Include si Hobby

16 Apr 2013, 17:30
Nici macar n-ai citit dar iti dai cu presupusul...te rog citeste macar articolul tiganii intre ei apoi vorbim.
De ce te fac tigan? Poate din aceleasi motive cu care vin la mine adversari si ma fac spurcat, comunist si bolsevic, astea sunt mai delicate asa. Te fac tigan pentru ca asa va este porecla, ca nu noi strigam sa vina cupa la tigani, ci chiar voi, daca esti atat de rapidist poate nu recunosti, dar sigur sti despre ce vorbesc. Nu eu nu noi v-am dat porecla, dar chiar si asa, esti atat de revoltat cum eu sunt cand voi MAI ALES VOI, spuneti de Steaua ca e echipa comunstilor, cand istoria spune altceva ( iar daca te-ai deranja sa citesti linkul din semnatura ).
Articolul pe care te rog insistent sa il citesti spune doar atat: prin atitudinea celor de la Steaua, MM, Reghe si interlopul creditor, duminica seara defapt pe Giulesti s-au intalnit tiganii cu tiganii, tiganii intre ei, si are prefecta dreptate.
Eu n-am fost niciodata de acord cu ura asta intre suporteri, pentru ca stam unul langa altul sub drapel la meciuri de nationala, dar cand vad atata frustrare, ura, pe cei de la rapid, incep sa cred ca meritati. La Rapid frustrarea are nume, Steaua, si asta e de c...t. Traiti un sezon pentru 1 punct sau 3. Eu n-am avut atitudinea asta, dar cand vad atata infectia numita suporterii frustrati, agramati ai rapidului, parca nu-mi mai vine sa intorc spatele. meme ca meme, reghe si el, dar Chiriches ce vina avea? Daca da gol in nationala, si ne califica pentru Brazilia, sau mai bine, daca da golul victoriei cu Ungaria, ala care i-a dat cu bricheta in cap urla si el nu? Atunci de unde atata ura ma frate? De ce atata frustrare pe Steaua?
P.S. da eu am generalizat, dar nu tre sa te simti, cum nici eu nu ma simt spurcat, pui de bolsevic si alte minunatii. Noi, cei de la SUD, putem fi obiectivi, deaia acest mihai stoica e facut praf in articol, deaia am puterea de a recunoaste lucrurile rele. Vrem un club curat si transparent, iubim Steaua cu tot trecutul ei, noi ne stim istoria...cati pot spune si mai ales recunoaste istoria lor?
16 Apr 2013, 18:16
@shalimar189-nu stiu daca vor mai fi vremuri cand vei vedea Clubul Steaua unul CURAT si TRANSPARENT.
16 Apr 2013, 21:28
Dar traim cu speranta...ca doar asta mai avem. Eu vreau sa cred ca n-am sa mor inainte sa vad asta...iubesc prea mult o fantoma...
Am uitat sa mentionez...multumesc Doamne pentru 5 luni de suspendare...
17 Apr 2013, 09:35
Trupa lui Rednic a batut iarasi aseara in playoffs, cu scor de neprezentare.
Sincer, nu ma asteptam sa schimbe Standardul chiar asa mult in bine. Bravo!
17 Apr 2013, 11:38
Rednic nu e un antrenor prost, doar ca are caracterul de centurista.
23 Apr 2013, 16:00
Cam liniste pe aici...sa mai invioram topicul
Referitor la meciul stelutei de aseara,daca nu o ajuta un pic albitrul ( 11 metri cadou, cred ca s-a gandit ca este ziua lui becali ),o cam lua pe cocoase,a jucat bine Petrolul.
Iar pe de alta parte sunt putin suparat ca nu a reusit steluta sa bata,si va arat si de ce :

...pentru un singur meci,pierzi tot.
23 Apr 2013, 22:44
In seara asta am asistat la o schimbare de dinastie in fotbalul european. Barcelona pur si simplu nu a existat in fata lui Bayern.
23 Apr 2013, 22:45
Lectie de fotbal predata de nemti Barcelonei,si la ce scor...4-0...bravo Bayern.
24 Apr 2013, 08:11
Nu am crezut ca Bayern poate fi atat de puternica. A fost, de departe, echipa ce a dominat cu cea mai mare autoritate Barcelona. Bayern a jucat mult mai bine decat orice "versiune" a Realului din ultimele meciuri cu Barcelona. La cum a jucat Bayern in aces sezon, ma intreb de ce l-au adus pe Pep.
In ceea ce priveste meciul de diseara, desi fan Real Madrid, ma astept la o victorie a Dortmundului.
24 Apr 2013, 08:15
Finala...Bayern-Real...cu speranta ca Real castiga.
24 Apr 2013, 09:10
Nu cred ca Real o poate opri pe Bayern. Nu anul asta. Subscriu la ce a spus adicristea in privinta sistemului cu 5 arbitri. Cat despre tehnologia video, ar fi un imens pas inainte. Dar deocamdata exista interese mai mari sa NU se introduca, decat sa se introduca.
Mie mi s-a parut slab arbitrul central, Kassai. La multe faze a parut complet defazat.
Barcelona plateste tribut politicii "suntem prea buni de la mijloc in sus, apararea o putem neglija".
Desi Neuer este un portar de exceptie, cred ca singura vulnerabilitate a Bayernului ar putea fi prin suturi de la distanta, ceva gen Ronaldo. Sa legi pase pana intri cu minge cu tot in poarta - nu functioneaza. Nu te lasa din aparare nici macar sa te apropii de careul mic.
24 Apr 2013, 10:03
Meci frumos aseara, un Bayern impunator ... pacat de asa arbitraj. Cred ca si eu arbitram mai bine

Penalty-uri neacordate, goluri precedate de faulturi sau off-side, etc.
24 Apr 2013, 14:14
Bayern are forta, emana prin toti proii chestia asta. Nici eu, cat tin cu Realul nu cred ca ii mai opreste careva, dar mingea e rotunda. Daca scriam aici inainte de meci 4-0 ma trimiteati la Balaceanca nu? As vrea, si din ratiuni personale, un Dortmund in finala, sa pot merge cu galeria lor la meci, unchiul meu si fiul sau sunt membri in peluza aia extraordinara...de la el si spiritul stelist, ca tata e caine
24 Apr 2013, 21:59
Asediu la poarta Realului, daca joaca asa bate Borussia si la Madrid.
24 Apr 2013, 22:06
...sa fiu
Am cautat si in sfarsit am gasit...bannerul care spune toata povestea in 2 fraze...asta a ramas din Steaua...
24 Apr 2013, 23:05
@adicristea: te-ai bucurat cam repede de lipsa din teren a Barcelonei. Ieri nu m-am uitat la meci. Speram sa ajute la ceva

Interesant ca la golul 3 a lui Bayern nu a fost fault a lui Muller la Jordi Alba, dar in seara asta Lewandowski a luat galben pentru acelasi procedeu la mijlocul terenului...
Oricum 2 echipe spaniole care au terminat benzina de vreo cateva luni si doua echipe nemtesti cu o forta incredibila.
Realul mai are o sansa buna si asa.
Teoretic si Barca poate da 5 goluri intr-un meci, chiar si contra lui Bayern. Singura problema e ca mai mult ca sigur iau cel putin 1 pe Camp Nou. deci ar trebui un 6-1 sau 7-2. Poate peste 100 de ani.
Daca tot sta Barca acasa, inca sper ca Borussia sa castige finala.
25 Apr 2013, 08:29
Sunt fan Real Madrid si am afirmat asta in mai multe randuri, dar nu va inteleg optimismul. Am urmarit aproape toate meciurile din sezon al Realului si nu a aratat ca are forta de a trece de o echipa precum Borussia. Cu atat mai mult sa intoarca un astfel de scor. Realul aseara nu a jucat nimic si, din punctul meu de vedere, nu merita nici macar golul marcat. Dupa tragerea la sorti am anticipat o finala Barca - Borussia, dar se pare ca am gresit pe jumatate.
25 Apr 2013, 08:31
"IL Luce" inaintea returului Dortmund - Sahtior spunea ca "cine merge mai departe din aceasta dubla castiga finala". Am zis atunci ca e o declaratie de complezenta, dar se pare ca vazuse el ceva, ceva...
Aseara insa, ce-am vazut la Dortmund m-a uns pe suflet. O ECHIPA adevarata, un fotbal pe care-l admiri si daca esti "ateu in ale fotbalului" si o atmosfera superba in stadion. Poti spune linistit ca "pustii" din Dortmund joaca fotbal doar din placerea de a marca goluri si pentru a-si multumi spectatorii. SUUUUUPERB!
25 Apr 2013, 10:07
Eu unul eram optimist caci am crezut ca se mobilizeaza Realul data fiind miza, si ca a invatat din greselile meciurilor din grupe...dar Borussia este o echipa superba, dar pacat ca se pierde si se destrama. Un fotbal incantator, si o peluza uluitoare. Sa castige finala, ca merita ma frate. Cat despre il muce...spunea atunci ca a pierdut cu arbitrajei ca alinierea planetelor....sunt curios ce ar spune acuma, vazand Dortmund-ul in actiune....HalaL Madrid
25 Apr 2013, 10:24
Probabil ca Bayern si Dortmund vor ajunge in finala. Dar entuziasmul celor de la Dortmund nu stiu daca va fi superior pragmatismului celor de la Bayern.
25 Apr 2013, 21:08
@adi: glumeam binenteles

Oricum Barca nu e singura care a beneficiat de astfel de circumstante, dar sa nu dezgropam mortii

Real a jucat clar mai bine decat Barca (din statistici pt ca meciul Barcei cum am zis nu l-am vazut), dar cred ca Borussia s-a aparat mai putin organizat decat Bayern. Asa e stilul lor.
Au fost niste meciuri foarte frumoase, si petru prima data dupa multi ani nu din cauza echipelor spaniole.
La Madrid exista sanse de prelungiri, pe Camp Nou nu. Barca va lua sigur gol si in retur.
26 Apr 2013, 08:38
La Madrid bate tot Dortmund...Real e praf, si au probleme interioare.
26 Apr 2013, 09:48
O finala nemteasca , cred ca va fi mai frumoasa decat ar fi fost Barca-Real.
02 Mai 2013, 10:26
Vai Doamne...ce-a facut Bayern cu Barca....lectie de orice le-au dat si cred ca vor castiga si finala, cu toata frumusetea Borrusiei. Ma duc pe Wembley sa vad finala cu galeria Dortmundului
02 Mai 2013, 11:36
Asta e... s-a terminat un ciclu, sa vedem daca Barca are resurse sa inceapa altul. Bayern a fost aseara ce a fost Barca in ultimii 4-5 ani (poate chiar mai mult).
Anul asta Barca a pierdut toate competitiile in care a avut concurenta. Chiar daca castiga campionatul (incep sa ma indoiesc

) ala e singurul trofeu pentru care nu s-a luptat nimeni.

Atletico si Valencia nu au capacitatea de a castiga un titlu, iar Realul a sacrificat campionatul pentru Liga. Nici lor nu le-a iesit.
Inca sper ca Borussia sa castige Liga, desi Bayern e clar superioara. O prima impresie o sa avem in weekend cand joaca impreuna in campionat.
08 Mai 2013, 15:03
S-a confirmat, matematic, titlul cu nr. 24 pentru Steaua si nu zice nimeni nimic?
Felicitari echipei Steaua pentru castigarea campionatului! Mult succes sezonul viitor in Liga Campionilor.
08 Mai 2013, 15:19
Pai ce ar mai fi de spus? Subordonare totala, vorba lui Ilie Dumitrescu. Asteptam consecutiv titlurile 25, 26...
Si asteptam si replici mai substantiale din partea contracandidatelor.