Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !
Fotbalul romanesc a ajuns aici tocmai din cauza "inteligentilor" ca el.
Sa iei jucatori de 28 de ani, golgheterul echipei din liga a 2 a spaniola, cu 10 goluri in 40 de meciuri, si sa te astepti sa iti castige meciuri in liga campionilor, doar pentru ca ai dat "multi" bani pe el (800000 de euro) dovedeste mare prostie. Poate va amintiti de Arthuro. Si e doar un exemplu
Sau jucatori luati la echipa doar pentru ca au dat gol contra Stelei. Sau jucatori adusi la recomandarea nepotilor, verilor sau altor neamuri ce se ocupa doar cu "manarii"...
Sau faptul ca el a fost unul dintre cei multi ce au votat desfintarea campionatului de tineret (campionat sustinut doar de un alt "inteligent" al Romaniei: Mititelu).
Sau faptul ca a accepat o chirie imensa pentru Ghencea si apoi nu a mai vrut sa o plateasca (da, era mare chiria... dar de ce a acceptat acum 10 ani sau cand naiba a semnat contractul? Pentru ca era plin de bani si vroia sa arate asta lumii?).
Sau faptul ca s-a inconjurat doar de oameni incapabili doar pentru ca-l pupau in fund si ii ascultau toate imbecilitatile.
Sau faptul ca s-a bagat peste fiecare antrenor care a trecut pe acolo, deoarece el cu diploma de oier, stie mai bine fotbal ca un antrenor cu diploma (indiferent cat de mediocru sau de bun e ala ca antrenor).
Sau faptul ca dupa fiecare meci jucatorii sunt azi zmei, maine incapabili.
Etc, etc... Astea sunt dovezile de inteligenta ale domnului Becali!
Cat despre afaceri singura afacere la care s-a priceput a fost cea de a creste si vinde oi. Afacerile cu terenuri (din care teoretic a ajuns plin bani) au mers bine doar pana inainte de criza. Dupa aceea nu a mai stiut sa gestioneze situatia. E usor sa cumperi un teren si sa astepti sa creasca pretul. Dar trebuie sa sti cand sa vinzi (daca vrei sa vinzi binenteles) ca sa nu fi in pierdere.
Etc, etc...
Jos palaria in fata lui in schimb pentru actele de binefacere pe care le-a facut (indiferent ca le-a facut din placere sau pentru reclama).
Aici binenteles ca nu ma refer la donatiile de la Muntele Athos....
P.S. Probabil am facut ceva greseli gramaticale, dar asta e gradul meu de inteligenta...
All you need to get by is just a little bit of soul"
-

Marian0582 - Gold Member
- Maşina: Ford Focus, an 2014, 1.6 Ecoboost, 150 cai
- VIN: WF0MXXGCBMEB63371

. Eu sunt la fel de revoltat si pe cei ce fac avere pe banii mei. Insa nu pot sa nu fiu revoltat pe Berbecali, Borcea butelie, Mititelu imbecilul, Copos avarul etc. cei care au distrus fotbalul romanesc. Sa vrei sa vezi un meci si sa nu vezi decat pe Becali cocotat pe Maibach. E adevarat ca la asta contribuie si romanul care abia asteapta sa vada o cearta intre Becali si Dragomir (de exemplu). Nu pot sa-i suport si o spun tot timpul