar Spania vine dupa un meci in care au dat totul timp de 80 de minute are trei zile de odihna are scheletul formatiei din multi jucatori de la Barcelona care au mers la turatie maxima in campionat si in Liga Campionilor si nu se stie cat mai pot.
Despre Olanda... mi-am dat seama in semifinala de ce au ajuns asa departe.
Spre deosebire de Franta dar si de formatiile din trecut ale olandezilor, lotul de acum nu mai este unul asa pregnant "multinational". Daca va aduceti aminte formatiile trecute in care Kluivert, Seedorf, Davids etc. cam faceau legea in vestiar si astfel se crea o ruptura in lot fata de restul olandezilor "puri". Acum nu mai este cazul si uite ca merge treaba.
Una peste alta tot
Paul va decide cine castiga asa ca... sa asteptam verdictul si sa-l acceptam

Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W