Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
25 Sep 2006, 08:45
cetiti si rugati-va!
25 Sep 2006, 09:42
Nu stiu ce sa zic, parca prefer sa se continue cu GM decat sa vina Ford dar nu pot sa aduc argumente. Nu stiu... asa simt... Ideea este ca avem nevoie de o alternativa la Logan
25 Sep 2006, 10:50
Sa ne rugam sa vina sau sa nu vina ? Daca s-ar face Fiesta aici, deja calitatea modelului ar fi una indoielnica...nu de alta, dar suntem romani. Eu, unul, as prefera sa nu ia Ford...
25 Sep 2006, 10:51
Sa ne rugam sa vina sau sa nu vina ? Daca s-ar face Fiesta aici, deja calitatea modelului ar fi una indoielnica...nu de alta, dar suntem romani. Eu, unul, as prefera sa nu ia Ford...
25 Sep 2006, 14:18
depinde de religie
eu ma rog sa vina si sa faca fiesta aici.
fabrica din craiova este foarte performanta din toate punctele de vedere, in craiova se fac masini de 30 de ani. cunoasteti probabil ce diferente erau intre dacia si oltcit, right? plus motoare si cutii de viteza - au fost primii din s-e europei care au scos motor pe benzina euro 3.
revin - sa se faca aici fiestele, ca scad preturile la toate cele, in plus piesele vor veni foarte repede.
in fine, e avantajos.
merita urmarita mafia reno - vor trage cu dintii sa ia si fabrica asta, numai de-ai dreacu, sa nu aiba concurenta!
ete cam asa ma rog io seara.
25 Sep 2006, 14:26
Chair e nevoie sa discutam acelasi lucru si la "stiri" si la "discutii libere" si la "fiesta" ?????
Se va sterge
25 Sep 2006, 14:30
Discutia va continua aici
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=2220
Datorita faptului ca spun acelasi lucru

Se recunoaste entuziasmul dar fitzi putin mai atenti
Cu Stima