Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

In ce masura sunteti interesat sa sustineti tinerii artisti?

1. Foarte interesat;
4
17%
2. Interesat;
15
63%
3. Prea putin interesat;
4
17%
4. Arta?????mai bine cumpar un set de jante noi:)
1
4%

Voturi totale : 24

Colina Motors are plăcerea să vă invite la Promenada Operei

27 Aug 2008, 00:58

Pentru că dorim să vă avem alaturi de noi şi în cadrul unor proiecte de susţinere a artei, ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 30 august, începând cu orele 21.00 la Promenada Operei: un concert de muzică clasică, desfăşurat în aer liber. Sub titulatura “Tinere talente”, manifestarea din acest an va beneficia de concursul a 18 dintre cele mai promiţătoare voci din Romania, alături de orchestra ONB, sub bagheta dirijorului Iurie Florea.

Evenimentul va fi prezentat de către actorul Mircea Albulescu şi va include cunoscute fragmente din lucrări lirice îndrăgite de public: Rusalka ,Nunta lui Figaro, Don Giovanni , Barbierul din Sevilla, Carmen, Romeo si Julieta, Faust , Manon Lescaut , Madama Butterfly, Turandot , Traviata , Liliacul şi Granada . Accesul spectatorilor este liber.

Acestă manifestare este inclusă în seria de acţiuni demarate de Colina Motors, începand cu anul 2007, pentru susţinerea unor proiecte de artă.

Vă dorim audiţie plăcută!

Adresa: Opera Naţională Bucureşti, Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 70-72, sector 5, Bucureşti
Fişiere ataşate
afis.jpg
Afis eveniment

Re: Colina Motors are plăcerea să vă invite la Promenada Operei

27 Aug 2008, 18:13

eu unu vin....cred ca mai aduc si niste prieteni...hai fratilor sa ne cultivam!

28 Aug 2008, 00:11

Frumoasa actiunea. Multa bafta! Felicitari!

PS. Stiu ca se vor gasi unii care vor zice ca mai bine ar face o actiune de lucrat rapid si corect prin service. Nu zic ca nu au dreptate, dar ideea in sine (ca si cea a BDT cu Liga Campionilor) mi se pare de bun simt.
Ultima oară modificat de VIPER pe 28 Aug 2008, 08:27, modificat 1 dată în total.
Motiv: era BDT nu CSD :P

29 Aug 2008, 22:09

Nu stiu cat de mult va intereseaza, dar campania de promovare a evenimentului, demarata de Opera Romana, a fost foarte reusita. Poze aici:

http://flickr.com/photos/lowebucharest/

Update la evenim. de maine: vom avea si o expozitie de instrumente muzicale realizate din piese ale noului Ford Focus.

Va asteptam !

30 Aug 2008, 23:18

Am fost,mi-a placut pacat ca a fost cam racoare.Interesante instrumente muzicale,interesanta aripa de mondeo:P.

31 Aug 2008, 22:14

Au fost chiar instrumentele din reclama de acum cateva luni a noului Focus : http://www.youtube.com/watch?v=w4y272NI7J8 ?

01 Sep 2008, 10:38

Super concert...impresionant...da, instrumentele alea au fost....pacat ca a fost cam frig si la plecare pe cotroceni a fost unu cu toyota......

01 Sep 2008, 11:15

Nu a facut nimeni poze?

01 Sep 2008, 12:55

Multumim tuturor celor prezenti, iar pt cei care nu au fost, am incarcat cateva poze de la eveniment.
Fişiere ataşate
IMG_1913.jpg
IMG_1845.jpg
IMG_1882.jpg
IMG_1867.jpg
IMG_1856.jpg

03 Aug 2009, 13:37

Sambata, 1 august, a fost Promendata Operei editia 2009 (sponsorul principal a fost tot Colina). Pacat ca a picurat putin si pacat de cortul ala montat fix in mijloc. In rest, =D>.
Subiect închis