Include si Hobby :D
Răspunde

Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !

03 Sep 2010, 23:28

Deci ramane sa speram ca ceilalti din grupa noastra o sa piarda mai multe meciuri decat noi. =D>

04 Sep 2010, 02:55

$1 scrie:$2
Cum a patit Franta... =)) =)) =))

Pai Belarus oricum era peste noi. Se pare ca e si peste Franta in acest moment. Si se pare ca Bosnia si Belarus vor cam defila in grupa asta.

04 Sep 2010, 07:12

Un rezultat muncit si meritat, dupa un meci cu un adversar dificil si valoros. Poate reuseam si mai mult, dar, ca de obicei, n-am avut noroc.

04 Sep 2010, 08:02

"Ceilalti si-au dorit mai mult victoria." Egalul...sic.

Ce cauta Florescu la nationala?
Ce cauta Cocis la nationala?
Ce (mai) cauta Contra la nationala?
Ce (mai) cauta Lobont la nationala?
Si pana la urma, are si Razvan o mare parte din vina. Ca el i-a chemat, nu?
Ati vazut voi vreo idee de joc? Sau trebuie sa-mi schimb dioptriile?
Belarus ne arde la pas.

04 Sep 2010, 10:27

Da' tac'su nu i-o zice: Bai, Razvanel, te-am crescut de mic, ti-am dat sa mananci, sa bei, sa f... aci pisu si cacuta, te-am invatat fotbal. Si tu ce faci? Il chemi pe Florescu la nationala, jucator care nu reuseste de cand l-ai chemat sa dea si el o pasa in adancime, numai lateral si inapoi, desi are numarul 10 pe spate? Il chemi pe Contra care chiar nu mai are nimic de oferit, se mai si impiedica in minge (cu Albania) ca un babalâc, Tie iti place cum joaca echipa? Ca nu se vede nici o idee tactica, vrei sa facem echipa si strategia impreuna? Spune-mi, nu te sfii.

Personal, n-am nimic cu Lobont, nu vad unde e vina lui aseara. Consider ca golul ala ar fi fost luat de oricare alt portar.

04 Sep 2010, 10:43

@KomandantuR: credeam ca numai eu am vazut ca aia erau din alt film. De acord cu Contra, Lobont, Florescu. Total depasiti de miza derby-ului cu Albania.
Cocis: i-as mai da o sansa. L-as "remania" insa pe Rat, care la nationala nu arata mai nimic dar in schimb face teatru pe teren si se ia in gura cu arbitrul de parca ar juca in curtea scolii.

Interesant este un exercitiu de imaginatie. Daca ar fi jucat tineretul in locul seniorilor, am fi obtinut trei puncte cu Albania. Prevad insa ca aceiasi jucatori, peste cativa ani, se vor umple de "succesuri" remizand cu Luxemburg, Feroe, Cipru. Ahhh... pardon, ultimii ne bat si acum si peste 10 ani de ne asculta cu urechea... #:-S

Later edit: @adicristea - la lovituri libere, un portar care nu are avantajul inaltimii, trebuie sa stea cat mai aproape de linia portii. Uita-te un pic unde e plasat Lobont, inducand astfel in eroare si linia ultimilor aparatori.

04 Sep 2010, 11:03

Nu e chiar asa. Asta e valabil la loviturile de la 20-25m de careu. Dar lovitura asta a fost de la 40 de metri. Normal ca era iesit pentru ca putea iesi pe centrare. Avand in vedere ca sunt sansele extrem de mici ca un jucator albanez sa fie indeajuns de priceput sa suteze pe coltul scurt la o viteza ametitoare, singura posibilitate ramasa era sa se trimita o centrare plouata in careu. Ceea ce s-a si intamplat. Centrare la care Lobont nu avea cum sa iasa pentru ca mingea a venit undeva pe la 8-9 metri si erau deja jucatori in zona. Acolo trebuia sa exista marcaj, lucru care a existat, insa Tamas la Radoi, nu vreunul dintre ei la jucatorul albanez.

04 Sep 2010, 11:29

Nu. Uita-te in poza alaturata, spune-mi si mie pe ce centrare putea sa iasa. Raman la convingerea ca daca facea un joc de linia portii, cu reflexele care le are, putea sa evite golul.
tvr1_1.jpg

04 Sep 2010, 11:44

Tu ai vazut unde s-a dus minge lovita de albanez? In plasa laterala. Pur noroc, ca nu cred ca e asa bun albanezul. Iar Lobont a fost aproape de ea, dar traiectoria ei chiar a fost una ideala. Si plasamentul aici e cel bun, gandeste-te ca a trecut cam o secunda de cand a fost centrata mingea, el acolo trebuia sa fie. Cand sa se retraga? :)

04 Sep 2010, 12:05

Golul a fost unul frumos, greu de evitat dupa ce a dat cu capul. Nu trebuia sa dea cu capul, asta da!!

04 Sep 2010, 12:10

las' ca-i batem pe bielorusi. =))

04 Sep 2010, 12:18

Da, cred ca le dam de sa se sature, cum isi permit ei sa bata la Franta acasa, nu stiu ca noi suntem francofoni? =))

04 Sep 2010, 16:20

$1 scrie:$2u zic ca nu...pronostic 1-1
sper sa ma pot duce sa-l vad live

asta era postul meu de duminica trecuta, de pe o pagina anterioara; din pacate am avut gura spurcata si pronosticul s-a adeverit :(
ce sa va zic ? drumul a fost foarte aglomerat (si la dus si la intors), erau zeci de masini de BC, BV, IS, GL, VN, VS, SV, multa lume cu steaguri, fulare, trompete/vuvuzele, etc...
partea de oras dinspre stadion aproape blocata, locuri de parcare ioc, se simtea emotia unui meci al nationalei....noroc ca stiu orasul si am stiut unde sa-mi las masina, chiar daca am luat-o pe jos pret de vreun sfert de ora...
la inceput atmosfera a fost superba: lume plina de optimism, era un nou inceput, cu noi sperante de calificare, s-a cantat imnul cu insufletire, s-au facut valuri, etc....mai apoi, s-a instalat dezamagirea si multe intrebari: ce cauta in teren Cocis, Contra, Florescu, Daniel Niculae, Lobont (rezerva rezervei la AS Roma), etc...si de ce n-au jucat mai mult oamenii care au demonstrat ca sunt in forma (B.Stancu- a si marcat, dar a jucat putin, Bilasco, Herea-a jucat putin, Tatarusanu in poarta)
nu poti castiga pasand lateral si inapoi...cand am dat in sfarsit gol am zis ca ne-am izbavit de suferinta...apoi, cand am vazut ca ne-am bagat cu fundul in poarta si ca albanezii vin peste noi, mi-am adus aminte de ghinionul proverbial de a lua gol in ultimele minute si de ce ne-a fost frica n-am scapat...
am plecat cu un fantastic gust amar...pacat de seara superba, de vremea foarte buna, de organizarea buna...chiar puteam iubi aceasta echipa; tot ce ii ceream era sa tina de rahatul ala de 1-0 :(
n-au reusit si am mai luat o palma...si pentru ca noi suntem buni crestini, in acest spirit probabil vom intoarce si obrazul celalalt :-S
dar nu acum

in Belarus :|
FiÅŸiere ataÅŸate
Photo0011.jpg
Photo0009.jpg

05 Sep 2010, 19:57

Nationala nu face nota discordanta si se comporta(exprima in teren) intocmai ca si societatea romanesca la momentul actual + conducatorii acesteia( si ai tarii si ai nationalei).
Stop joc. Poate la urmatoarea campanie de calificare sa avem mai mult NOROC ( ca doar noi pe asta putem a ne bizui).

05 Sep 2010, 21:37

las' ca mergem in belarus sa facem o figura frumoasa....

06 Sep 2010, 10:37

"in Belarus veti vedea o alta echipa"...

06 Sep 2010, 10:52

MAI slaba... :)).

06 Sep 2010, 11:12

$1 scrie:$2quot;in Belarus veti vedea o alta echipa"...

NU... in Belarus vom vedea echipa Belarusului. Ca saptamana trecuta am vazut echipa Albaniei :))

06 Sep 2010, 11:28

Pai si asta nu e "o alta echipa", Cipriane? Eeeeeeeeeee...

06 Sep 2010, 12:10

in Belarus vom vedea lipsa de demnitate si coloana vertebrala a conducerii FRF si a antrenorului ( eu de mult m-am saturat de "basinile" de struÈ› ale familiei Lucescu ) ... o sa auzim justificari, etc. etc. dar nici o demisie ... cred ca a venit momentul in care "nasul" si "mitica" sa ne lase, cit si momentul aducerii la echipa nationala a unui antrenor strain

06 Sep 2010, 13:14

$1 scrie:$2n Belarus vom vedea lipsa de demnitate si coloana vertebrala a conducerii FRF si a antrenorului ( eu de mult m-am saturat de "basinile" de struÈ› ale familiei Lucescu ) ... o sa auzim justificari, etc. etc. dar nici o demisie ... cred ca a venit momentul in care "nasul" si "mitica" sa ne lase, cit si momentul aducerii la echipa nationala a unui antrenor strain

Lopez Caro, de exemplu.

06 Sep 2010, 14:15

Nasol ca pe Hiddink l-au luat turcii.
Acu cred ca Razvanel o sa plece daca o luam in Belarus. A incercat omul dar din cacat nu poti sa faci bici.
Vestea buna e ca tinereii par sa miste un pic. Sa vedem daca e doar un foc de paie sau ajung sa confirme si la echipa mare. Pana nu se fac mari cei de la academiile lui Popescu si Hagi nu cred ca vom avea achipa. N-avem de unde.

06 Sep 2010, 14:55

Lopez Caro a fost adus de un alt "bascalios" al fotbalului ... nu prea departe de jiji

06 Sep 2010, 15:07

aud??? :)) ce va spuneam ???!!!??? http://www.evz.ro/detalii/stiri/razvan- ... 05157.html

07 Sep 2010, 21:33

am "scos" un glorios 0-0 cu Bielorusia. Asa am ajuns...

07 Sep 2010, 22:16

Cred ca mi-a scapat mie ceva dar nu am reusit sa gasesc un post TV care sa transmita meciul. Asa a trebuit sa ma multumesc cu un Cehia - Lituania 0-1. S-a intors lumea asta cu fundul in sus.

07 Sep 2010, 22:24

A fost pe Digi TV si Digi TV HD.

07 Sep 2010, 22:39

$1 scrie:$2red ca mi-a scapat mie ceva dar nu am reusit sa gasesc un post TV care sa transmita meciul. Asa a trebuit sa ma multumesc cu un Cehia - Lituania 0-1. S-a intors lumea asta cu fundul in sus.

Asta nu e nimic, in aceeasi grupa pana acum 10 minute era Scotia - Liechtenstein 0-1, dupa 0-0 la pauza :)). Acu e 1-1 in minutul 82 :).

07 Sep 2010, 23:14

2-1 la final cu gol in minutul 90. Ca Scotia nu e Romania si astia chiar se lupta. Oricum, unde a ajuns si fotbalul :).

08 Sep 2010, 06:44

Rezultatul e bun. Bine ca nu am mancat bataie! :))

0 am dat, 0 o sa luam si la terminarea preliminariilor.
Răspunde