$1 scrie:$2upa acelasi update am avut asa ieri: 2 zile si 22 de ore standby, si 6 ore si 24 min utilizare.
Wifi si 3G on . Push pe vreo 2 chestii.. Si se misca fantastic de bine atat pe ipad1 cat si pe 3Gs. Pe 4 este mama lui

Cica iOS 5 o sa fie frumos tare.
App , cica Android-ul nu mai este asa "open"

Spre deosebire de iOS care a fost intotdeauna sau cum? Nu prea mai inteleg atitudinea asta "hahaha, a murit si capra vecinului, chiar daca eu nu am avut niciodata; ura, sa petrecem!"
Felicitari pentru standby.
Ca sa lamurim treaba asta cu "open source". Daca te referi la Honeycomb, te inseli amarnic, nu ai citit foarte bine si cum ai vazut "nu mai e open source", ura!, hai sa facem misto de aia cu Android. In primul rand ca Honeycomb (adica Android 3.0) se adreseaza tabletelor, nu smartphonurilor (versiunea pentru telefoane se numeste Ice Cream Sandwich si e o combinatie intre Honeycomb si Gingerbread). In al doilea rand, citeste asta:
$1 scrie:$2his is what they should have been doing in the first place, as this has ZERO impact on what source code they will and will not distribute outside of their OEM partners. This will have no bearing on the so called "hard core" users who embrace the open platform. What is going on is that Google is tightening its restrictions upon its business partners.
The non official ROMs and all that jazz will still be maintained by all the devs in the open source community. The only people this will effect (and in a good way) are those who don't root their phones, the average Jane and Joe consumer. And they very likely won't even be aware of what is happening. They'll get more stability, longevity and better future updates.
So really, what is happening is being sensationalized and taken out of context. What a surprise...
Ca o concluzie: Android este si va fi open-source (spre deosebire de iOS), doar ca nu oricum. Google, ca de obicei, gandeste foarte bine si doreste ca honeycomb (si probabil IceCream) sa nu mai poate fi "optimizate" (a se citi "indesa in codul sursa fel de fel de module proprii producatorilor de telefoane care degradeaza experienta utilizatorului"). Asta inseamna adio HTC Sense (spre exemplu) pentru ca ideea Google a fost intotdeauna viteza in folosire a produselor (indiferent ca a fost vorba de google.com, de Chrome, acum de Chromebooks). Iar asta nu mai era posibila din cauza faptului ca producatorii de telefoane alterau codul sursa, iar utilizatorii aveau un produs ce nu mai respecta modul de proiectare al Google.
Stai linistit in comunitatile online se vor putea dezvolta aplicatii. Mai mult, Google a anuntat ca Honeycomb va fi dat publicitatii, probabil la lansarea urmatoarei versiuni (se vorbeste in 'online'). Oricum, pentru utlizator obisnuit, care nu instaleaza prostii de peste tot, asta e un lucru bun pentru ca va primi update-urile la timp, iar experienta in folosire va fi mult imbunatatita. Iar pe cei care isi root-eaza telefoanele nu-i afecteaza masura de restrictionare a codului

.
Sa discutam si despre cand va fi dat publicitatii codul iOS 5? .... Gata, am discutat

.