Pai ce n-a mers cu Chelsea? Ca a fost singurul antrenor cu care Chelsea a luat titlul. Nu a luat Liga, dar sa nu ne amintim de ce

. Si ti se pare ca Inter e o echipa mica sau ceva?

La RM, din pacate pentru el, are o problema pe linia de fund, parerea mea. Pepe si Ramos sunt putin dilii (Pepe chiar mai mult) si clacheaza in meciurile in care nu le iese jucareala. La Inter avea o super linie de fundasi: Zanetti, Lucio, Maicon, Samuel, Chivu, jucatori calmi si cu experienta. Asta a facut diferenta si in meciul cu Barca. La Real asa a primit echipa, a facut din rahat bici, zic eu. L-a reinventat si pe Benzema, l-a pus in valoare pe CR, l-a readus in forma pe Ozil, acu joaca si Kaka, adica se pricepe. Doar ca toata lumea stie ca intr-un duel aproximativ egal, diferenta o fac detaliile. Uneori sunt arbitrii (dar nu vreau sa intru in discutia asta pentru ca eu consider ca greseli sunt si vor fi mereu, deci nu asta e motivul principal al esecurilor cu Barca), uneori e Pepe, uneori Ramos. Barcelona ce linie de fundasi are? Alves, Pique, Puyol, Abidal, Mascherano. TOTI, chiar si prefacutul ala de Alves, sunt jucatori calmi, care GANDESC! Pai ce sa-i ceri lui Pepe, el stie sa dea la oase, sa loveasca adversarii, sa se vaite, sa simuleze, intr-un cuvant e o gluma de jucator, parerea mea. Aici greseste Mou.