20 Mar 2008, 11:22
$1 scrie:$2acand haz de necaz la 100 cp cat am imi cam bat joc de pasaturi 1.9 siesel loganuri benzinare de 1.6 e mult mui sprinten ford !Dar voi comparati de ex o fiesta cu un bmw serial 3.E diferenta de la cer la pamanat.Sunt super fan infocat ford si nu as renunta la marca asta nerver - ever dar adevarul trebuie spus.In Tm daca te uiti pe strada din 10 fiesta 9 sunt conduse de femei.Pana si reclamele de la radio de la FORD se refere direct la domnisoaresi unii preiteni ma iau la baza , totusi ma salveaza cei 100 cp
jantele ce urmeaza sa le pun latime 225 si kitul de tuning ce urmeaza a fi pus pe ea (PS : ca sa nu mai arate a masina de gagigi);).Spor la condus fratilor.
20 Mar 2008, 11:47
Ai 100 cp pe o masinutza de 1 tona.. plus niste setari sport! Nu te gindi la fiesta ta de 1.25 cind vrb de fiesta sport! Cit despre passatul sotiei tale, eu te astept la o liniutza cind vrei tu... promit sa fiu blind cu tine..
Banuiesc ca e cel de 140cp, nimic senzational... fie el si 4 motion.. ti-o cam furi la semafoare! Daca e cel de 170cp cu filtru de particule, mai rar intilnit, ne putem juca frumos!
si intra in joc experienta soferului!
20 Mar 2008, 12:01
$1 scrie:$2b]Raducu... A spus passat 1.9 tdi...si nu 2.0 tdi...! Adica 105 cp si nu 140cp! Fiesta lui Alex e o piesa rara..mai rara decit ST-ul..e o fiesta sport de 100cp. Nu are ce fuma din passaturile de 1.9.. asta daca isi pune el mintea cu ele!Ai 100 cp pe o masinutza de 1 tona.. plus niste setari sport! Nu te gindi la fiesta ta de 1.25 cind vrb de fiesta sport! Cit despre passatul sotiei tale, eu te astept la o liniutza cind vrei tu... promit sa fiu blind cu tine..
Banuiesc ca e cel de 140cp, nimic senzational... fie el si 4 motion.. ti-o cam furi la semafoare! Daca e cel de 170cp cu filtru de particule, mai rar intilnit, ne putem juca frumos!
20 Mar 2008, 12:20
Stai linistit, nu ma pierd! Daca nu m-am pierdut eu ani de zile in Londra (sa vezi acolo trafic tatae
), crezi ca ma pierd in Bucuresti?! Ce naiba.. ! Aaaa, si sa stii ca navigatia a ajuns si in Moldova!
I pup you..! 20 Mar 2008, 12:37
$1 scrie:$2iesta e de femei ? Sa inteleg ca Loganu'-i de barbati ? Deci trebuia sa-mi iau Loganul ala pe motorina la banii investiti in masina ....
20 Mar 2008, 12:37
$1 scrie:$2b]Raducu... ne intrecem unde vrei tu..si cind vrei tu.. ca sa nu zici ca-s rau... uite, tu mergi normal cu buburuza, eu merg in marsarier !Stai linistit, nu ma pierd! Daca nu m-am pierdut eu ani de zile in Londra (sa vezi acolo trafic tatae
), crezi ca ma pierd in Bucuresti?! Ce naiba.. ! Aaaa, si sa stii ca navigatia a ajuns si in Moldova!
I pup you..!
PS: nu te supara, dar cind discuti pe un forum specializat, e bine sa iei in calcul ca lumea e destul de informata.. si nu se sperie daca tu spui passat 2.0 tdi! Apropos, citi cai are passatul sotiei? 140 sau 170? E 4 motion?
20 Mar 2008, 12:48
20 Mar 2008, 15:45
. Exact ce ziceam eu mai devreme, daca e mare, trebuie sa fie si tare! Nu-i intotdeauna chiar asa!
Cit despre navigatie, asta e termenul corect...tu ai pe masina sistem navigatie, adica un receptor, care utilizeaza GPS!
20 Mar 2008, 15:47
$1 scrie:$2b]Raducu... A spus passat 1.9 tdi...si nu 2.0 tdi...! Adica 105 cp si nu 140cp! Fiesta lui Alex e o piesa rara..mai rara decit ST-ul..e o fiesta sport de 100cp. Nu are ce fuma din passaturile de 1.9.. asta daca isi pune el mintea cu ele!Ai 100 cp pe o masinutza de 1 tona.. plus niste setari sport! Nu te gindi la fiesta ta de 1.25 cind vrb de fiesta sport! Cit despre passatul sotiei tale, eu te astept la o liniutza cind vrei tu... promit sa fiu blind cu tine..
.Oricum morala din toata discutia asta este ca fiecare tine la masinuta lui si eu zic sa fim uniti de aia se numeste club ford.V-am pupat~
20 Mar 2008, 16:00
$1 scrie:$2b]Raducu.. stricam topicul omului aiurea! Ti s-a cam "muiat" passatul bag seama. Exact ce ziceam eu mai devreme, daca e mare, trebuie sa fie si tare! Nu-i intotdeauna chiar asa!
Cit despre navigatie, asta e termenul corect...tu ai pe masina sistem navigatie, adica un receptor, care utilizeaza GPS!
Nu e fiesta ST un ferrari...dar la capitolul demaraje, nu stiu daca din passatul 2.0 TDI-2007 tu apuci sa imi vezi numarul. Pe cuvint de onoare!![]()
Revenind: Ce nu-mi place la fiesta mea?! Ca e desconsiderata in trafic de cei cu passat, octavia, 407... asta pina la primul semafor..ca dupa se schimba brusc datele problemei!
20 Mar 2008, 17:04
Vezi ca ai pierdut si un "e" la "creeaza"! Forma corecta e creeaza, cel putin asa e la Bacau..la Bucuresti o fi altfel?! Over and out.. 4 good!