Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
15 Mai 2008, 15:13
Salut,
As avea de facut o propunere si anume sa ne intalnim intr-un weekend pe la AMCKART si sa vorbim cu patronul de accolo pentru ca sa negociem cu el la pret si facem o cursa de karting ca sa ne demonstram de ce suntem in stare pe un circuit de kart. Ar putea fi un concurs daca se accepta ideea.

Ce ziceti ne bagam?
Ultima oară modificat de
toxicristi pe 17 Mai 2008, 15:52, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificare titlu ptr pista respectiva (sunt mai multe piste in tara)
15 Mai 2008, 20:33
pai........vino la Bacau, sunt o gramada de baieti care se vor da cu Karturile (si nu numai) pe 31 mai...
vezi topicul :
viewtopic.php?f=31&t=15890&start=0
17 Mai 2008, 15:03
Eu vin si la Bacau si la amckart ....si la Arad daca ati vrea sa ne dam pe pista de acolo

P.S. mai bine vi la Bacau
18 Mai 2008, 11:40
Pai o sa vin acolo in Bacau. O sa fac tot posibilul ca sa ma duelez cu voi cot la cot.
18 Mai 2008, 18:00
o idee buna cu karturile ...am mai fost o data la evenimente propus, am fost si a fost super tare, poate intr-un viitor nu foarte indepartat mai dam o fuga, dar mai multi de data asta
18 Mai 2008, 18:03
Din pacate, la AMC au scos kart-urile de 9CP si au bagat unele de 13cp care costa 80ron/10 minute. Daca si 60ron mi se parea mult, dar merita, parca 80ron e mult prea mult pt ce ofera. Vorba lui
adispan, de 80 de ron bagi la benzina de faci A2-ul dus intors

.
18 Mai 2008, 18:17
macar o data zic ca merita ..plus ca daca mergem mai multi mi se pare ca se poate lua ceva mai ieftin decat oferta standard
18 Mai 2008, 18:23
Nu poti decat daca iei mai multe iesiri tu personal, nu in grup

.
19 Mai 2008, 10:16
Am fost in weekendul asta la AMCKART impreuna cu BOGGY si Clau unu prieten de-al lui si ne-am dat cu cele de 13CP. Mi-a placut mult in comparatie cu drujba aia de 6CP. Are demaraj puternic si te poti baza pe el daca stii sa-l folosesti bine. Eu am iesit pe 2 in toata intrecerea asta a noastra de 15 min sau nu mai stiu cat. Intradevar e scump dar se merita daca ne intatalnim aicea mai multi din club si negociem cu cei din conducere.
19 Mai 2008, 11:23
Iti zic eu ce reduceri obtii, cate 5ron pt fiecare iesire. Care dureaza 10 minute. Crede-ma ca m-am dat ceva, plus ca am beneficiat de reducere (avem o prietena care a fost colega de facultate cu patroana). Stii cat a fost reducerea? 10ron

. Cu alea de 9 te-ai dat?
19 Mai 2008, 14:17
5 lei nu-i de colo ....ramane de o apa minerala... eu as merge macar o data / o tura / 80 ron / ...stii cum se zice : nu poti sa regreti ceva ce n-ai facut

si daca s-o dovedi ca n-a meritat ma jur sa muncesc mai mult in saptamana viitotoare sa recuperez paguba
20 Mai 2008, 18:54
Deci mie alea de 13 cai nu mi s-au parut fasnete.Erau noi si limitate grav am reusit doar 54km;h fata de 51 cat luam cu alea de 9.5cai.Data viitoare nu mai dau 80 lei pentru nimic,mai bine iau de 6.5cai si trag de ala cat pot.Oricum una peste alta karturile sunt noi,merg foarte bine,pista e destul de lejera.Astept cu nerabdare sa testez pista de la Bacau!