Include si Hobby

08 Noi 2012, 23:21
@zvony: a luat trei puncte sau nu? Mai are nevoie de un singur punct pentru a merge in primavara europeana? A adus vreo echipa romaneasca mai multe puncte pentru coeficientul UEFA?
Despre ce vorbim aici?
09 Noi 2012, 09:17
Despre adversara Stelei... ma mir ca nu erai atent.
Nu a spus nimeni ca un a luat trei puncte sau ca este foarte aproape de calificare. Prin "@zvony" banuiesc ca mi te adresezi si as fi tentat sa cred ca faci referire la ceea ce am scris. Cu toate acestea nu gasesc nici o legatura intre ce scrii tu si ce am scris eu anterior (desigur, cu exceptia "@zvony" care pare a fi singura legatura).
Eu am trecut, in urma cu cativa ani, de stadiul in care lucrurile erau albe sau negre, iar persoanele cu care interactionam erau fie cu mine, fie impotriva mea.
Revenind la topic, incerc sa reproduc, mai simplu, ceea ce am scris anterior: Steaua a meritat victoria, a invins un adversar foarte slab, dar in repriza a doua a jucat mai slab decat in prima repriza.
Nu sunt impotriva Stelei, asa cum nu sunt impotriva echipelor romanesti in meciurile din competitiile europene. Nici in campionatul intern al Romaniei (sau alte campionate ce le mai urmaresc) nu sunt impotriva cuiva, ci doar sustin pe unii sau pe altii. Ma bucur atunci cand castiga echipa mea, nu atunci cand pierd rivalii.
09 Noi 2012, 11:07
@zvony, nu credeam ca trebuie sa detaliez, te stiam baiat destept care se prinde din prima. In plus, exista o regula pe acest forum care spune ca nu e voie sa citezi mesajul anterior. Ar fi trebuit sa stii asta!
Faceai caterinca la adresa mea, comparandu-ma cu diverse personaje, anticipand comparatii cu Barcelona - pe care evident nu le-am facut si nu aveam de gand sa le fac.
Intrebarea mea "Despre ce vorbim aici?" era oarecum retorica, te invitam sa revenim la discutii directe despre fotbal, fara ofense si fara comparatii nelalocul lor.
On topic: Molde echipa slaba? Da, tot ce se poate. Nu am ridicat-o in slavi, am spus campioana si lider in Norvegia. Locul 114 in IFFHS. In timp ce Steaua e locul 36.
09 Noi 2012, 11:25
Partea cu citatul mesajului anterior denota faptul ca nu ai inteles ce am scris in mesajul anterior. Nu e nimic, mesajul ramane scris pe forum si oricine il poate reciti. Chiar si eu daca nu ma prind din prima.
Daca o comparatie cu managerul clubului ce il adori este caterinca ramane numai la aprecierea ta. Nu am anticipat comparatii cu Barcelona si asta poti observa daca vei reciti mesajul, ci doar am evidentiat cum MM Stoica, inainte de meci, si tu, dupa meci, ati cautat sa evidentiati cat de "puternici" sunt cei de la Molde. In cazul tau era vorba, succint, de "prima echipa a lui Molde - campioana si liderul Norvegiei - chiar la ei acasa". In cazul dl. Stoica era vorba, suplimentar, de o suparare pe presa din Romania cauzata de faptul ca nu s-a scris si nu s-a spus cate meciuri are Molde acasa fara infrangere, ca este campioana Norvegiei, ca este lider, ca noi avem un campionat mult mai slab decat norvegienii si asa mai departe.
Fiind pe un forum auto imi permit o comparatie cu domeniul auto: merg la o cursa cu un Mitsubishi Lancer Evo 8, clasa 3 (aprox. 280cp), dar inainte sa iau startul le spun celor din public ca urmeaza s ama lupt cu campionul clasei Logan (iar Loganul este mai rezistent decat Evo8), cu campionul clasei doua roti motrice (in general Citroen-uri la ~210cp, dar care sunt mai mici decat Evo 8) si asa mai departe.
Steaua a batut o echipa mai slaba decat ea si bine a facut. Raman la aceeasi parere ca in repriza a doua a jucat de la egal la egal cu acea echipa mai slaba decat ea. Este o victorie meritata, sunt 3 puncte bune pentru Steaua si pentru Romania. Egalul cu Stuttgart mi se pare o performanta mai mare decat victoria cu Molde, chiar daca Stuttgart a inceput mai greu.
Felicitari Stelei pentru parcursul de pana acum, dar trebuie sa ramanem temperati si sa admitem ca a avut adversari usori.
Cat depsre ofense si comparatii nelalocul lor, te rog cauta-le in alta parte deoarece din partea mea nu au venit. Nici macar nu am numarat "din a cat-a te prinzi".
09 Noi 2012, 12:01
@zvony: te incapatanezi sa nu pricepi unde gresesti.
Ca sa te conving, as putea sa fac si eu analogii, tot in domeniul auto, intre tine si alte persoane cu carnet de conducere din orasul tau de resedinta.
Dar nu o fac, pentru ca am devia prea mult de la subiect si am cadea in penibil.
Te-am rugat doar sa te abtii sa ma mai compari cu alte persoane si sa nu mai incerci sa anticipezi ce vreau sa spun. Daca poti face asta, iti multumesc. Daca nu, sa fii sanatos.
12 Noi 2012, 17:12
Din cate am inteles nu sunt sentinte definitive. Asa ca mai lasam sampania la rece, pana vedem sentintele alea cu mandat de executare.
12 Noi 2012, 18:09
eu zic sa le dea la toti sa se sature,dar,in comparatie cu ce fura politicienii ei sunt mici copii.si mai e chestia ca ei fura din cluburi,majoritatea cu capital privat,politicienii fura din buzunarul nostru.pai daca fratii berbecalii iau 7-8 ani,nastase trebuia vietas sa fie!
12 Noi 2012, 19:32
@sanderoalex: si astia fura tot de la stat. Nedeclararea veniturilor inseamna sustragerea de la plata impozitelor = evaziune fiscala.
15 Noi 2012, 06:51
Ce ziceti de golul lui Ibra?
15 Noi 2012, 07:28
Ce mai poti zice? A invins singur Anglia. Iar bijuteria aia e, dupa parerea mea, cel mai frumos gol vazut vreodata.
Pentru cine nu stie despre ce vorbim:
15 Noi 2012, 11:03
Si sa nu uitam impotriva cui a fost marcat, impotriva celui mai bun portar din lume la ora actuala!
15 Noi 2012, 11:21
Ibra e din alta galaxie. nu da gol doar cand nu vrea sa dea. messi ronaldo sint mult pre mediatizati dar suedezul le da clasa la orice ora
15 Noi 2012, 16:12
corect, sa nu uitam de Tatarusanu...
cat despre Ibra, daca doriti sa revedeti si alte capodopere sub aceiasi semnatura:
http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... itele.html
19 Noi 2012, 21:06
Faza de Guiness Book: in timpul unui meci de fotbal, sunt eliminati la aceiasi faza fiul si tatal. Se intampla in Romania, in Liga 1!
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... a-10337915
20 Noi 2012, 22:39
O prima repriza interesanta intre CFR si Braga.
21 Noi 2012, 13:36
Asa a si ramas, doar prima repriza
PS: bun scorul final, adica ce ne interesa pe noi!
21 Noi 2012, 14:10
Combinat cu o victorie a Manchesterului, ar fi fost si mai bun scorul. Din pacate, nu cred ca CFR mai are sanse sa continue in Champions League.
21 Noi 2012, 14:22
Nici nu-i trebuie. E greu tare in CL. Doar ca sa faci figuratie nu mi se pare o idee buna. Asa in EL poate mai castiga 1-2 meciuri si mai luam puncte pentru coeficientul UEFA
22 Noi 2012, 22:30
Nu ma asteptam la o asa prima jumatate de repriza. Steaua nu are nicio legatura cu ce a jucat in celelalte meciuri.
22 Noi 2012, 22:56
Echipa este improvizata pe un sistem de joc ce nu poate functiona impotriva nemtilor. Reghe a pecit-o de data asta, probabil nici nu avea cu cine... asta este. Se mai intampla.
22 Noi 2012, 23:04
E ca dracu 3-4-3 asta in care a jucat. Pacat de munca de pana acum. Si parca vad ca se intoarce ghinionul la Copenhaga si din calificare de pe locul 1 nu mai prinde nimic. Fi-r-ar sa fie...
22 Noi 2012, 23:05
Sper doar sa fie dusul rece de care aveau nevoie pentru a reveni cu picioarele pe pamant. Steaua a aratat ca poate juca bine in sezonul asta, dar cred ca discutiile despre finala Europa League au fost premature.
Avantajul lor este ca e vorba de un meci ce-l vor pierde, nu de o calificare.
22 Noi 2012, 23:21
demonstratie a spiritului german, a rasei ariane... incredibil meci facut de nemti. stima !