de adicristea » 27 Mar 2013, 00:31
Fugi, mă Adriene, cu Dragomir de-aici. De parcă ar fi prima oară când vorbește ca să se vadă la TV. Ce naibii, mă, Piți are un contract beton, îl dăm afară acum , plătim cât nu face. Lasă-l în pace să își bată joc de echipă și urmărește ceva fotbal. Am văzut 25 de minute din Muntenegru - Anglia. Ce vorbești, mă, păi să vezi acolo câtă dedicare, cât efort, e adevărat că ai lor toți știau cu mingea, nu sărea din ei ca din gard. I-au călărit pe englezi, au zis ăștia „thank you” că au scăpat cu un punct. Te mai puteai uita la Franța - Spania, deci variante sunt. De ce dracu să te enervezi cu Piți? Eu, care nu-s antrenor, am observat că Mutu a intrat pe teren 15 minute și a atins și ținut mingea de mai multe ori decât Grozav și Stancu la un loc în tot meciul. Deci bătrânul de Mutu, care mai are puțin și se pensionează, e mai bun decât doi jucători titulari în ambele meciuri? Păi să nu-ți vină să râzi și să plângi în același timp?
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®