de shalimar189 » 21 Mai 2013, 13:41
Observ ca unii, chiar daca le dau mesaj privat cu declaratia de avere a creditorului, unde scrie negru pe alb, ca imprumuta Steaua, tot nu inteleg, sau nu vor. Tu adicristea ori nu poti, ori nu vrei sa vezi, chiar si negru pe alb scris. Iti mai zic odata, daca bugetul pe an e de 5 milioane de euro, rotunjit, si tu scoti 1 milion din meciul cu Chelsea, ce inseamna asta? ca bagi bani sau ca urmaresti retete financiare?
Serios, vrei sa reluam cearta? Pana acum in toata polemica asta, eu am fost singurul care a adus argumente si dovezi, tu doar tastezi aici cand te mai plictisesti. Vreau si eu sa vad acte, dovezi ca acest creditor baga bani in Steaua fara pretentii financiare, fara sa scoata vreun ban, dar daca nu ai si totusi continui sa spui asta parerea mea e ca esti fie naiv, fie te uiti la tv prea mult. Vreau o dovada asa cum eu ti-am dat tie in mesajul privat, unde, de curiozitate, de ce n-ai raspuns? Sa am bucuria de a iti inchide gura si a vedea si tu realitatea?
@don gyovany: sa inteleg ca succesul profesional e deranjant? ca eu n-am ajuns pe pile sau pe vorbe unde am ajuns, ci prin ani de sacrificii si munca si rabdare pe bancile unor scoli ce au profesori batrani, plictisiti, comunisti etc. Cum se auto finanteaza Steaua? Cum eram si pana in acest Becali, care spune ca nu-l intereseaza titlul 24, 25, ca el sarbatoreste cu banul in buzunar ( citesti asta domnul adicristea? ). Cu un mic calcul matematic si relative cunostinte economice puteti vedea ce eu vad si stiu. Daca Steaua ajunge in UCL anul asta, aproape 20 de milioane intra in cont, asta inseamna bugetul pe aproape 4 ani
Voi deviati de la speta care l-a inchis, coada pe care o avea in dosarul sechestrarilor, asta l-a inchis, ca pe terenuri lua 3 ani cu suspendare dar a vrut sa fie smecher, statea la masa cu hotii si bea whisky si radea. Daca i-a prins trebuiau dusi la politie, nu sa faca el pe Dumnezeu, sau daca vroia asta sa o faca smechereste, nu asa in bar. Hotii aia au fost pusi sa depuna plangeri si marturii, de cineva. Daca Becali era destept acum era acasa, dar a vrut sa arate cine e el, si pentru o masina de 80.000 de euro...