Fordisti impatimiti de Bowling (popice)
Si acum sa revenim la ale noastre:
Am tot citit pe aici pe forum si am impresia ca sunt destui farumisti care din cand in cand mai fac si cate o partida de bowling.
Eu in ale bowlingului sunt relativ nou si inca nu pot sa ma laud cu performante prea mari. Stiam de existenta sportului asta de mult timp, dar prima data, fizic, pe bila am pus mana anul asta pe la inceput (februarie) la o bauta cu prietenii. De atunci am incercat sa ma duc macar o data pe saptamana. Nu-mi permit sa merg mai des deoarece am observat ca este un sport destul de costisitor, asta ar fi o problema si o alta problema ar fi... timpul.
Cu ocazia asta poate mai aflam si ce preturi se practica prin tara.
In acest topic toata lumea poate sa puna poze, sa povesteasca patanii, intamplari, performante si se pot da si sfaturi. Eventual poate stabilim si ceva intalniri in vederea unei partide de bowling.
Momentan nu am nici o poza sau filmulet sa pun, deoarece v-am mai spus, sunt incepator.
Recordul meu este de 6 spare-uri si un strike, toate la rand si tot in partida aceea am realizat 149 de puncte.
Banuiesc ca sunt destui care se pot lauda cu performante mai mari. (sper sa nu vina nimeni sa zica ca a facut mai mult de 300 intr-o partida)
Intamplari si povesti mai pastrez pentru continuare, daca topicul are succes.
WFOWXXGBBW1E43387
Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
-
valiinves - 1nsane Member
- Maşina:
- VIN: