Sa ratezi preluarea sau sa sutezi de la distanta in bara... nu stiu ce sa zic. Adica fata de meciul tur unde chiar au fost ocazii (si 5 dintre ele s-au si concretizat), eu zic ca meciul asta a fost chiar saracut din pct asta de vedere.
Am mai zis-o si pe pagina anterioara, in mom de fata Barca este peste toate echipele din lume. Iar Mourinho, oricat de ingamfat ar fi, stie FOARTE bine acest lucru (pentru ca este un perfectionist). Cand a antrenat-o pe Inter avea echipa buna, dar TOT mai slaba decat Barca. Si totusi a castigat. Urat! Dar la final conteaza cine ridica cupa, nu cine invinge la statistica. De asta-mi place Mourinho. Stie sa scoata maximul de la jucatori.
Acum, asa cum zice si Alen, pe Barca n-o ardea prea tare buza pt ca are 8 puncte avans si e clar ca nu-i mai ia nimeni campionatul. Vom vedea alt fel de fotbal maine (ma rog, veti vedea pentru ca eu sunt in avion si nu cred ca transmit astia meciul

). Pentru ca e vorba de o cupa, totul sau nimic.
@Marian - sa zici ca Guardiola e prost mi se pare cam mult

. Daca nici Guardiola nu a dovedit ca se pricepe... Pur si simplu asa s-a intamplat. Iar la faza cu Messi... scuza-ma, dar oricat ai fi de nervos, ce ai cu spectatorii? A sutat pentru ca nu i-a iesit jocul. Nu pot nici sa-l condamn, e om pana la urma.