03 Iul 2008, 16:16
04 Iul 2008, 10:42
04 Iul 2008, 14:03
unde vor fi reprezentanti din Piatra, Bucuresti, Bacau si Arbore ...
04 Iul 2008, 21:04
04 Iul 2008, 21:56
$1 scrie:$2ai si cand e intalnirea , caci eu nu gasesc topicul![]()
04 Iul 2008, 22:23
Acolo e un alt gen de eveniment. E o intinire la care participa o anumita gasca de pe forum... Voi va stiti intre voi, veniti cu familiile, cu prieteni de familie. Locurile sint limitate si din ce spuneai chiar tu parca, se dau rapid, telefonic. Pina sa apuce lumea sa se dumireasca cum stau lucrurile cu intilnirea asta, cazarea s-a dat!
Ii mai faci si singe rau omului ca n-a percutat la timp si a ratat evenimentul!
05 Iul 2008, 00:21
05 Iul 2008, 04:20
. Topicul spune clar ce e.. un weekend la C. Galbena. Regionale au fost intilnirile de la 3 Iazuri, de la Mariko Inn, de la Piatra Neamtz, cu topicuri dedicate din start unor intilniri regionale. Asa si Pastele la C. galbena, Craciun la C. galbena ar trebui numite tot intilniri regionale...
05 Iul 2008, 09:41
05 Iul 2008, 10:46
$1 scrie:$2b]Vali.. e doar o observatie, nu ma impung cu nimeni. Dar sa nu amestecam lucrurile si sa confuzam lumea....
05 Iul 2008, 14:17
$1 scrie:$2..................................... eu zic sa facem un model de fluturas si sa dam fiecarui ford care il vedem pe strada , astfel incat sa ne aflam cu totii .. ce spune-ti , are cineva o idee cum sa o facem
05 Iul 2008, 17:54
Din pacate insa lumea nu prea are chef de intilniri. Mai exact toti sint foarte entuziasmati la inceput dar cind se apropie ziua, brusc au alte prioritati. E o situatie generala, atit la Bacau cit si in alte localitati. Singurii care se aduna spontan si merita toate felicitarile, sint bucurestenii. Restul fac polluri pe 5 pagini, dezbateri nesfirsite, comentarii... aleg o data.. si in final nu vine nimeni (vezi ultimele 2 tentative esuate intilniri club ford Bacau).
05 Iul 2008, 18:06
$1 scrie:$2b]Vali.. te anuntz daca aud ceva!Pina una alta o vara frumoasa si chip in taci !
07 Iul 2008, 12:08
$1 scrie:$2b]Cip.. nu zapaci omul cu intilnirea de la Arbore.Acolo e un alt gen de eveniment. E o intinire la care participa o anumita gasca de pe forum... Voi va stiti intre voi, veniti cu familiile, cu prieteni de familie. Locurile sint limitate si din ce spuneai chiar tu parca, se dau rapid, telefonic. Pina sa apuce lumea sa se dumireasca cum stau lucrurile cu intilnirea asta, cazarea s-a dat!
Ii mai faci si singe rau omului ca n-a percutat la timp si a ratat evenimentul!
![]()
PS; apropos, am vazut niste poze pe forum cu o iesire in aceeasi formula si locatie de care nici macar nu s-a stiut pe forum ca se va organiza. Sau mi-o fi scapat mie topicul?! De aceea zic, e mai mult o iesire cu gasca de prieteni decit o intilnire regionala.
07 Iul 2008, 12:52
Daca intilnirea de la CG era regionala, trebuia mediatizata, anuntata ca atare, promovata. Dupa ce s-au terminat locurile (care, din cite am auzit, se cam rezerva telefonic si nu pe forum) hai fratilor la intilnirea regionala! Aaaa, e o mica problema.. nu prea mai sint locuri!
E ca si cum eu merg cu inca 3 forumisti in weekend la mare, si gata, am facut intilnire regionala!
Nu-i chiar politicos..
07 Iul 2008, 13:17
) Alessanco, fie ca au dormit, fie ca au vizitat, toata lumea a fost bucuroasa.