Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

intalnire

11 Noi 2008, 00:09

Salutare - poza de la intalnirea din seara asta - 10 nov 2008 de la ora 21 ... si de la ora 22.

Am ajuns in fata Academiei, am pus triunghiuri reflectorizante de jur imprejurul masinii, am aprins avariile, mi-am pus vesta reflectorizanta, doar doar m-o vedea cineva. Dar se pare ca nu a fost decat o singura masina. Un ford KA plus masina mea.

POZA de la microintalnirea (propusa de WANNA ;) ).

Imagine

.

Re: intalnire

11 Noi 2008, 00:46

:( :( :( Imi pare sincer rau ca nu ati mai apucat sa intrati pe forum dupa ora 17, cand a expirat perioada in care se putea vota locatia.
Totusi, de la ora 10, pana la 17, Casa Poporului a avut cateva voturi in plus fata de Academia Militara.
Cu alte cuvinte, intalnirea a avut loc la Casa Poporului, am fost vreo 30 de masini.

intalnire...

12 Noi 2008, 21:29

Din pacate nu am stiut ca asa se procedeaza. Daca stiam (citeam mai atent) am fi urmarit pana in ultima secunda acest topic. Asta este, data viitoare. Razvan

Re: intalnire...

12 Noi 2008, 21:36

??? :-??

12 Noi 2008, 23:08

Io unu' pana data aia viitoare, il inchid. Si-l voi deschide cand ma voi dumiri...

13 Noi 2008, 22:37

e un raspuns la un topic cu ceva intalniri de seara de pe la voi din Bucuresti, numai ca omu' in loc sa dea reply, a apasat probabil pe subiect nou
am vazut si o poza de-a masinii lui pe undeva, numai ca nu mai imi amintesc pe unde, poate Boogy sa-si aminteasca mai multe

14 Noi 2008, 13:17

este in felul urmator, eu am vb cu el (arhitect), ca se tine intalnirea la Academie, inca nu se terminase votul, si pana seara s-a decis la CP.
El nu a mai verificat, eu nu am putut sa-l anunt, s-a dus la Academine si noi restul al CP.
Scuze inca o data !!!

PS: am unit topicurile ca sa nu mai fie lumea dezorientata ;)
Subiect închis