Include si Hobby

30 Mar 2011, 21:47
cum ne pricepem noi sa dam cu piciorul ca vaca la donita plina cu lapte, mai rar asa ceva...
sa speram ca macar in ceasul al 12-lea vor reveni asupra acestor hotarari si nu ne vor priva de una din putinele satisfactii pe care ni le mai ofera sportul romanesc

in alta ordine de idei, am fost la meci, ;
meci greu, ne asteptam la asta, sucevenii venisera hotarati sa castige in seara asta la Bacau, numai ca nu le-a iesit de data asta
31 Mar 2011, 17:15
Era de asteptat in ceea ce priveste Oltchim-ul din moemntul primelor stiri despre lipsa de randament a rafinariei.
16 Apr 2011, 18:56
Ce se mai aude de Oltchim? Nu mai sunt la curent.
16 Apr 2011, 19:00
nu stiu absolut nimic, doar ca batusera pe Zalau in campionat la vreo 10-11 goluri si deja castigasera un nou titlu de campioana
despre situatia financiara sau zvonurile de desfiintare a echipei, nimic
16 Apr 2011, 19:52
Finantatorul s-a razgandit si mai sustine echipa inca un an. Sau pana la finalul sezonului, nu mai stiu exact. Sa vedem ce va urma apoi. Chiar si dupa acesta nunt, presedintele clubului nu a revenit asupra decizie de a demisiona. Asta am citit cam acum o saptamana.
18 Apr 2011, 08:38
Cum am zis si la vremea respectiva, Itxako nu era chiar asa slaba cum dadeau "calculele hartiei" la inceputul competitiei, a ajuns in finala. A batut la 5 goluri Gyor acasa si a facut egal in Ungaria. Si joaca cu Larvik, si ea in premiera in finala.
Inca un argument pentru Andersen, care a pierdut jocurile cu Itxako, dar la diferenta minima (iar pe primul ar fi trebuit sa-l castige, cu cele 6 foluri avans).
30 Apr 2011, 16:29
Alen, sper ca esti in sala la ora asta. Cele 7 goluri diferenta din tur deja au fost recuperate de ai nostri, hai baietiiiiiiiii!!!
30 Apr 2011, 18:42
Stiinta Bacau - Cimos Koper, scor 30-25 (16-9), scor general 57 - 59
Cimos Koper in finala.
Pacat....
30 Apr 2011, 20:11
meciul a fost grozav, pacat de rezultatul final. si eu m-am temut de repriza a doua. si publicul a fost de nota 10.
14 Mai 2011, 20:57
Itxaco-Larvik 25-24 in returul Ligii Campionilor la fete, dupa ce in tur Larvik castigase cu 23-21 si avem o castigatoare in premiera a competitiei, echipa norvegiana Larvik
N-am vazut aparare (avansata) mai agresiva decat a spaniolelor.
14 Mai 2011, 21:31
Un singur gol le-a lipsit sa castige, pacat.
14 Mai 2011, 21:32
De ce pacat, tineai cu spaniolele ?
Cum naiba ne nimerim numai pe invers, ca eu tineam cu Larvik

Si nu le-a lipsit doar un gol, ci doua, pentru ca norvegiencele marcasera deja mai mult in deplasare.
14 Mai 2011, 22:57
Corect, doua!

Nu neaparat ca tineam cu spanioloaicele, nici macar nu am vazut meciul, dar mi-ar fi placut sa ia ele cupa pentru ca au aratat inca din grupe ca se pot bate cu orice adversar, desi erau cotate cu sansa a 4-a in grupa. Plus ca avem o romanca acolo

.
16 Mai 2011, 11:20
http://www.bacaulsportiv.ro/2011/05/15/ ... juniori-i/am facut si eu poze, dar astea sunt mai bune
Stiinta Municipal Dedeman 2 Bacau campioana nationala la juniori I masculin
29 Mai 2011, 21:40
ieri si azi am urmarit pe Digi Sport un adevarat regal de handbal masculin, final 4 in Champions League cu Barcelona, Ciudad Real, Hamburg si Rhein-Neckar Lowen
ca si la fotbal a castigat Barcelona dupa o finala spaniola cu Ciudad Real, iar nemtii s-au batut intre ei pentru medaliile de bronz (a castigat Hamburg)
dar ce executii, ce parade de portari (Sarici de la Barca a fost magnific in finala, efectiv a inchis poarta), ce jucatori, ce organizare, ce sala cu 19500 de spectatori (la Koln)
Nu am crezut sa vad pana acum un jucator de handbal care poate sa evolueze atat de bine avand
un singur ochi. E vorba despre polonezul Carol Bielecki de la Neckar Lowen, care a ramas fara ochiul stang in urma unui accident petrecut intr-un meci amical Polonia-Croatia. Joaca fantastic, nici nu se cunoaste ca n-are decat un ochi.
29 Mai 2011, 21:53
Nu exista vreun site peunde as putea vedea si eu finala?
29 Mai 2011, 21:58
nu stiu sa-ti spun, n-am cautat, eu le-am vazut la TV
31 Iul 2011, 23:06
in poza asta sunt cel cu nr. 2, poza e facuta ieri
ce ziceti, la 44 de ani mai am sanse la un transfer in strainatate ?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

31 Iul 2011, 23:16
Te-mpinsese cineva?
31 Iul 2011, 23:28
mah...de ce vrei sa-mi strici bucuria ?
01 Aug 2011, 00:11
Hai, domnu', c-am glumit! Adevarul e ca daca nu-mi ziceai ca tu esti, eu credeam ca e pozat printr-un campionat de baieti, ceva. Bravo, felicitari!
PS. Extrema joci?