Razvan Lucescu: Noi si Bosnia le-am dat trei goluri Luxemburgului, Franta s-a chinut cu eiCe v-am zis ca incepe cu d-astea

. Ce uita Razvan e ca atat Franta, cat si Bosnia au jucat in deplasare, nu acasa. Iar Bosnia nu a primit gol. Eh, detalii

.
LE. Franta a castigat 2-0 si acasa cu Luxemburg. Oricum, m-am uitat putin pe clasament si pe jocurile ce va sa vina. Si desi imi pare rau s-o recunosc, Razvan are oleaca de dreptate. Franta a jucat doua meciuri cu Luxemburg, deci 6 din 12 puncte castigate fara probleme (chiar daca zice el ca s-au chinuit). Apoi noi mai avem in deplasare doar cu Albania si Luxemburg, restul acasa (cu Bosnia, Belarus si Franta). De Belarus ce sa mai zic, are doua meciuri cu Bosnia, unul cu Franta, o deplasare la noi, deci nu e chiar roz. Singura chestie care e mai potrivnica, asa, e ca Bosnia are 7 puncte din 4 meciuri, pe cand noi 5 din 5, Belarus si Albania 8 din 5. Cred ca in momentul asta, Bosnia e cea mai aproape de calificare, deci mecul urmator, de pe 3 iunie, devine cam decisiv.
Si inca ceva, mi-a placut echipa de azi (nu am vazut a doua repriza, deci nu stiu cum a jucat), dar echipa ea, cum a fost formulata. Fara Cocis, fara Florescu. Si s-a vazut. Muresan mi s-a parut nesigur in prima repriza, dar a dat pasa de gol. Apoi Ropotan a fost cam in plus, iar Sapunaru cred ca a jucat mai mult cu gandul la derby-ul din weekend (si il inteleg). Revine Chivu, poate St. Radu nu mai e accidentat pt meciul cu Bosnia, nu zic sa revina Radoi, dar sa gasim un inchizator sigur, apoi de la mijloc in sus mi s-a parut bine aleasa echipa: Mutu, Marica, Stancu, Zicu.
Se poate?!