Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Mi-am distrus juamte

28 Oct 2008, 23:41

Aseara am facut isprava... nu m-am asigurat cum trebe si mi-a dezvirgiant jumate din bara de pe spate si aripa stanga spate.... vreau sa zic ca este foarte moale materialu din care e facuta masinutza... tzin sa precizez ca am lovito intr-o Toyota Celica si ei i s-a spart stopu si i s-a zgariat bara iar mie mi s-a rupt jumate' de bara de mi-a cazut si mi-a intrat tabla de sub stop pana in portbagaj. Are careva idee cum sa remediez aripa fara sa trebuiasca sa o schimb??? Bara mi-am rezolvato la un amic imi v-a face una noua din fibra de sticla.

Re: Mi-am distrus juamte

29 Oct 2008, 14:15

Poate daca pui niste poze o sa primesti ceva pareri.
Parerea mea ! :D

29 Oct 2008, 21:43

ce vrea sa insemne cuvantul "JUAMTE" ?

29 Oct 2008, 21:58

$1 scrie:$2e vrea sa insemne cuvantul "JUAMTE" ?

probabil mai putind de jumatate. :D

29 Oct 2008, 22:56

pai d'aia l-am rugat sa precizeze, ca sa modific putin titlul, sa pricepem ce doreste omu'

07 Noi 2008, 20:25

:-/ aripa o repari cu ciocanul si o nicovala, mai bine zis ti-o repara un tinichigiu...
cumpara o bara noua aftermarket, ca e ieftina vreo 150 de lei, si aia din fibra las-o acolo unde e acum... daca nu vrei sa arate ca o punga sifonata de la supermarket, in plus fibra aia cum o atingi de ceva cum plesneste.

11 Noi 2008, 16:57

nfara sa jicnim ...cred ca l-a batut tata lui ... si acum e pedepsit dim mom ce nu ne mai spune nimik :d
Subiect închis