Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intalnire CLUJ - OCTOMBRIE

07 Oct 2008, 16:01

vad ca inca nu s-a deschis subiectul inca.

Intalnirea membrilor ClubFord din Cluj, Sambata 11 Oct 2008 in parcarea-terasa deasupra Auchan, Iulius Mall, la ora 11:00?

Re: Intalnire CLUJ - OCTOMBRIE

07 Oct 2008, 18:40

#:-S :D ;)

08 Oct 2008, 11:54

Sper sa ajung. Nu mai promit nimic ca in general cand promit apare ceva chiar in ziua si la ora respectiva :)

08 Oct 2008, 22:09

da mai chiar ca uitasem de intalnire. fac tot posibilul sa aduc bestia pana acolo, daca nu ma prezint fara ea. depinde cat de repede reusesc sa rezolv problema franelor.

08 Oct 2008, 23:05

incet,incet ne cam imprastiem, dupa cum pare aici cu intilnirea, nu mai prea ne intereseaza de intilnire, sintem tare ocupati cu afacerile si treburile personale :D :-?? ;)

09 Oct 2008, 12:33

deci deocamdata suntem 4, din care jumate s-ar putea sa nu vina :) si daca aparem toti jumate s-ar putea sa vina fara masina (si a mea-i in service) :)

09 Oct 2008, 18:13

nu's ce se-ntampla... poate se uita oamenii pe geam si vad ca vremea e bacoviana si n-au chef de asa ceva sambata... dar, look on the bright side, people: in loc sa stam doua ore, in picioare, in parcare, putem sta doua ore si mai bine, asezati comod, la un suc/cafea/whatever

black cat, da strigarea, ca nu se aduna lumea fara tine :)

09 Oct 2008, 22:22

dacă nu răsare nimic pe parcurs, apar şi eu. în august şi septembrie am fost lipsă. sper ca de data asta să nu fie cazul. :)

10 Oct 2008, 09:46

Pana la urma e sigura intalnirea? Pana acum am avut tot ghinonul sa nu fiu in cluj la data intalnirilor, eu fiind din Bistrita. Acum ca voi in cluj week asta ce sanse am sa imi cunosc colegii de forum si de trafic? Ar fi culmea sa nu se tina tocmai cand voi fii in cj :(
Numai bine si drum bun =D>
Cu respect, Bogdan

10 Oct 2008, 11:20

salut.... p la ce ora e intrunirea...mai multe informatii...as venii si eu tinand cont ca sunt din turda ajung repede si as vrea sa imi fac si eu ceva cunostinte care poseda ford....:D.

10 Oct 2008, 13:47

Intalnirea membrilor ClubFord din Cluj, Sambata 11 Oct 2008 in parcarea-terasa deasupra Auchan, Iulius Mall, la ora 11:00

10 Oct 2008, 16:01

hai ca macar de o poza de strangem. in seara asta a promis nenea de la service ca imi termina franele, deci maine ma catar si eu pe Mall.

10 Oct 2008, 20:32

Imi pare cu regret ca pana acuma n-am aparut nici cu topicul si nici cu vre-un comentariu!
Din pacate in perioada asta a anului, la mine se aduna o groaza de probleme care toate trebuie rezolvate urgent, daca se poate sa fie rezolvate chiar ieri! :( Prin urmare n-am mai avut vreme de absolut nimic!
Maine (azi) nu voi putea fi prezent :( la intalnire, pentru ca la prima ora a diminetii trebuie sa ajung in Alba si pana spre seara sigur nu voi ajunge acasa. Asa ca eu va doresc sa aveti parte de o intalnire numeroasa, plina de soare si cu multi fotografi (ca sa vad si eu ca eforturile mele incep sa dea roade)! :)
La intalnire s-ar putea sa ajunga si un proaspat membru al formului cu o Fiesta neagra, care e din Turda, asa ca va rog sa nu-l "bateti" :)

P.S. Sa faceti multe poze si sa le postati pe forum sa va vad si eu! ;)
L.E. Baiatul din Turda e Roby...... :)

12 Oct 2008, 09:21

e, pînă la urmă ne-am căţărat cîţiva pe mall... vreo 5 aşa... grea ascensiune, ce K2?!, ce Everest?!, luna asta cei mai mulţi au căzut la escaladarea mall-ului. :)
oricum, drăguţă întîlnire. :)

12 Oct 2008, 10:24

eu n-am putut sa ajung .... m-au obligat parintii sa-i duc la Baisoara :(((

12 Oct 2008, 22:48

Imi cer scuze de lipsa mea, am avut o nunta :)

13 Oct 2008, 09:10

asta a fost intalnirea; radu a plecat la un moment dat, dar n-am fost pe faza sa refac fotografia cu noul venit... sorry
Fişiere ataşate
P1120946 copy.jpg
P1120945 copy.jpg

13 Oct 2008, 19:20

si nici tie nu ne-am gandit sa-ti facem o poza

13 Noi 2008, 11:19

se aude ceva weekendu asta? nu de alta dar trec prin cluj si ma gandeam sa cunosc si eu alti membri decat cei din bucuresti.

numai bine!

17 Noi 2008, 10:04

se aude doar in fiecare a doua sambata din luna :)
Subiect închis