Timp Liber

Pink Floyd la Bucuresti?

Include si Hobby :D

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Pink Floyd la Bucuresti?

Mesajde neaopinca » 20 Mai 2009, 10:08

Stirea-i buna,dar cit o fi de adevarat?"Tribut"pentru mine insemna altceva,adica ceea nu as vrea sa fie.Numai 70 ron intrarea?In amfitreatul casei de cultura Mihai Eminescu?700 de locuri?Am comanduit doua bilete,dar as vrea mai multe detalii de la compatriotii mei bucuresteni.Nu vin cu Fiesta, ci cu trenul.Draga Synergist:daca vrei sa ne intilnim,voi fi tipul ala cu parul pina la genunchi,fara cercei..Oricind la un astfel de concert as aduna 7000 de suflete,chiar de-ar fi un tribut.Multam fain tuturor celor care-mi ofera amanunte.P.S.Am mai fost in Bucuresti,in gara si odata intr-un cimitir.Mi-a placut enorm, chiar daca toti o fluierau pe nevasta-mea,care nici pe departe nu arata ca Esca.
i
neaopinca
Member

Re: Pink Floyd la Bucuresti?

Mesajde thecage » 20 Mai 2009, 10:18

"Denumit si “The Spirit of Pink Floyd”, grupul format din 6 muzicieni profesionisti alaturi de doua voci feminine de exceptie, impresioneaza publicul prin talentul cu care reusesc sa se apropie de interpretarea originala a pieselor dar si prin show-ul de lumini spectaculos.
Off The Wall, sustine anual peste 50 de turnee in Europa si Marea Britanie , unde sunt asteptati de public cu entuziasm, fapt datorat de prestatia veritabila si incantatoare cu care ii determina pe cei prezenti sa-si doreasca ca acel concert sa nu se mai sfarseasca."

Nu e trupa Pink Floyd, e o alta trupa care canta melodiile lor.
Imagine
Imagine
thecage
Member

Maşina: Ford Focus 2, 2008, 1.6 Ti-VCT 115CP, Trend

Re: Pink Floyd la Bucuresti?

Mesajde neaopinca » 20 Mai 2009, 14:40

Multam fain de precizari.Acum "se iesplica" ce si cum.Nu mai vreau la spirite,asa ca iar am ratat o vizita pe la Bucuresti.
i
neaopinca
Member

Înapoi la Timp Liber