n-am, pe cuvant ca n-am nimic
sau cel putin
nu aveam, abia acum am
pai la ce a tinut-o ea tot meciul mana moarta pe ucraineanca aia extrema dreapta si a chinuit-o pe Nechita pe extrema stanga, in loc s-o scoata pe ucraineanca, s-o mute pe Ada pe postul ei si s-o bage pe Iulia Puscasu (eventual) pe stanga (sau pe Maier)?
si cand ai o jucatoare de peste 1.90 in echipa, ditamai interul titular in nationala Ucrainei, de ce n-o folosesti la potential maxim ?
pai aia trebuia sa fie calare pe apararea adversa, nu sa arunce de la 10 metri in acelasi colt (dreapta jos) intr-una...nu ar fi putut s-o tina spaniolele nici intr-o mie de ani daca se urca pe ele, daca facea bataia undeva pe la 8 metri, daca alterna colturile portii...iti dai seama ca daca sare doar 0.5 metri de la pamant, bratul ii trece de 2.50 metri ? cine ar fi putut sa-i blocheze aruncarile si pentru cat timp ?
si de ce nu-i spui tu Patriciei Vizitiu sa schimbe aruncarea, sa intre mai mult in combinatii cu pivotul si cu extrema ei, sa incerce sa scoata adversarul direct din joc prin depasiri individuale si fenta de pasa ?
a lasat-o sa arunce de 2 ori de pe picioare, i-au intrat doua rachete, apoi portarul a citit-o (pentru ca arunca in general numai sus) si nu i-a mai intrat nimic...nu e de datoria ta ca antrenor sa corectezi aceste greseli din mers ?
dar daca ea le predica despre iubirea aproapelui, despre cat de frumos e sa jucam handbal de placerea/bucuria jocului, asta e...
o s-o luam in basca si la Buducnost si apoi ne pregatim pentru derbyurile din...campionatul nostru