Include si Hobby

29 Oct 2011, 11:42
Pai oare care e asemanarea intre Craiova si Steaua.....?
29 Oct 2011, 18:51
Mah railor..voi nu aveti alta treaba decat sa va luati de Craiova..?..va iau de urechi..

...lasa ca o sa castige Mititelu procesul si ii baga la puscarie pe Mititica si Mircica,unde le este locul de fapt,si din banii pe care o sa ii castige,va readuce Craiova cu o noua fata in liga 1..
29 Oct 2011, 19:33
Nu ma supar
Silviu pe tine,esti prietenul meu

...dar o sa vezi tu ca o sa castige Mititelu,cu olteanul nu e de glumit..
29 Oct 2011, 19:36
Bine ar fi sa castige, dar dupa aia sa lase echipa la altii, ca de cand a luat echipa, la fiecare inceput de sezon declara ca ia titlul, iar prin calitatile lui manageriale incredibile a reusit sa tina echipa tot in primele 5 (daca intorci clasamentul cu capul in jos...)
29 Oct 2011, 19:43
Da,ar fi bine sa o lase la altii,eventual el doar sa ramana ca sponsor...dar dupa ce castiga banii de pe proces,ca acum e muritor de foame ca mine..
30 Oct 2011, 11:08
Nu te supara u chear crezi ce spui?Eu totusi cred ca glumesti.
Oricat nu il suport eu pe Becali este de 1000 de ori mai bun decat Mititelu.Cu toate ca Mititelu cred,ca are altfel de probleme(de sanatate la cap)!
30 Oct 2011, 22:41
pe mititelu acum nu-l mai intereseaza decat sa ia bani in contul jucatorilor!si ceva despagubiri de la sandu si mitica!
30 Oct 2011, 22:46
Doamne suntem rasul europei!Nu imi vine sa cred ce vad la televizor la Petrolul-Steaua!
Si nu imi vine sa cred ce arbitru tampit!Ar fi trebuit sa ii rupa capul aluia de a intrat pe teren!
30 Oct 2011, 23:09
Adriane, tu cunosti regulamentul? Arbitrul a fost EXTREM de corect. Chiar ii spuneam sotiei inainte de cartonasele rosii ca arbitrul trebuia sa-i elimine pe Martinovici si Stanca pentru ca, indiferent de motivul pentru care l-au lovit pe golanul ala, se considera gest nesportiv si e sanctionabil cu cartonas rosu. La fel, decizia de suspendare a meciului e corecta deoarece nu exista siguranta. Iar firma de securitate ar trebui sa-i plateasca lui Galamaz spitalizarea si orice daune cere pentru ca nu e posibil ca un dobitoc sa mearga pe teren 50 de metri pana la mijlocul terenului si nimeni sa nu intervina.
30 Oct 2011, 23:19
Arbitrul daca era asa corect trebuia sa opreasca meciul din momentul cand nenorocitul ala ia spart fata lui Galamaz, ia sa ne amintim de cazul bricheta cand Diaconul a oprit meciul pentru o bricheta in cap si a fost si decorat de presedinte pentru gestul sau?Oare daca arbitrul ar fi primit pumnul acela tot aceiasi decizie ar fi luat?Sau arbitrii sunt mai presus decat jucatorii?
Oare u ce ai fi facut il locul lui Martinovici?Ai fi stat sa te bata ala doar sa nu il superii pe arbitrul cel corect?(nu sa dus Martinovici sa il bata pala tot el a venit la ei)
30 Oct 2011, 23:29
Pai nu am zis ca nu trebuia, ci doar ca arbitrul a procedat conform regulamentului. Din punctul meu de vedere, mi-as fi dorit ca Martinovici sa-i fi prins si piciorul ala dobitocului direct in mufa cand era la pamant!
Totusi, sunt de acord ca ar fi trebuit sa opreasca meciul direct, fara alte comentarii.
30 Oct 2011, 23:47
Ar cam fi cazul sa se ia masuri drastice si in romania si acel nenorocit sa ajunga cel putin 10 anii la puscarie(nici eu nu cred ce scriu dar asa ar face o tara normala si civilizata).SI sa nu il uitam pe celalt nenorocit care putea sa il nenoroceasca de tot pe Tatarusanu(daca ii dadea cu petarda aia in ochii?)ar trebui identificat dupa camere si pedepsit la fel ca si celalt nenorocit!
30 Oct 2011, 23:51
dupa arbitrul bricheta urmeaza arbitrul petarda!am auzit la fanatik ca acelasi individ a facut anul trecut aceeasi chestie in divizia b!si mai intra pe stadion!nu-i nebun individul,ci cei care l-au mai lasat pe stadion!
30 Oct 2011, 23:53
E un DROGAT!Un om normal nu ar face asta!
30 Oct 2011, 23:54
Asta cu s-a dus spre Martinovici e exagerare a presei. Uita-te pe reluare, se vede clar ca Martinovici alearga dupa ala. Probabil ca din inertie, vazand ca l-a ranit pe Galamaz, nu a mai gandit, a actionat din instinct. Ceea ce din punct de vedere colegial e normal. Din punct de vedere sportiv, nu. E parerea mea.
31 Oct 2011, 00:00
Da dar ai vazut ce spune regulamentul,daca incerci sa aplanezi conflictul sau sa iti aperii colegi nu trebuie sa fi penalizat de arbitru.Sunt sigur ca li se vor anula cartonasele si suspendarile!
Daca Martinovici nu il batea pala conflictul putea sa degenereze si sa mai fie si alte victume,deci Martinovici a aplanat conflictul si si-a aparat colegul(sau colegiii)Asa ar trebui sa judece comisile!
31 Oct 2011, 00:21
Intr-un fel da! Pai daca nu ii dadea KO aluia poate mai dadea 2 pumnii si mai erau si alti la spital acuma!
In fine,presupun ca stii si u la ce sens m-am referit!Cateodata nu prea are efect cuvintele mai trebuie sa raspunzi si cu aceiasi moneda!
31 Oct 2011, 00:59
Bine i-a facut baiatul ala la stelist,are o bere de la mine..

..trebuia sa ii rupa pe toti cu bataia..

..dai dreaq de stelisti ca si asa sunt pamant toti..

..fara suparare
Nic
31 Oct 2011, 01:03
Foarte inteligenta interventie.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
31 Oct 2011, 02:01
Eu unul am amutit. Este cea mai slaba interventie a ta, de cand esti pe CF.
URAT !

31 Oct 2011, 08:42
Mah voi ce va bagati,vream sa il oftic pe Nic..

...dar uitasem ca majoritatea sunteti stelisti,sorry.
31 Oct 2011, 08:44
@DON GYOVANY: nu stiu ce te-a determinat sa scrii asemenea lucruri, hai sa zicem ca era tarziu si erai obosit.
Nu cred ca ti-ar place cand esti la munca si stai concentrat la ceea ce faci, sa vina unul sa-ti f#t* o perversa ca pe Tg Ocna direct in mufa.
Martinovici a procedat corect. Da-l in mizda pasii de drogat, sa afle si el ca bataia doare.
Si arbitrul a procedat corect acordandu-i cartonas rosu lui Martinovici. Interventia a fost deplasata din punct de vedere sportiv, oricat de mult il admir pe sarb pentru spiritul de echipa asta nu scuza actul in sine pe o arena sportiva.
Mai departe incepe nebunia. Saracul Stanca nu trebuia sa incaseze rosu, nici n-a apucat sa aplice corectia individului (sau poate nu am vazut eu bine, dar in nici un caz nu a avut o interventie comparabila cu a lui Martinovici).
Iar Florin Costea, galben? Ca rezerva? A zis si el doua trei vorbe (banuiesc ca nu a injurat) si gata, a luat galben? C'mon...
Daca Stanca nu lua rosu, meciul continua (chiar daca era lovit de petarda, putea fi schimbat cu Tatarusanu).
Parerea mea este ca a fost un haos organizatoric, dublat de un arbitru care la un moment dat a scapat situatia de sub control.
Pacat de stadion. Degeaba construim incinte civilizate, daca suntem rupti din epoca de piatra.
31 Oct 2011, 09:54
DON GYOVANY nu te supara ca iti zic dar daca u te bucuri pentru ce a patit jucatorul si ii iei apararea nenorocitului ala inseamna ca esti mai "retardat" ca el!Nu vrreau sa ma cert cu tine dar dar o asemenea declaratie poate si in gluma arata ca ai anumite probleme!Totusi la varsta ta ma asteptam la altceva!
Mihai L-Ai ceva cu mine sau care e problema ca nu inteleg-Ai inteles perfect ce am vrut eu sa zis si u ma iei la mistho?
Ultima oară modificat de
Adrian_Rujan pe 31 Oct 2011, 09:59, modificat de 2 ori în total.
31 Oct 2011, 09:56
@DON GYOVANY: din pacate ti-ai dat cu firma in cap... Pacat. Nici macar in gluma nu ar fi trebuit sa zici asta.
Nici eu nu suport echipele din Bucuresti, dar jucatorii aia sunt doar oameni care sunt la munca. Ca li se urca la cap si se cred cei mai smecheri e alta treaba.
Dar de aici si pana la a intra pe teren sa-i omori e cale lunga.
Drogatul ala (doar asa se si considera) merita sa faca puscarie si la fiecare dus sa i se arunce sapunul pe jos...

.
Clubul ar trebui exclus din Liga I. Au renuntat la firma de paza din motive economice si au angajat niste balerini care s-au uitat la ala cum alearga pe teren. Chiar daca jucatorii nu au nici o vina, cei din conducerea clubului trebuie sa plateasca pentru deciziile pe care le iau.
Martinovici a reactionat din instinct. A alergat spre suporterul ala dar se vede clar ca si suporterul vroia sa mai faca o victima. Din pacate pentru el (din fericire pentru jucatori) a dat de un sarb...
Totusi Martinovici merita cartonasul rosu pentru atitudine nesportiva. Daca va uitati mai atent la imagini, dupa ce-l pune jos, ii da un picior pe la coaste, dupa care incearca sa-i mai dea unul. Ala se fereste (sau are noroc) daca nu Martinovici il lovea cu piciorul in plina figura. Nu cred ca asta mai e autoaparare.
31 Oct 2011, 10:00
@Marian0582: buna faza cu sapunul. Sa vezi acolo intrari prin alunecare...
@Mihai L: se pare ca suntem pe un topic gresit. Hai sa ne luam pungile cu seminte si sa migram pe alt topic.
Vii si
u cu mine
k aici
e multi deja...