Am intrat recent pe acest forum. Ce se intampla de u reusiti de atat timp sa organizati o intalnire prieteneasca? Intrati pe
http://www.club4x4.ro si vedeti ce bine se organizeaza astfel de intalniri. Nu vreau sa fiu injurat si sa va compar pe voi cu cei de acolo. E doar o informatie de unde puteti lua ceva bun.
As vrea si eu sa particip la intalnirile voastre. Daca mai e careva din Sibiu sa imi dea un semn.
Cred ca pana la urma e vorba de hotarare si seriozitate.
Cine vrea sa participe la asa ceva sa lase o data cand ar fi posibila aceasta intalnire. Apoi in functie de numarul celor care doresc perioada respectiva sa se aleaga o locatie de intalnire. Se pot identifica locurle de cazare, se face un studiu de piata privind preturile. Se poate propune apoi locatia. Cine vrea si poate veni o va face cine nu va veni la urmatoarea care se poate organiza in alta zona a tarii.
Daca se tot discuta si se tot povesteste nu o sa se vada mambrii acestui forum niciodata. Inca timpul tine cu noi.
Tot ce e organizat ad-hoc, serios hotarat si cu vointa certa se paote face . Apoi putem afisa ceva fotografii ( asta ca sa moara de invidie cei care nu au fost prezenti). Dupa care se va vedea ca vor fi mai multi la intalnirea urmatoare. Se poate organiza un program pe toata perioada intalnirii, tocmai pentru a da culoare si suflet cateva meniuri pentru a lasa si un gust bun . Se vor putea identifica zonele de alimentare cu combustibil. Diferite activitati cu masinile. Ce sufletu e asa de greu?
Vreti sa va vedeti sau doar sa povestiti?
Propun stabilirea unei date si locatia. Apoi gasim cazare si restul.Dupa aceea asteptam inscrieri si-i dam talpa.
Corect?