Re: Fotbalul: pasiunea care ne imbolnaveste !
De ce te fac tigan? Poate din aceleasi motive cu care vin la mine adversari si ma fac spurcat, comunist si bolsevic, astea sunt mai delicate asa. Te fac tigan pentru ca asa va este porecla, ca nu noi strigam sa vina cupa la tigani, ci chiar voi, daca esti atat de rapidist poate nu recunosti, dar sigur sti despre ce vorbesc. Nu eu nu noi v-am dat porecla, dar chiar si asa, esti atat de revoltat cum eu sunt cand voi MAI ALES VOI, spuneti de Steaua ca e echipa comunstilor, cand istoria spune altceva ( iar daca te-ai deranja sa citesti linkul din semnatura ).
Articolul pe care te rog insistent sa il citesti spune doar atat: prin atitudinea celor de la Steaua, MM, Reghe si interlopul creditor, duminica seara defapt pe Giulesti s-au intalnit tiganii cu tiganii, tiganii intre ei, si are prefecta dreptate.
Eu n-am fost niciodata de acord cu ura asta intre suporteri, pentru ca stam unul langa altul sub drapel la meciuri de nationala, dar cand vad atata frustrare, ura, pe cei de la rapid, incep sa cred ca meritati. La Rapid frustrarea are nume, Steaua, si asta e de c...t. Traiti un sezon pentru 1 punct sau 3. Eu n-am avut atitudinea asta, dar cand vad atata infectia numita suporterii frustrati, agramati ai rapidului, parca nu-mi mai vine sa intorc spatele. meme ca meme, reghe si el, dar Chiriches ce vina avea? Daca da gol in nationala, si ne califica pentru Brazilia, sau mai bine, daca da golul victoriei cu Ungaria, ala care i-a dat cu bricheta in cap urla si el nu? Atunci de unde atata ura ma frate? De ce atata frustrare pe Steaua?
P.S. da eu am generalizat, dar nu tre sa te simti, cum nici eu nu ma simt spurcat, pui de bolsevic si alte minunatii. Noi, cei de la SUD, putem fi obiectivi, deaia acest mihai stoica e facut praf in articol, deaia am puterea de a recunoaste lucrurile rele. Vrem un club curat si transparent, iubim Steaua cu tot trecutul ei, noi ne stim istoria...cati pot spune si mai ales recunoaste istoria lor?
- shalimar189
- Gold Member
- Maşina:
- VIN: