Include si Hobby

11 Dec 2011, 01:17

desi sunt fan barca, te contrazic putin,nu mai e asa mare.diferenta intre barca si real o fac antrenorii!

pep!nu pricep de ce "din pacate"?esti cu madridu'?
referitor la balaj,nu stiu ce explicatii halucinante poate sa dea in cazul neeliminarii lui cadu!daca era din neatentie,intelegeam!"teoria conspiratiei" (

) lui becali incepe sa se cam adevereasca.muresan putea linistit sa primeasca 4 galbene+1 rosu direct in meciul asta!ma mir ca l-a eliminat pe weldon,probabil ca l-a injurat prea tare si a uitat ca cfr-ul e in alb!dar pana nu pica oranjatii si nu dispare boc si ala de la dna,de-i din cluj,cfr-ul va fi "pe val"!
"mi-a placut" iuliu muresan,care dupa 3 bare(

bări,beri) si inca vreo cateva mari ocazii ale stelutei,zicea ca cfr-ul putea bate chiar la scor!in spiritul ca ai lui sunt cei mai buni,cei mai frumosi,cei mai drepti....cei mai cei.
11 Dec 2011, 01:35
E imensa diferenta intre jucatori. Nu o sa ii iau pe rand, e clar ca pusi unul langa altul pe posturi, jucatorii Barcelonei sunt superiori. Poate SINGURUL post unde Real e peste e portarul.
PS. Cu Real sunt, am zis si mai sus

. Dar nu pot sa nu remarc excelentul joc al Blau-Grana. E incredibil!
11 Dec 2011, 18:43
Azi am apucat sa vad si eu Real - Barca. Aseara nu am avut curajul sa mai uit. Ma gandeam ca o sa bata Realul.
Desi toate ziarele scriu ca Barcelona a predat o noua lectie de fotbal Realului, mie nu mi s-a parut chiar asa.
Barca a jucat in nota ei obisnuita in acest sezon in meciurile de afara. Adica prost... fata de jocul excelent de pe teren propriu. Multe mingi pierdute la mijlocul terenului, pase simple la adversar si imposibilitate de a-si impune jocul de pase. De unde a rezultat o lipsa a posesiei cu care ne-a obisnuit in ultimii ani. Si asta nu neaparat fiindca i-au incurcat cei de la Real.
Realul a jucat poate cel mai prost meci din sezonul asta din punct de vedere al concentrarii in fata portii. Crrr7 a facut un nou meci dezastros in fata Barcelonei. Egoist si neinspirat. In conditiile in care Realul a jucat in 12 oameni. Cine zice ca Valdez a jucat aseara la Barca, inseamna ca nu a vazut meciul

A dat mai multe pase bune la adversar decat coechipierilor.
Messi a jucat doar un pic mai bine decat Crrr7 avand in tot meciul 3 faze cu mingea la picior, din care una s-a soldat cu golul lui Alexis.
Xavi a avut mai multe mingi pierdute in meciul asta decat in restul campionatului.
S-a spus ca al doilea gol al Barcelonei s-a inscris din noroc. E adevarat, dar sa nu uitam ca si golul Realului a fost norocos. Dupa pasa la "coechipierul in alb" a lui Valdez, mingea a ricosat de 2 ori norocos, din Busquets, la Ozil si apoi Benzema.
S-a mai pus problema eliminarii lui Messi la faultul asupra lui Alonso. A fost un atac la minge intarziat, dar in tot meciul arbitrul a dat galben abia la al doilea fault dur al unui jucator. Vezi faulturile lui Pepe (care apropo nu s-a mai dat la Messi dar l-a gasit pe Alexis

), Alonso, Diarra, Coentrao, Pique si Alves (parca).
In concluzie, Barcelona a castigat (

) pentru ca a fost mai pragmatica nu neaparat mai buna, intr-un meci in care nici una din echipe nu a stralucit, asa cum s-a intamplat in meciurile directe anterioare.
11 Dec 2011, 21:49
asa prost cum au jucat si barca si real,e mult peste orice meci de la noi.oarecum e explicabil,dupa cate meciuri au avut pana acum si in ce ritm disputa orice partida,sa se simta oboseala.
messi trebuia eliminat,dar in traditia ultimelor derby-uri,"ca sa nu se strice echilibrul",s-a trecut cu vederea.am fost surprins de "cumintenia" lui pepe si marcelo comparativ cu alte meciuri,semn ca le-a venit mintea la cap,lor sau lui mou.
ce ma nedumireste pe mine e tratarea fazelor in maniera "originala","in spiritul jocului etc...." de arbitrii.
pai daca scrie in regulament ca ptr un anume gen de fault,hent intentionat,simulare,proteste etc se da cartonas galben de ce uneori se da,alteori nu?sau daca in teren e fault ,in careu se trece cu vederea?sunt unii arbitrii care se " acopera de regulament" si fluiera tot in teren,dar in careu se fac ca nu vad.e ca si cum eu in centru opresc la rosu,dar la periferie trec,ca e mai altfel.
12 Dec 2011, 12:05
Stiti ce mi s-a parut foarte bine la jucul Realului? Presingul! Au presat de i-au rupt, de-aia au si pierdut atatea mingi Barca! Golul 2 i-a demoralizat, golul 3 nici nu trebuia primit, insa si acolo s-a vazut moralul la pamant ..
14 Dec 2011, 15:34
Nu stiu cati ati vazut Prietenii lui Zidan - Hamburg. Popescu a jucat prima repriza, in a doua a intrat si Hagi. Va mai amintiti de astea?
PS. Din montaj lipsesc si vreo doua pase de peste 40 de metri in diagonala, una peste apararea adversa direct pe coechipier.
14 Dec 2011, 20:52
Si uite cum isi bate joc Vasluiul de munca lor de 5 meciuri. Ala e joc de calificare? Din noroc au scapat fara 2 goluri in prima repriza. Sper sa-i trezeasca Hizo si scorul din meciul celalalt.
14 Dec 2011, 21:17
Din pacate scorul din celalalt meci nu-i ajuta prea tare.
14 Dec 2011, 21:20
Pai asta am zis, scorul sa-i trezeasca! Din ce vad, au iesit cu alta atitudine de la cabine, dar din pacate a iesit Lucian Sanmartean. Viitorul NU suna bine

.
14 Dec 2011, 21:27
Cam asta a fost cu Vaslui.
14 Dec 2011, 21:37
Mda... poate pare patetic, dar mi-as fi dorit sa faca macar ceva puncte pentru Romania, in clasamentul UEFA.
Asta e, se pare ca ploaia de care se bucura domnul Porumboiu a fost una... acida.
14 Dec 2011, 23:03
Steaua chiar îmi place. Nu neapărat că joacă bine, dar spre deosebire de Vaslui, se chinuie, aleargă, presează, suteaza, mai şi gafeaza. Rezultatul din Israel îi ajută, dar îi ajută şi pe AEK. Sper că 50.000 de spectatori şi milioane de telespectatori să se bucure în 50 de minute. Hai Steaua!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
14 Dec 2011, 23:49
Esteeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Am mai trait primaveri in Europa cu Steaua, insa in seara asta am vazut ceva unic in Romania: colti, lupta, dorinta de a invinge. Bravo STEAUA!!!! Bravo Ilie Stan!!! Si mai ales, bravo celor 50k spectatori, public demn de un stadion de finala Europa League.
15 Dec 2011, 00:00

bravo steaua!

bravo nikolic!si multumim schalke

!probabil ca becali le-a pregatit valiza'!
15 Dec 2011, 00:10
Felicitari!! Asta e atitudinea pe care doream sa o vad. Aici s-a facut diferenta, Steaua a vrut. Si daca vrei, iata ca te ajuta si rezultatele, si publicul, si karma, si vrajitoarele, barele, si bucatile de gazon de pe arena nationala.
Nu vreau sa fiu rau, nu tin cu Steaua, dar se dovedeste inca o data ca, in ciuda tuturor problemelor cu suporterii, cu patronul, cu jucatorii, cu terenul, cu Mache "mana iute", echipa asta e singura care mai face performanta in Europa. Bravo lor!!!
19 Ian 2012, 09:58
Pareri despre Real 1 - 2 Barca? Eu, ca fan Real, am fost dezgustat de Coentrao si, mai ales, de Pepe. Dezamagit de jocul inchis al lui Mourinho. E greu sa faci fata Barcelonei in momentul asta.
19 Ian 2012, 10:52
Nu am vazut decat prima repriza si rezumatul celei de a doua.
Daca Realul juca un pic mai deschis (cu Pepe fundas si Altintop mijlocas) cred ca altul era rezultatul. Insa Mourinhio s-a hotarat sa incerce inca odata tactica din acel 5-0, cand a jucat la fel de defensiv. Acum i-a iesit un pic mai bine.

Cu tactica asta s-a vazut ca Benzema si Higuain au fost cam singuri. In plus Barca a avut si noroc. De vreo 3 ori pe contraatacul Realului, la pasa decisiva Abidal si Pique au reusit sa opreasca mingea in ultimul moment lasand piciorul in urma.
In plus Altintop a jucat ok pe faza de atac, dar dupa primele 15 minute, a jucat dezastros pe faza defensiva si a fost depasit constant de Iniesta.
In a doua repriza, din rezumat pare ca Barca a pus stapanire pe joc, dar la fel ca in ultimele meciuri au fost foarte neatenti la finalizare. Noroc cu Abidal, care pare sa dea goluri atunci cand trebuie.
Totusi trendul pare sa fie in favoarea Realului. Pun tot mai multe probleme Barcei si mai sunt cel putin 2 Clasico.
Sa vedem ce o sa iasa.
Eu sper ca traditia din ultimii 3 ani sa nu se schimbe

Singurul lucru chiar naspa despre meci a fost Pepe. Urat. Dar uite ca arbitrii nu mai tin cu Barca si nu l-au eliminat...
19 Ian 2012, 11:00
Pai sper sa se autosesizeze cineva din comisiile spaniole si sa il puna dracu pe tusa pe acest pseudo-jucator de fotbal. E loc la UFC!
19 Ian 2012, 15:00
Pai daca luam meciurile din ultimii trei ani: gandeste-te la 2-6 pe Bernabeu (fara Mourinho), 5-0 primul meci cu Mourinho. Realul nu a existat au fost victorii mai categorice decat cu Almeria (ca si joc). Dupa aceea au venit meciurile din Champions league in care Realul a inceput sa joace cate ceva. Apoi cupa, in care chiar daca a dominat Barcelona nu a reusit sa inscrie (antijocul lui Mou a functionat). Apoi meciul de acum o luna in care in prima repriza Realul a jucat bine. e adevarat ca in a doua repriza Barca si-a revenit.
Ieri Barca a avut 72% posesie, clar, dar nu a avut atat de multe faze reusite ca pana acum vreo 3-4 luni. A avut ceva ocazii, dar jocul nu mai e asa de consistent ca anul trecut (in deplasare). In plus Realul a crescut mult in joc (ca omogenitate). Chiar daca a jucat foarte inchis trebuie apreciat modul cum au incercat sa se apere. Si cum am zis daca nu gresea Mou cu Altintop fundas (care de cand se stie e mijlocas de banda), poate Barca nu avea nici ocaziile astea.
Sunt fan Barca, dar nu pot sa vin sa zic ca Barca a predat o alta lectie de fotbal, sau ca "fotbalul sclipitor" a invins iarasi antijocul lui Mou, deoarece nu a fost un fotbal sclipitor (ca alta data) la Barcelona, chiar daca antijocul lui Mou a ramas...

. Au fost cateva actiuni reusite (pentru alte echipe ar fi fost un super joc), dar Barca ne-a obisnuit cu mult mai mult. Poate aici gresesc eu...
Nu ma pot abtine sa nu scriu bancul asta. Mi se pare prea misto sa nu-l scriu. Scuze @adicristea

Mourinho: Dati-ne si noua o sansa!
Pep: Va dam un gol avans. E bine?
Mourinho: Nu ajunge, ca data trecuta am avut 1-0 si tot am luat 3.
Pep: Ok, o sa dam golurile doar cu fundasii.
19 Ian 2012, 15:56
eu sunt de acord ca barca n-a stralucit,nici nu credeam asa ceva.dar realul pur si simplu a fost jenanta,mai ales ca juca acasa!intr-un fel ai dreptate,dupa 1-3,1-2 e intr-adevar o crestere din partea realului,sau o scadere din partea barcelonei.eu sincer ma asteptam si speram,chiar daca sunt fan barca,...,ca realul sa joace fotbal si poate sa si castige.
19 Ian 2012, 16:05
Cam asta ziceam si eu de Real in urma cu ceva pagini. Ziceam ca pare ca Realul a inceput sa joace ca o echipa mare ("care este"

) si Barcei o sa-i vina tot mai greu sa invinga. Din pacate pentru fanii Realului, Mou a hotarat sa se intoarca in timp cu vreo 6 El Clasico
19 Ian 2012, 19:46
Am vazut acum si repriza a doua. Se pare ca Mou nu a reusit sa-l invete pe Pepe nici cum sa simuleze corect... Mai trebuie sa mai faca niste sedinte tehnice cu vizionarea fazelor in care Busquets e faultat si exagereaza.
25 Ian 2012, 22:17
Pentru el clasico de la 23.00 am un pronostic...3-1...fortza barsa
25 Ian 2012, 22:29
Nope. Nu da Real gol pe Camp Nou... nu astazi, probabil nu anul asta.
Incaseaza echipa lui Mou un scor de control, sa zicem un 2-0. E posibil ca unul din cele doua boabe sa poarte semnatura lui Messi, care va trebui sa demonstreze ca si daca l-au calcat pe mana, picioarele inca functioneaza...
25 Ian 2012, 22:59
eu sincer imi doresc un 0-1 pana in min 90+2,iar in min 90+3 sa dea pepe golul de 1-1(v-ati prins,in poarta lui iker!)!
sincer,oricat de "mare" se crede mou,imi doresc,ptr placerea de a privi un fotbal galactic si extraterestru, sa vina altcineva,sa aduca realului stralucirea de altadata!poate sa castige si campionatul,nu cred ca mai are multi suporteri pe bernabeu!
26 Ian 2012, 00:05
pot spune ca am vazut cea mai slaba repriza a barcelonei cu real din ultimul timp,si totusi e 2-0

!asa ca mou poate sa spuna din nou
por que?!sincer realul a jucat frumos 40 min,putea sa dea 2-3 goluri,putea sa aiba penalty la abidal(la busqets n-a fost nimic),dar de aia e fotbalul frumos!pana acum mi-au placut
ozil,un jucator fantastic (mou il tine de pomana pe banca),golul lui dani alves

si fata lui cr7 (

) la golul lui pedro, si, chiar daca nu e "frumos",faultul lui messi

!dar cel mai mult mi-a placut
pepe,care are o interpretare actoriceasca demna de toate premiile din lume!
asa ca sa-i dam "cezarului" ce e al lui!
26 Ian 2012, 01:06

real!daca acu' o saptamana juca cel mai meschin fotbal,azi a fost randul barcelonei!n-am mai vazut de mult asa un meci slab facut de barca.messi practic a dat doar pasa de 1-0,in rest a mancat seminte.xavi,fabregas si iniesta,cat a jucat,au fost slabi.sincer realul merita calificarea!
cr7 dupa mine e un jucator mai complet decat messi.daca nu s-ar lamenta atata,n-ar face orice prilej motiv de comparatie cu messi si si-ar vedea de fotbal,ar fi fost peste pitic.
nu pot incheia decat cu
pepe(si nu ala a lu' zavoranca

)care trebuia si in meciul asta sa fie ridicol!
26 Ian 2012, 08:32
In primul rand ma bucur ca am rezistat tentatiei de a nu ma uita la meci din cauza a ce s-a intamplat saptamana trecuta. In al doilea, ma bucur ca Real a jucat fotbal si ca am inceput sa vad ceva din acel Kaka de acum 3-4 ani.
De aici incep problemele:
- Mou neinspirat cu Higuain in loc de Benzema; pleca de la 1-0, francezul nu rata faza din secunda 20;
- arbitrajul ridicol pe alocuri, cand de o parte, cand de alta;
- totusi stau sa ma intreb cate faulturi trebuie sa faca Dani Alves pe meci sa ia si el un galben; aseara nu a luat;
- Lass trebuia eliminat in prima repriza si se incheia jocul;
- gol anulat corect la Ramos;
- nu cred ca a fost penalty la Abidal, de abia a atins;
- la Busquets (hent in careu) insa, a fost penalty;
- nu e posibil sa-l lasi pe Messi singur in centru cu fata spre poarta (la primul gol);
- nu e posibil sa ratezi astfel de ocazii cand joci cu Barca (Real a avut in prima repriza cel putin 3 ocazii in care trebuia sa marcheze, doua la Higuain si una la Ronaldo);
- nu a fost eliminare la Ramos;
- barcelonezii cadeau la prima atingere si se dadea fault; nu se intampla acelasi lucru cand erau faultati cei de la Real (asta poate fi si o consecinta a jocului dur al Realului din partidele anterioare);
- nu in ultimul rand, Pepe a jucat bine, dar iar a fost jenant prin comportament, trebuia eliminat;
Per total zic ca rezultatul corect aseara ar fi fost ca Real sa castige, dar Barca sa se califice. Deci 1-0 pt Real era scorul corect, dupa parerea mea.