Include si Hobby

10 Mai 2011, 00:25
Mah railor,va tai limba

.
Nic da vad ca te-ai oltenizat putin asa
Nu fusai la meci,ca nu avusai cu cine,nu vru nici un prieten sa mearga cu mine,sunt suparati...mai ales cand jucam cu dinamo,dusmanul nostru de moarte,care era meciul cel mai asteptat al Stiintei de pana acum...si imi fu greu sa ma duc singur...dar nu pierdui nimic,din pacate doar Stiinta pierdu

si cand pierde Stiinta nu mai am chef de nimic,ma doare sufletul.Mititelu daca nu ar fi avut gura mare,si nu s-ar fi luat la harta cu primaria,Liga si cu toata lumea,ar fi ajuns departe Stiinta,si trebuia sa se asocieze si el cu cineva bazat pe cashcaval,ca nu poate sa duca singur echipa in spate,chiar nu poate,si toata lumea vede asta,numai el nu.Pacat,mai ales pentru suporteri care ei chiar sufera pentru aceasta echipa.Cu el a promovat din B...cu el intra in...pacat

Indiferent de ce se intampla,eu tot iubesc aceasta echipa,pana la moarte.Hai Stiinta
10 Mai 2011, 08:51
Apreciez loialitatea fata de echipa, rezultatele vin si se duc, patronii la fel. Spiritul echipei insa e cel care conteaza....
Lasand spiritismul deoparte, parerea mea este ca marea greseala a lui Mititelu a fost cand a pus botul la vrajeala lui Piturca. Pokeristu' a umblat cu alba-neagra, in Ghencea nu i-a mers, a venit in Banie si l-a gasit pe Mititelu, suflet mare minte putina.
Sper sincer ca Stiinta sa ramana in Liga1 prin retragerea vreunei echipe, sau sa revina in maxim un an in Liga1. Nu sunt fan Craiova, insa respect acest club la fel ca si clubul FC Arges pentru ca in ultimele decenii au creat in mod constant valori in fotbalul romanesc. E mare lucru sa lansezi pe banda rulanta jucatori pe care i-ai format din juniorat.
10 Mai 2011, 08:55
Ce vina are Piturca aici? Mititelu l-a angajat, cine stie pe ce s-au certat si, in dulcele stil romanesc, a vrut sa-l dea afara, crezand ca toti sunt niste Napoli. Doar ca Piturca nu a inghitit asta si a fluturat in aer contractul pe care il semnasera ambele parti. Unde e vina lui Piti?
10 Mai 2011, 09:22
Mititelu si Staicu au pus mana pe Craiova...stim cum! Amandoi fost .... baieti buni pe vechiul regim...au strans bine si au agonisit.
Ce vad eu rau in toata smecheria asta e ca au disparut scolile de fotbal...Craioava avea una, Bacaul la fel...si multe multe alte orase/judete. Daca ai fi patron si ai avea si o asemenea scoala, banii ar iesi mult mai usor, mai curat si cu mai multe rezultate! Asa...cand nu ies banii, incep smecheriile...si cluburile care nu au bani sau nu dau bani sa castige...pierd
11 Mai 2011, 22:35
avem si prima finalista de Cupa Romaniei, Steaua Bucuresti
11 Mai 2011, 23:17
Dar si campioana Spaniei!!!!!
12 Mai 2011, 08:39
avem o finalista chinuita!

PS: ce-ar fi sa man'ce bataie dinamo cu 3-0 ?
12 Mai 2011, 08:55
Bistrita s-a dus fara vreo 7 titulari, deci putin probabil. Se pregatesc pentru un final de campionat fierbinte, adica sa ramana in Liga 1

.
12 Mai 2011, 09:20
Eram sigur ca apar si comentarii de genul asta. In opinia unora, cand rezultatul o avantajeaza pe Steaua, intotdeauna e mana arbitrilor, a zeitei Fortuna sau a... chinului. Luati rezultatul ca atare, nu mai fiti carcotasi.
Cat despre campioana Spaniei, respect.
12 Mai 2011, 10:24
Sa recunoastem..Steaua e la pamant campionatul asta..Dinamo...la fel...Rapidul.. jale...
PS: cu 1 sut pe poarta nu se face primavara (a se citi ca o exprimare plastica, nu ca Steaua a avut doar un sut pe poarta...)
12 Mai 2011, 13:22
La ora actuala Steaua e pamant de flori, oamenii sunt praf. Cred ca mai mult in plan psihic, ca potential pot cu siguranta mai mult decat arata.
Dar tot la capitolul "hai sa recunoastem", au fost multe meciuri in anul asta in care au avut posesie si au pierdut. Era culmea sa se intample la fel si aseara.
La chestia cu sutul si cu primavara sper ca nu ai vrut sa fi sarcastic. Nu de alta, dar Steaua a avut 7 suturi pe poarta aseara.
12 Mai 2011, 13:24
Iar Brasov 1, ala din penalty. Un articol excelent aici:
http://vochin.gsp.ro/stiri/1485/sa-nu-n ... intile.htm
13 Mai 2011, 13:03
Na ca finala va fi Steaua Dinamo ... o sa vuiasca stirile sportive cateva zile numai cu stiri de genu:
Jiji a zis aia;
Borcea a zis p'ailalta;
etc
13 Mai 2011, 14:41
Dar avem show... (in traducere libera: circ, balci, marlanie...)
13 Mai 2011, 14:57
El Clasico de Romania, nu?
14 Mai 2011, 15:42
nici lui danciulescu nu-i venea sa creada ca i-a iesit:)
15 Mai 2011, 21:45
S-a jucat si "finala campionatului". Se pare ca anul viitor vedem Otelul in Liga Campionilor.
15 Mai 2011, 21:53
Ma bucur sincer pentru Otelul. O echipa fara mari vedete/valori, muncitoare, disciplinata, tenace, dupa chipul si asemanarea antrenorului ei. Ca a fost mai mult sau mai putin ajutata de arbitri....asta e de discutat. Statisticile vor consemna doar victoria.
15 Mai 2011, 22:02
Corect,a fost o victorie meritata de Otelul,au fost mai buni decat Timisorenii mei.
Felicitari pt Otelul Galati.
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
15 Mai 2011, 22:24
Este important ce se hotaraste maine la TAS, Pandurii fostului antrenor galatean sunt o nuca extrem de tare, iar Astra nu e nici ea o echipa usor de invins acasa. Totusi, prin faptul ca in meciul direct au castigat galatenii, titlul ar trebui sa mearga la Otelul (si mie mi-ar fi placut sa castige Vaslui, mi se pare ca are o echipa mai "pretabila" la rigorile din Liga Campionilor).
16 Mai 2011, 08:13
Nu vad ca Otelul sa nu ia cele doua puncte necesare in cazul in care se rejoacaa meciul cu Pandurii. Timisoara are in ultima etapa cu Dinamo si in cazul unei infrangeri (sau egal) poate pierde locul 2. Din pacate nu e nici o echipa in Romania care sa faca fata in Champions League.
16 Mai 2011, 11:01
Fata face...dar ne-o trag toti prin dos

PS: la acest moment...nu ma gandesc decat la puncte. In orice competitie, ori UEFA ori CL..puncte sa fie!
16 Mai 2011, 11:15
Atunci nu cred ca CL e tocmai ce ne trebuie. Noroc ca de la anul nu mai ajungem pe-acolo, poate facem si noi ceva puncte intr-o competitie mai de calibrul nostru, UEFA EL.
16 Mai 2011, 11:20
nu cred ca va face fata in CL Otelul; pentru k in vara cred ca va vinde jucatori pe banda eulanta,si nici Dorinel nu cred ca va ramane.
Sent from my GT-I9000
16 Mai 2011, 11:44
Nu are cum sa nu ramana, ajungi in CL si nu joci? Ce e asta?

. Si nici jucatorii nu cred ca pleaca pe acelasi principiu, cand crezi ca se mai intalnesc ei cu sansa asta?
16 Mai 2011, 13:20
cel mai tare a fost comentariul lui Cartu, care, dupa ce a spart bancile elvetienilor(de rezerve) isi da cu presupusul...se vede ca e mediocru atat la caracter cat si in meserie9a se vedea si atacurile impotriva U.Craiova, unde nu a reusit pana acum sa antreneze).In CL e prea devrema sa facem pronosticuri, incat depinde de grupa, transferuri, etc, dar una e sa ia bataie alta e sa fie bataie de joc...
18 Mai 2011, 14:08
acum cateva clipe am auzit la radio ca TAS a hotarat ca nu se va mai juca meciul Pandurii-Otelul, deci Otelul e campioana indiferent de rezultatul din ultima etapa
18 Mai 2011, 14:20
e bine...de-acum sa vedem...
18 Mai 2011, 18:51
nu zic ca decizia nu e corecta, dar de ce a durat atata? Ciudate sunt caile fotbalului atunci cand "se joaca" departe de firul ierbii...
Una peste alta, Otelul a meritat sa castige campionatul. Sa vedem ce va face in CL. Da' chiar, pe ce stadion va juca? Va fi omologat National Arena in timp util?