de Alma » 27 Aug 2009, 23:54
Nu ma asteptam sa se califice Dinamo dar sincer m-am rugat toata ziua sa castige cu 2-0 sau 3-1 numai sa vad o mentalitate diferita si sa am cu ce sa le demonstrez lui adicristea si CristianIP ce am vrut sa le explic toata ziua.
Deci se poate domnilor. Daca pierdeau cu 2-0 sau 3-1 calificarea ati fi putut spune ca au pierdut-o onorabil in cele din urma? Dar acum ca s-au calificat?
O sa spuneti probabil ca au batut o echipa mediocra si ca nu se compara cu adversarul Timisoarei si ca au indreptat ce au stricat tot ei.
Dar totusi au facut-o atunci cand nimeni nu se mai astepta si aflati intr-o situatie total potrivnica cand toti erau impotriva lor.
Cu toate acestea au fost multe maini moarte pe teren si tot insist pe o reconstructie care sa aiba la baza randamentul jucatorilor si mai ales tineretea lor.
Au facut un pas cu Danciulescu, care alerga mai mult decat Adrian Cristea, Zicu si Bostina la un loc, nu-i rau nici asa, e batran si daca nu vrea sa puna ghetele in cui pentru un post in club atunci sa joace la o echipa din strainatate.
In final sper sa facem cat mai multe puncte in grupele cupelor europene dar totusi sper sa nu ne culcam pe o ureche si sa ne imbatam cu apa rece, sa judecam obiectiv precum o face Iancu de multe ori.
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W