Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
28 Mai 2006, 16:45
Pe bune, fără nici o glumă. Dacă este cineva interesat de o partidă de fotbal săptămânală, caut parteneri mai mult sau mai puţin talentaţi. Important este să ne simţim bine o oră-două în weekend, după posibilităţi, să alergăm, să mai dăm jos din burtică... Alături de mine, în Dr. Taberei, sunt vreo 4-5 terenuri amenajate şi câteva şcoli unde putem să ne desfăşurăm în voie. Dacă sunteţi interesaţi, lăsaţi un mesaj aici sau la eu arond cristianbanu punct ro.
Ultima oară modificat de
zaboss pe 16 Iun 2006, 10:20, modificat de 2 ori în total.
28 Mai 2006, 16:48
Interesant, desi n-am mai jucat fotbal de nu stiu cand, dar pentru mine e cam departe...
28 Mai 2006, 16:52
Propune o altă locaţie... Nu ţin neapărat să fie în Dr. Taberei. Am propus asta doar pentru că sunt cîteva terenuri amenajate în imediata mea apropiere (vreo 2 în parcul Dr. Taberei, unul pe prelungirea ghencea, unul lângă Billa Dr. Taberei). Două dintre ele au alături şi spălătorii
28 Mai 2006, 17:11
Sa inteleg ca suntem vecini, dar ghinion de nesansa eu practic doar "coniac canoe", "halbere viteza" si "aruncatul cu parji-tura".
28 Mai 2006, 17:35
Şi cu ce te-ar deranja un alergat după minge?
N-ai auzit de zicerea latină Mentosane în corpuri sănănoase? Hai să facem corpurile sănătoase ca să avem unde băga mentosane
PeSe eu sunt pe la 34, matale pe unde îţi ţii scorpia?
28 Mai 2006, 18:28
eu as veni....sunt mai sportiv din fire :p
28 Mai 2006, 21:17
Pai nici eu nu prea stiu unde... eu stau in Titan si acolo ar fi cam departe totusi... poate si asa as veni, nu stiu, ma mai gandesc.
29 Mai 2006, 00:25
mai avem terenuri de fobal in tineretului, crangashi, sau pe "stiintza"
29 Mai 2006, 01:45
si eu va fac galerie
29 Mai 2006, 03:38
tineretului ar fi mai ok

da "stiinta" asta la care va referiti ?
zuza, mai bine te bagi si tu.. la echipa adversa , ca sa-i incurci
29 Mai 2006, 09:42
Să ne strângem mai mulţi şi vedem pe urmă unde mergem. Ar trebui cam zece persoane.
29 Mai 2006, 11:40
ma bag si eu, stiu pe cineva care se duce la fotbal in crangasi, si mi-a spus ca e ok acolo
29 Mai 2006, 12:02
cornel, implici cumva ca nu stiu sa joc fotbal? :p pentru ca daca e asa, tin sa te dezamagesc
29 Mai 2006, 12:18
eu merg in crangasi in fiecare marti la fotbal si e super ok, problema cea mai mare acum e caldura...
29 Mai 2006, 13:13
"stiintza" e undeva langa liceul lazar si parcul cismigiu (parca)
29 Mai 2006, 14:49
$1 scrie:$2#350;i cu ce te-ar deranja un alergat după minge?
N-ai auzit de zicerea latină Mentosane în corpuri sănănoase? Hai să facem corpurile sănătoase ca să avem unde băga mentosane

PeSe eu sunt pe la 34, matale pe unde îţi ţii scorpia?
Zanga fotbaliatorul, bate mingea cu piciorul, sade-n fund si tot se mira, mai sa fie nu e bine cata apa da din mine :icon_lol:
PS: eu sunt pe drumul taberei doo statii mai incolo de piata
29 Mai 2006, 15:43
Hai ca vin in principiu, da nu ma carati prea departe
29 Mai 2006, 23:04
si eu vin
30 Mai 2006, 00:10
cand? toti veniti dar ....... cand?
30 Mai 2006, 12:25
stabiliti o zi so o ora, cred ca mai bine ar fi in weekend(parerea mea), dar e bine si in cursul saptamanii seara
30 Mai 2006, 13:04
Păi câţi suntem?
Momentan, lista pare să conţină:
zaboss
Wolfyman
narcoticit2
ionutz
cornel001
zanga?
mihalcea?
and guest star, Zuza
Ca zi, eu propun sâmbătă sau duminică dimineaţă, mai pe răcoare. ÃŽn cursul săptămânii îmi este imposibil.
30 Mai 2006, 14:43
mihalcea out. mihalcea merge martea in crangasi la fotbal. mihalcea pregateste de nunta in weekend`uri.
pe aceasta cale va rog respectuos sa va alaturati in urari si sa transmiteti gandurile voastre unui membru de pe forum in ultimele zile de burlacie.
nu, nu e vorba despre mine asa cum sunteti tentati sa credeti, ci despre asgard[ro] care isi traieste ultimele zile de celibat.
asa ca, maestre, casa de piatra, toate cele bune, sa vi se implineasca cele mai ascunse dorinte si Domnul sa fie cu voi si cu nimic impotriva voastra!
sanatate, putere, calm, liniste, petrecere frumoasa si hanimun cat mai placut!
si spor in ceea ce ti`ai propus, sper sa faceti o alegere inteleapta si sa ne prezentati la intoarcere noua achizitie!
scuzati pentru off-topic dar nu m`am putut abtzine!
13 Iun 2006, 22:01
Gata? Ati renuntat ?
13 Iun 2006, 22:06
ar mai trebui inca o echipa -.-
13 Iun 2006, 22:15
Hai sa contactam membrii altui forum monomarca si sa-i provocam la un meci de fotbal...
PS poate facem si un mini-campionat... in semifinale Ford vs Renault, si VAG vs Opel de ex
13 Iun 2006, 22:42
Count me in
Nu alerg mult da cand prind mingea mamamamamamamam
Deci ori varf ori aparator ca sa pot rupe ori picioare ori portar
Nu prea le am dar alerg si imi dau silinta
cu Stima
14 Iun 2006, 08:39
$1 scrie:$2ai sa contactam membrii altui forum monomarca si sa-i provocam la un meci de fotbal...

PS poate facem si un mini-campionat... in semifinale Ford vs Renault, si VAG vs Opel de ex

Asta e o idee colosală. "Aprob pozitiv." :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
14 Iun 2006, 10:24
mai bine sa facem un joc intre noi prima data , ca sa stim dak le putem face fata altora, ca poate ne facem de ras:))
14 Iun 2006, 10:28
eh, nu e neaparat necesar.. eu propun sambata dimineata ? ce ziceti ? da nu asta 17 iun, ca nu pot, ci cealalta ? Sau daca vreti alte zile, negociem. Va las sa alegeti voi locatia.
14 Iun 2006, 12:10
I`m in.
in poartă vreau să spun

:D:D
precum Jorge Campos mexicanu` am si calitati de atacant, ratez mult dar si cand o prind....