Acum am citit: Romania joaca Sambata viitoare pentru ultimul loc la Cupa Mondiala. Sa fiti acolo si sa sustineti nationala, 21-21 in meciul tur e un scor foarte bun! Am inteles ca Uruguay chiar s-a chinuit sa revina. Deci sanse sunt. Din pacate, Cupa Mondiala 2011 e in Noua Zeelanda (asta facandu-ma sa fiu sigur 90% cand spun ca stim deja cine va castiga

), deci mai greu de ajuns acolo.
Doua lucruri pe care nu le-am mentionat in mesajul anterior, ambele invartindu-se in jurul cuvantului "fair-play": la intonarea imnului statului Samoa, toti spectatorii au fost rugati sa se ridice in picioare. Ceea ce au facut, nu au huiduit, nici nu au cantat (era si greu!), dar si-au respectat oaspetii. Al doilea lucru a fost ceva care pentru mine, ca balcanic si "taran" venit in Londra, m-a uimit. Eu am avut locul 111, am stat chiar la marginea sectorului de mijloc (se vede in antepenultima poza marginea ce despartea Middle Tier de Lower Tier, tribuna de jos). In dreapta mea au mai fost doua locuri pana la culoar. Acestea au fost ocupate de niste britanici (ca sigur nu erau englezi) care sustineau Samoa (posibil sa fi fost scotieni, galezi sau nord-irlandezi, e o rivalitate imensa intre ei, cel putin la rugby). Tot meciul au tipat pt Samoa, s-au bucurat la actiunile acestora. Pana si pe mine, care nu eram englez, m-au iritat uneori. Dar pe ceilalti nu. Oamenii au venit sa sustina o echipa si au fost lasati sa o faca. Daca in RO se manifestau asa cum au facut-o, cred ca isi luau niste beri in cap din primele minute. Intr-un fel, m-am simtit prost numai si ca am gandit ce am gandit. Probabil ca daca m-as fi nascut in UK, niciodata nu mi-ar fi trecut prin cap ca aia ar putea sa pateasca ceva pentru ca sustineau alta echipa decat Anglia. Eh, la asta inca lucrez (nu cu nascutul, ci cu mentalitatea).