Include si Hobby

22 Noi 2012, 23:29
1-1 la Molde!!
Later: 1-2 intre timp...
22 Noi 2012, 23:58
Hai ca merge si infrangere la un gol la Copenhaga (mai putin 0-1). Daca nici cand ai victoria, egalul si infrangerea la un gol de partea ta nu te califici inseamna ca nu meriti. Hai, baietii!!
23 Noi 2012, 09:09
sa vina MM sa strige sa mai vina echipe ca sa joace cu Steaua....ca mai vin .. era bine daca se termina 0-10, ca sa-l invete minte ...
23 Noi 2012, 09:20
Eu consider ca a fost o conjunctura nefericita: Stuttgart a venit in cel mai bun moment al ei (ai valoare cand faci 0-0 cu o echipa, Dortmund, ce e pe primul loc in grupa ei de CL in care se mai afla City, Real si Ajax), iar Steaua cu accidentari, fara fundas dreapta si cu un sistem in care le permiti celor doi japonezi sa zburde a fost victima.
23 Noi 2012, 09:25
Nu am criticat STEAUA .. am o problema cu MM eu

PS: eu cred ca avem si o problema la mansarda, pentru ca nemtii au venit montati. stelistii un pic aerieni ...
23 Noi 2012, 09:27
Tipic romanesc, aere la mansarda

De ce sa nu privim obiectiv lucrurile?
Pai in afara primului meci de la Stuttgart, Steaua n-a mai avut nici o evolutie demna de Europa League. Uitam de norocul fenomenal cu Copenhaga sau de juniorii lui Molde la Bucuresti, coroborate cu celelalte rezultate? Bine macar ca au avut noroc pana acum si cu multa concentrare si o alta abordare peste doua saptamani la Copenhaga, putem sa mai ducem o echipa in primavara.
Si totusi Stuttgart e abia locul 12 in bundesliga ....
23 Noi 2012, 09:53
Ce atatea comentarii despre meciul asta? Dupa ce bati campioana si liderul la zi din Norvegia, un campionat mult mai puternic decat al nostru (zice MM), ce mai contraza ca iti iei 4 intr-o repriza de la locul 12 din Germania?
Lasand gluma un pic de-o parte, observ ca nimeni nu prea are nimic cu Steau, dar mai multi avem ceva cu MM.
In ceea ce priveste meciul, raman la aceeasi parere: este un dus rece venit cand trebuia, adica atunci cand inca se mai poate face ceva.
23 Noi 2012, 10:10
Bine ca Stuttgart n-are un MM. Cum ar fi sunat: dupa ce dai 4 in 30de min liderului detasat al Romaniei....

Cu Steaua nu prea poti sa ai, ca-i o entitate asa, ...putem avea ceva cu salariatii clubului. Asa cum spui, bine ca a fost acum, ca daca iar era min. 90 la Napoli .... Poate reusim sa invatam cate ceva, sa mai schimbam din mentalitate.
23 Noi 2012, 15:47
Deci cam asa se intampla cand joci cu echipa mai bunicica,sa nu uitam ca Stuttgart se afla undeva pe locul 12

in Bundesliga si bate intro maniera .............locul 1 de la noi,sa comentam ce?!
24 Noi 2012, 15:46
Am aflat si explicatia scorului, nu jucatorii sau antrenorul au fost de vina, ci soarta. Meciul s-a jucat in ziua de "Black FiveDay".
Oricum, e bine ca s-a intamplat asa; formatia Directia 5 a fost impresionata de desfasurarea partidei si s-a oferit sa compuna gratuit un nou imn pentru 5teaua. Din surse sigure am aflat ca imnul va fi o prelucrare dupa melodia Mambo nr. 5
27 Noi 2012, 08:34
Na ca nu si-a revenit
27 Noi 2012, 08:39
Si totusi e campioana de toamna la 7p distanta de locul 2. Asta spune multe despre "valoarea" celor de la locul 2 in jos.
27 Noi 2012, 08:58
Nu spune nimic... Adu-ti aminte cum era Dinamo anul trecut sau acum doi ani campioana de toamna la diferenta mare si pana la urma nu a luat campionatul.
27 Noi 2012, 11:18
la un moment data avut 13 puncte in fata...
27 Noi 2012, 22:04
Imi pare rau pentru echipa Steaua ca si-a furato rau de tot...dar ma bucur pentru patronul ala impaunat de Becali ca devenise prea arogant,si MM la fel...
lasatine sa jucam fotbal..aducetine echipe... 
le-a dat doamne doamne dupa dorinta,na fraierilor sa va saturati
27 Noi 2012, 23:39
Hai sa ne imaginam ca Stuttgart face egal cu Molde si Steaua ia bataie tare in Danemarca, dar se califica de pe locul 2...Ar iesi ceva la pariuri, aa ?
28 Noi 2012, 12:59
Steaua poate lua bataie tare la Copenhaga, dar chiar crezi ca Stuttgart nu trage la calificare?
28 Noi 2012, 14:12
Don Giovani: voi oltenii sunteti baieti buni, dar gura va strica. D-asta ati pierdut si Stiinta. Si nu plange la mormant strain, Steaua isi permite luxul sa piarda la intern din cand in cand, iar in Europa eu sper ca totusi va scoate un egal la Copenhaga. Daca nu il scoate, vorba lui adicristea, inseamna ca nu merita sa mai presteze si la primavara.
28 Noi 2012, 14:45
Nic _Bv, chiar te bucuri cand pierde la intern, mai ales ca a pierdut la Bv ...

Eu cred ca daca se concentreaza si abordeaza altfel meciul din Danemarca poate prinde primavara.... pentru ca altfel, mi-e greu sa cred ca Stuttgart se va impiedica acasa cu Molde
28 Noi 2012, 15:13
@iulipapa: ai intuit corect, am fost precum magarul intre doua gramezi de paie!
Brasovul avea nevoie de punctele astea, ca de aer...
La modul cel mai serios o spun, nu-mi doresc sa castige Steaua campionatul cu un avans mai mare de 4 puncte. Mi-ar place sa vad un Vaslui, un CFR, poate o Astra, capabile de performanta sustinuta.
28 Noi 2012, 15:33
Sa vedem cat timp poate Astra sa fie constanta, ca Vaslui si CFR au demonstrat si-n sezoanele trecute ca pot avea rezultate bune. Asta cu conditia ca si Steaua sa mai calce gresit, pentru ca altfel, campionatul nu mai prezinta interes.
06 Dec 2012, 10:18
Felicitari CFR pentru cele 10 puncte acumulate. Pacat ca Victoria de aseara a coincis cu infrangerea portughezilor, ca altfel bifam o premiera romaneasca.
Dar poate ca-i mai bine in Europa League, ca sunt sanse mai mari sa mai treaca un tur. Sa vedem diseara daca vom avea 2 reprezentante in primavara....
06 Dec 2012, 11:16
Sper sa die doua echipe dar mi-e frica sa nu pateasca si steua ca si cfr si cu toate ca invinge sa nu mearga mai departe. cfr a avut noroc ca, chiar daca nu s-a calificat mai departe a cazut in europa league si meciul de aseara nu prea a avut miza pt ca oricum era calificata in primavara europeana si se stia ca galatasaray va invinge la braga, dar steaua nu are decat varianta calificarii
06 Dec 2012, 11:29
Din ce am inteles, din comentariul meciului, victoria o poate ajuta pe CFR sa dispuna de un adversar mai usor in Europa League.
LE: Daca ceea ce spuneau comentatorii este corect, CFR va face parte din grupa "capilor de serie".
06 Dec 2012, 12:05
Nu-s nici eu foarte informat, dar asa ar fi logic. In ultima vreme, CFR a mai obtinut puncte si si-a imbunatatit coeficientul UEFA, plus ca vine din champions league. Daca-i cap de serie + putin noroc la tragerea la sorti si poate ajunge in sferturi.
PS: Pacat ca am fost ocupat aseara si nu am vazut meciul; am inteles ca CFR n-a jucat chiar slab.
06 Dec 2012, 12:32
Nu e vorba de coeficient. Se vorbea aseara despre faptul ca dintre echipele venite din Champions League, patru vor fi cap se serie. Acestea patru vor fi determinate in functie de punctele acumulate in Champions League sezonul acesta. CFR si Chelsea, ambele cu 10 puncte, au cele mai multe puncte. Daca ceea ce spuneau comentatorii este adevarat, atunci CFR va fi cap de serie.
06 Dec 2012, 12:57
S-o fi mai modificat ceva ... Nu stiu si nici n-am auzit comentatorii... Important e sa prinda un adversar accesibil.
06 Dec 2012, 22:11
Sublim... Stuttgart poate sa spuna: Danke Steaua!
BRAVO STEAUA !!!