Include si Hobby

31 Oct 2011, 10:05
Daca te referi la mine cred,ca am sa accept invitatia!
31 Oct 2011, 10:14

Oare ce o cauta ?Te las pe tine sa te mai documentezi si sa afli singur!
31 Oct 2011, 10:17
Eu as propune altceva: vii tu cu documentatia, pentru ca tu ai scris fraza de mai sus.
Iar daca nu, putem folosi atentionarile. E bine asa?
31 Oct 2011, 10:21
Daca totusi ai chef de cearta nu ai decat.Dar sa stergi contul de tot nu doar sa il inchizi pentru cateva zile!
Daca asa inseamna pentru voi forum!
31 Oct 2011, 10:25
Cata vreme nu aduci nimic valoros si toata lumea trebuie sa ghiceasca ce ai vrut sa scrii... sincer eu nu vad pierderea pentru forum.
Nu este messenger, ai tot timpul sa revezi ce scrii, nu este "discutie" in timp real. Te poti documenta asupra unor cuvinte/sensuri necunoscute...
Noi te ajutam sa-ti dai seama unde gresesti. Daca nu vrei sa remediezi, este doar problema ta.
31 Oct 2011, 10:38
Pai vad ca decat cu tine sunt problemele!Eu recunosc ca am mai scris fara o litera sau fara o virgula dar totusi nici sa stau 1 ora sa scriu 3 cuvinte si sa le verific de 100 de ori sa nu care cumva sa gresesc o litere si sa nu intelegi tu ce am scris.!Dintre toti vad ca decat tu "nu intelegi ce scriu" sau poate nu iti convine ce scriu!
Mod edit: "decât"
nu se poate folosi
decât într-o construcţie negativă
Ultima oară modificat de
Mihai L pe 31 Oct 2011, 10:45, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Atentionare pentru folosirea incorecta a limbii romane.
31 Oct 2011, 10:55
@adicristea: stewarzii sunt balerini prin atitudine. La un moment dat pe imagini se vede cum ii opresc pe ceilalti doi care incercau sa intre pe teren, dar vreo 2 - 3 stewarzi stau la marginea terenului si se uita dupa ala cum alearga pe teren.
Trebuiau sa dea drumul la caini, lupi (animalele salbatice, nu cele din galeria Petrolului

) sau ursi dupa el, daca ei nu pot alerga. In alte parti (Anglia, Spania, Italia, etc) stewarzii alearga dupa cei ce intra pe teren si fac treaba ce a facut-o Martinovici inainte ca imbecilul sa apuce sa faca ceva.
Totusi cred ca Martinovici a exagerat cu bataia pe care ar fi vrut sa o aplice cretinului.
Si ai dreptate jucatorii Petrolului au fost mai balerini decat stewarzii. Puteau macar sa incerce sa-l calmeze pe cretin.
31 Oct 2011, 13:10
Suntem asa de varza ca pana si Ucrainienii ne-au depasit.
http://www.gandul.info/sport-miscare/pr ... ov-8916618Pareau destul de sprinteni gardienii aia...poate si cei de la Ploiesti ar fi fost la fel in situatie similara...
31 Oct 2011, 22:56
Da,recunosc,bausem doua pahare de zaibar ca adusese matusa de la tara,dar asta nu inseamna ca trebuie sa sarim toti pe ala ca i-a aplicat lui Galamaz o mica corectie,poate ca o merita,sau poate ca nu...Toata lumea aici e lupul moralist,toti sunt critici literari...vezi doamne,nu mai poti sa zici ceva care nu agreeaza ceilalti ca gata,esti inteligent,slab,obosit...,si mai apare sa critice si ala,Adrian_Rujan,si el nu stie sa scrie corect romaneste (nu ca eu as sti),ce sa mai zic ca habar nu are ce este un retardat...Eu nu am inteles niciodata de ce trebuie sa fie toata lumea intr-un gand,de ce trebuie sa fie toti in acelasi asentiment..!...de ce nu trebuie sa fie si unul,doi,trei contra,ca doar nu suntem toti la fel,pe aceeasi lungime de unda,nu?..Daca era vreun jucator din liga2 nu mai comenta nimeni atat,poate chiar ziceati ca a meritato,dar asa ca e ditamai vedeta la steluta...ce sa iti povestesc domne.
Da,am postat interventia inteligenta ca sa il oftic putin pe Nic,dar cum nu s-a ofticat,am scris degeaba,si poate ca am gresit,nu sunt perfect.
Acum stau sa va urmaresc pe voi,sa vad ce interventii postati,ca sa pot "sa invat" si eu de la voi.(nu bag in discutie verzii,rosiii si pe temir)
Ma duc sa ma culc,ca sunt obosit.
01 Noi 2011, 09:59
Pai ce, daca ma ofticam eram prost sa recunosc? Crezi ca numai oltenii sunt mandri?
Problema cu mesajul tau e ca incita la violenta, intr-un mod cat se poate de explicit. Asa ceva nu se face.
Dincolo de acest aspect, eu nu pot sa inteleg ura fata de o alta echipa, mai ales cand acea echipa are cativa jucatori pe care cu cateva luni in urma ii divinizai.
01 Noi 2011, 12:19
poate omu' a glumit.
01 Noi 2011, 12:38
nu ma refeream la DON ci la toti ULTARSII din tribunele patriei...
02 Noi 2011, 11:58
se pare ca jucatorii lui Petrolu nu doar ca n-au intervenit ,chiar l-au ajutat pe agresor....
http://www.gandul.info/news/dovada-ca-a ... ns-8921721Urit !
02 Noi 2011, 12:11
Daca nu se iau masuri IMEDIATE si DURE impotriva tuturor celor vinovati (faptasi si colaboratori), mi-e teama ca se vor mai intampla astfel de lucruri... din pacate!
02 Noi 2011, 18:57
Daca era o bricheta asa cum sustine el dc sa mai chinuit sa o ascunda?Totusi in romania e normal sa mai zboare cate o bricheta din tribune deci nu era mare tragedie!
03 Noi 2011, 22:05

vaslui!
rapidul iar a deraiat!alexa are nevoie de ceva neuroni!acum rapidistii sigur il injura pe prepelita,ca i-a lasat fara portar!
03 Noi 2011, 23:59
Pregatiti-va ca vine Nic sa laude echipa

.
Acu serios, chiar am vazut alta Steaua, mai determinata si dispusa la efort, plus niste executii fabuloase (plus idiotenia lui Costea al mare).
Personal, sunt mai fericit de victoria Vasluiului pt ca ei chiar merita sa mearga mai departe, in afara de meciul tur de la Lisabona, au cam dominat toate jocurile.
04 Noi 2011, 00:04
steaua un pic de probleme are in aparare. dar totul e bine cand se termina cu bine. au mai spalat din rusinea de data trecuta.
nu sunt rapidist dar parca imi pare rau, au facut un joc frumos. pacat ca au pierdut.
un bravo si ptr baietii de la vaslui.
04 Noi 2011, 00:32
Aveti dreptate, am venit sa laud ECHIPA.
Adica... Bravo Vaslui!

Fara indoiala, a obtinut performanta serii.
Cat despre Steaua, normal ca ma bucur, era de asteptat sa apara si meciuri mai bune. Dar nu e ceva extraordinar, inca mai e de munca la echipa asta, dar am feeling-ul ca directia e buna. Daca ar exista nitzica rabdare...
Sunt cativa ani consecutivi de cand Steaua poarta stindardul fotbalului romanesc prin Europa... ma rog, nivelul nu e unul foarte ridicat, dar poate cineva mai sus?
Inca o data bravo Vaslui. Nu e la indemana oricui sa puna Sporting-ul cu botul pe labe.
08 Noi 2011, 20:31
http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-10 ... ionala.htmE nedrept ...tocmai acum cind cei de la OTV au alungat ghinionul de acolo cu vrajitoarea lor ??

...cind cei de la Steaua l-au dat pe Balanel numai ca sa nu se mai strice gazonul
Serios vorbind ,e aiurea ! Ce vor ,sa puna o folie pe gazon si sa-l scoata doar la meciurile Nationalei ??
23 Noi 2011, 23:01
Ce fotbal!!! (Milan - Barca)
24 Noi 2011, 09:53
Mare dreptate ai Adi.
Asemenea meciuri merita salvate pe desktop. Te poti uita la ele ca la o piesa buna de teatru si apoi
24 Noi 2011, 10:15
da asa este..... au fost cateva asemeanea meciuri... pe care ai vrea sa la revezi ca un film bun..chiar daca stii deja rezultatul
24 Noi 2011, 10:27
Daca albitrul facea o minima pregatire inainte de meci putea sa observe ca jucatorii barcelonei cad ca secerati si cand ii trimite nevasta sa duca gunoiul. Penalty-ul ala complet gratuit a fost o pata neagra pe un meci deosebit. Barca poate castiga linisitita si fara cadouri d-astea.
24 Noi 2011, 14:17
Aseara a jucat Barcelona cu Milan, nu Steaua cu Chiajna. Nu mai cauta conspiratii, arbitrii cumparati si alte rahaturi din astea.
Daca e sa ne luam dupa greseli, Nesta trebuia eliminat cand s-a lasat jos, ca nu mai putea continua, si a luat mingea in mana. Trebuia sa ia al doilea cartonas galben. Si mai erau destule minute de jucat. Arbitrul a judecat faza "in spiritul jocului", si bine a facut, dar a dezavantajat echipa Barcelonei, nu?
Ibrahimovic trebuia sa ia galben cand l-a lovit in cap pe Keita in careul Barcei fiindca el inca se crede la karate, nu la fotbal. Si alte asemenea.
In afara de Alves si Busquets nu prea sunt jucatori care sa se tavaleasca la Barca.
Vezi cum il impiedica involuntar Aquilani (parca) pe Xavi, mai e si cu mana pe el. Ce vroiai sa fuga cu el in spate, sa ceara arbitrului sa-i dea galben lui ca a indraznit sa intre in careu si l-a deranjat pe Aquilani de la picnic??
De ce n-a mai cazut Xavi si la golul 3, ca doar era cam aceeasi faza, daca jucatorii Barcei cad cand ii taie capul. De ce n-a cazut nici la golul unu, ca era van Bommel chiar acolo si l-a jenat. De ce , de ce, de ce????
Dar nu... Penalty-uri se dau numai la Cassano, Inzaghi, Lacatus si Klinsman, nu??
Plus, fara suparare, se zice arbitru nu albitru...
Si ca sa redevin serios, a fost un meci foarte frumos, dar care mi-a aratat inca odata ca anul asta Barcelona nu mai joaca ce juca acum 2 sau 3 ani. Chiar daca au jucat fara Alves, Pique, Iniesta si Pedro, nu mai au aceeasi consistenta in joc. Pierd mult mai multe mingi, gresesc mai multe pase la mijlocul terenului, ceea ce pun pe contra-atac echipa adversa, rateaza mult mai mult. (Realul in schimb, din punct de vedere al rezultatelor, incepe sa semene cu Barcelona din primul an a lui Guardiola. As paria pe ei ca si castigatori ai ligii.)
In plus incep sa cred zvonurile cu posibila plecare a lui Villa. Aseara nu stiu daca Messi a schimbat mai mult de 5 pase cu Villa. Si daca de la Messi m-am obisnuit sa fie egoist, aseara si Villa tragea din orice pozitie numai sa nu paseze.
Din pacate pretul ca Messi sa fie cel mai bun jucator din lume (asa cum spun unii) il platesc jucatori ca Ibrahimovic, Villa, tind sa cred ca si Alexis Sanches si orice alt atacant care va veni la Barcelona. Doamne fereste sa se accidenteze Messi vreo cateva luni ca Barca va fi in buda...