de adicristea » 07 Mai 2009, 14:48
Eu recunosc ca nu-i pot intelege pe cei care spun ca Chelsea a jucat urat, nespectaculos bla...bla...bla. Domnilor, ok, fotbalul e facut pt a fi spectaculos, dar adevaratii antrenori sunt cei care recunosc superioritatea adversarului si, mai mult, stiu sa echilibreze fortele. Iar Chelsea asta a facut. Ce echipa credeti ca mai e capabila sa faca ce a facut Hiddink 183 de minute? Eu cred ca foarte putine. O sa vedeti in finala, Manchester NU stie sa joace ca Chelsea, ea va iesi la atac, asa cum a facut-o si Real. Si tare mi-e sa nu isi ia vreo 2-3 bucati, pentru ca Rio Ferdinand si cine o mai decide Ferguson sa fie pe linia de fund vor fi EXTREM de usor depasiti de Iniesta, Xavi, Messi, Bojan. Nu mai ganditi cu sufletul, cum ca Barca joaca frumos si merita sa joace finala. Merita cea care dupa 2 jocuri are scorul mai bun. Daca esti super echipa reusesti sa invingi si aparari "beton". Eh, Barcelona tocmai a demonstrat ca e super echipa (sau ca Guardiola are un noroc fantastic).
Iar asta cu conspiratia... parca s-au molipsit de la noi, locuitorii in Balcani. Ce conspiratie era daca Drogba o baga in poarta in tur cand a scapat singur si a tras in Valdez sau daca in retur ridica putin mingea peste portarul spaniol? Nici una. Chelsea a gresit o data. In minutul '93. Putea sa fie in minutul 5 sau in minutul 60. Doar ca a fost in finalul meciului si nu au mai avut ce face, asta e. Nu esti atent, o super valoare precum Iniesta te pedepseste. Am mai zis, ma bucur din punctul de vedere al spectacolului, ca finala e Man - Barca, dar consider ca Guardiola nu a facut NIMIC din punct de vedere tactic sa contracareze jocul inchis al lui Chelsea. Si de asta mi-as fi dorit sa vad felul in care s-ar fi asezat si jucat Manchester cu Chelsea.
Eu as vrea sa il vad pe Pep la o echipa care nu are valorile Barcei. Sa zicem Valencia sau Sevilla. Sau Tottenham. Pentru ca atunci cand ii ai SI pe Messi, SI pe Iniesta, SI pe Xavi, SI pe Eto'o, SI pe Henry (aseara nu a fost cazul), SI pe Bojan golul tot trebuie sa vina de undeva. Dar ia demonstreaza-mi ca stii sa asezi o echipa in asa fel incat pe de-o parte sa iti pui in valoare atuurile, pe de alta sa le anihilezi pe ale adversarului. Asta a facut Hiddink in cele doua jocuri. Problema lui a fost ca Drogba a fost penibil (si nu ma feresc sa spun asta) in fata portii, exact acolo unde are contract sa fie eficient.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®