de zvony » 09 Noi 2012, 11:25
Partea cu citatul mesajului anterior denota faptul ca nu ai inteles ce am scris in mesajul anterior. Nu e nimic, mesajul ramane scris pe forum si oricine il poate reciti. Chiar si eu daca nu ma prind din prima.
Daca o comparatie cu managerul clubului ce il adori este caterinca ramane numai la aprecierea ta. Nu am anticipat comparatii cu Barcelona si asta poti observa daca vei reciti mesajul, ci doar am evidentiat cum MM Stoica, inainte de meci, si tu, dupa meci, ati cautat sa evidentiati cat de "puternici" sunt cei de la Molde. In cazul tau era vorba, succint, de "prima echipa a lui Molde - campioana si liderul Norvegiei - chiar la ei acasa". In cazul dl. Stoica era vorba, suplimentar, de o suparare pe presa din Romania cauzata de faptul ca nu s-a scris si nu s-a spus cate meciuri are Molde acasa fara infrangere, ca este campioana Norvegiei, ca este lider, ca noi avem un campionat mult mai slab decat norvegienii si asa mai departe.
Fiind pe un forum auto imi permit o comparatie cu domeniul auto: merg la o cursa cu un Mitsubishi Lancer Evo 8, clasa 3 (aprox. 280cp), dar inainte sa iau startul le spun celor din public ca urmeaza s ama lupt cu campionul clasei Logan (iar Loganul este mai rezistent decat Evo8), cu campionul clasei doua roti motrice (in general Citroen-uri la ~210cp, dar care sunt mai mici decat Evo 8) si asa mai departe.
Steaua a batut o echipa mai slaba decat ea si bine a facut. Raman la aceeasi parere ca in repriza a doua a jucat de la egal la egal cu acea echipa mai slaba decat ea. Este o victorie meritata, sunt 3 puncte bune pentru Steaua si pentru Romania. Egalul cu Stuttgart mi se pare o performanta mai mare decat victoria cu Molde, chiar daca Stuttgart a inceput mai greu.
Felicitari Stelei pentru parcursul de pana acum, dar trebuie sa ramanem temperati si sa admitem ca a avut adversari usori.
Cat depsre ofense si comparatii nelalocul lor, te rog cauta-le in alta parte deoarece din partea mea nu au venit. Nici macar nu am numarat "din a cat-a te prinzi".