Include si Hobby

23 Iul 2009, 13:33
da, de diseara de la 18:30 intra oficial in emisie
14 Aug 2009, 23:58
Dupa o pauza de trei saptamani,duminica avem cursa de la Brno.....
16 Aug 2009, 15:48
Frumoasa cursa,imi pare rau ca a cazut Lorenzo si nu am avut spectacol....cursa oricum era adjudecata de ROSSI
16 Aug 2009, 16:00
Parere de rau...hmm.am ceva dubii. Lorenzo este un pilot excelent, in probe a fost mult deasupra nivelului lui Rossi. Dar a fi un adevarat campion nu inseamna doar sa fii rapid in pista. Si asta ne demonstreaza Valentino de la inceputul sezonului. Go Vale!
16 Aug 2009, 17:17
Peste nivelul lui Vale......hmm,destul de greu,avand in vedere ca in toate duelurile pe care le-au disputat cei doi in 99% din cazuri victoria a revenit lui Vale.
Intradevar,si Lorenzo este un foarte bun pilot,si este capabil sa ii puna probleme mari lui Rossi,sincer el si Stoner cred ca singurii care ii pot face fata lui Rossi,dar nici unu din ei nu cred ca este mai bun ca Rossi.
16 Aug 2009, 20:43
$1 scrie:$2Lorenzo este un pilot excelent, in probe a fost mult deasupra nivelului lui Rossi.
In probe Lorenzo demonstrase cam 4 zecimi de secunda de superioritate la fiecare tur. Deci un pas mai bun ca Vale. Dar a ramas doar la probe, nereusind sa demonstreze acelasi pas si in cursa, ca de obicei.
In rest ai perfecta dreptate.
16 Aug 2009, 20:59
...iar atunci cand Stoner este sanatos, este in general peste amandoi. pacat de Stoner cu boala lui greu de identificat. am impresia ca s-a ajuns la acea amorteala din formula 1 de cand castiga Schumacher cam tot ce se poate castiga. cam la acelasi nivel este spectacolul de acuma din MotoGP.
in alta ordine de idei, am vazut pentru prima oara cursa la noul DigiSport. nu stiu de unde au gasit comentatorii astia atat de amortzitzi. adica, inteleg ca nu sunt romani implicati, sa fie entuziasmul compatriotismului, dar totusi, comentezi in functie de ce se intampla pe pista. cel putin la 125 si la 250cc au fost niste curse super disputate iar cei doi comentau de parca erau la un priveghi.
16 Aug 2009, 21:14
$1 scrie:$2..iar atunci cand Stoner este sanatos, este in general peste amandoi. pacat de Stoner cu boala lui greu de identificat. am impresia ca s-a ajuns la acea amorteala din formula 1 de cand castiga Schumacher cam tot ce se poate castiga. cam la acelasi nivel este spectacolul de acuma din MotoGP.
Stoner este un pilot bun, dar sa nu exageram. Daca are superioritate de motor, fuge si face o cursa singur. Unde e spectacolul?? Cand vine vorba de lupte corp la corp, sa le spunem asa, Lorenzo este mult mai curajos decat Stoner, si oricum este la egalitate de motor cu Rossi. Deci specatacolul este, e deajuns sa te uiti la ultimele curse (in afara de Doninghton) si ai sa vezi spectacol, depasiri la ultima curba, timpi la fotocopie, si multa adrenalina.
De cand a intervenit cauciucul unic Bridgestone este spectacol destul. Inainte de cursa asta erau 3 piloti in cateva zeci de puncte, intre Lorenzo si Valentino erau 25, campionatul este inca deschis, asta inseamna o parte din spectacol.
17 Aug 2009, 14:41
Stoner ca valoare peste Rossi,imi pare rau dar aici nu pot sa fiu de acord cu tine,dar oricum anul asta a iesit din cursa pentru titlu de campion mondial (adjudecat de Rossi dupa finalul cursei de la Brno) cand Lorenzo nu a punctat iar diferenta este acum de 50 puncte intre cei doi.
04 Sep 2009, 18:46
Se pare ca sa relansat campionatul,odata abandonul (caderea) lui Rossi in cursa de la Indianapolis...se pare ca ultimele 3 curse vor fi foarte ''fierbinti''.......
05 Sep 2009, 11:14
Mai sunt 5 curse, Misano inclusa.

Si cred ca vor fi destul de disputate
07 Sep 2009, 00:26
Rossi "magarul"

a dat o alta lectie de motociclism tuturor
07 Sep 2009, 14:14
Asa este,o cursa perfecta din partea ''doctorului''
11 Sep 2009, 17:46
Mai avem cursa tooocccmmmaaai pe 4 octombrie......in Portugalia la Estoril
23 Sep 2009, 18:22
Rossi ramane probabil cel mai mare pilot de moto din motogp dupa Giacomo Agostini, chiar daca va castiga sau nu urmatoarele curse.
Este greu de a pune pe cineva peste el in conditiile in care detine aproape TOATE recordurile din FIM (cel mai important numarul de titluri mondiale - care inca ii lipseste, si nici nu cred ca il va ajunge vreodata).
Go Vale!!
02 Oct 2009, 19:52
oh, yeah: ma man casey stoner is back. sper sa avem ceva dispute mai interesante la varf cursele astea ce-au ramas.
02 Oct 2009, 21:31
Salutari tuturor, din pacate nu am vazut anul asta nici o cursa in direct(vina este a mea ca n-am cautat din timp pe net) iar saptamana asta am descarcat toate cursele si le-am vizionat pe toate pana tarziu in noapte desi dimineata trebuia sa ma trezesc sa merg la serviciu. Sper sa vad cursa de duminica in direct pe net. Hai Rossi
02 Oct 2009, 21:33
Va salut
Unde gasesc si eu cursa de la Balaton sa o pot vedea?
Multumesc
Cu Stima
02 Oct 2009, 22:03
Am auzit ca ar merge pe
http://www.myp2p.eu dar urmeaza sa vad si eu duminica daca e in regula
02 Oct 2009, 22:34
$1 scrie:$2a salut
Multumesc
Cu Stima
Din cate stiu eu la Balaton nu este cursa anul asta. Duminica se disputa GP in Portugalia, la Estoril.
Numai Bine!
03 Oct 2009, 08:36
$1 scrie:$2a salut
Multumesc
Cu Stima
03 Oct 2009, 10:25
Exact
04 Oct 2009, 18:29
s-a miscat destul de bine Stoner. atat la cele doua depasiri din debut dar mai ales prin mentinerea in ritmul cursei. avand in verede ca n-a mai concurat de 3 luni, onorabil ar fi putin spus pentru ce a realizat azi la Estoril.
04 Oct 2009, 21:20
Nu stiu ce a fost cu Rossi ca a ramas asa de departe de Lorenzo si ceilalti dar e bine pt. spectacol, o sa fie mai motivat cursa urmatoare.
05 Oct 2009, 19:26
O cursa in care doctorul a fost bolnav,dar nu are nimic,cursa urmatoare sunt convins ca va face spectacol
23 Oct 2009, 12:34
nimeni nimic despre cursa ce-a fost duminica dimineata?
cand v-am spus ca daca stoner functioneaza la parametri normali este foarte bun, mi-ati zis ca glumesc.
23 Oct 2009, 13:52
Avand in vedere ca Lorenzo a cazut,Rossi nu a mai avut nici un motiv sa forteze,sa multumit cu locul 2, care in proportie de 99% la facut campion mondial,daca Lorenzo nu cadea,cred ca altfel ar fi stat lucrurile....gen:
1. Rossi
2. Lorenzo
3.Stoner
este doar o parere
23 Oct 2009, 14:00
asta ar spune cineva care n-a vazut cursa. dar daca ai vazut cursa, probabil ai vazut cat s-a chinuit sa-l depaseasca pana in penultimul tur. asa ca n-as merge pe explicatia asta.
23 Oct 2009, 15:58
De acord cu tine,doar ca nu a riscat foarte mult pt ca nu avea sens,datorita faptului ca Lorenzo cazuse,eu sunt convins ca daca forta cu adevarat la maxim ar fi trecut de Stoner....