Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Ce fisiere citeste casteofonul?

30 Ian 2009, 17:07

Zilele trecute am platit avansul pentru un noul Focus versiunea trend si am uitat sa intreb daca casetofonul citeste mp3-uri (mi se parea normal ca la o masina lansata in 2008 sa aiba aceasta functie) .... dealerul fireste nici el nu mi-a spus asa ceva ... b-( . Mi se pare o tampenie. Dupa o scurta cearta la telefon m-a linistit :-?? spunandu-mi ca citeste wma-uri. Face asa ceva? Trebuie sa ma chinui sa convertesc mp3-urile in wma-uri si apoi sa le pun pe cd?

Se poate schimba casetofonul? Este rentabil?
Daca nu....sa-mi iau un iPod ca am vazut ca in torpedou are o mufa jack (care si aia e prost pozitionata) ?
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 30 Ian 2009, 17:20, modificat de 2 ori în total.
Motiv: foloseste functia cautare a forumului, in susul ecranului.

Re: Ce fisiere citeste casteofonul?

30 Ian 2009, 18:05

Casetofonul prin definitie citeste numai casete cu banda magnetica... Deci, daca ai casetofon, nu va citi MP3.

Ce fisiere citeste radio CD-ul? [modificat]

30 Ian 2009, 18:25

P.P.S: Am crezut ca pe forumul asta nu o sa dau din nou de caini care stiu doar sa latre. :)

MOD edit Alen: eu consider asta o jignire adusa unui coleg de forum (si moderator pe deasupra)
ai de la mine primul avertisment si ai grija...câinii mai si musca

Re: Ce fisiere citeste casteofonul?

30 Ian 2009, 18:56

asta sa fie ultima data cand mai deschizi un topic in plus. (le-am unit).
urmeaza recomandarea mea de mai sus.

Re: Ce fisiere citeste radio CD-ul? [modificat]

30 Ian 2009, 19:13

$1 scrie:$2P.S: Si VIPER cred ca te-a dus putin mintea si sa iti dai seama ce am intrebat? Nu ?? 8-} Cred ca nu trebuia sa inchis topicul...daca nu vrei sa raspunzi la intebare #:-S ...sanatate...o sa-mi raspunda altcineva... Vad ca esti de mult timp pe forumul asta....din cultura ta generala iti puteai da seama ca un ff3 nu are casetofon....? ce masina mai vine in standard cu casetofon acum? 8-} .
P.P.S: Am crezut ca pe forumul asta nu o sa dau din nou de caini care stiu doar sa latre. :)

Draga si stimate coleg, raspunsul meu a fost voit ironic pentru ca intrebarea a fost pusa la misto. Daca vrei sa ti se raspunda intr-un mod corect, incearca sa pui intrebarea intr-un mod corect. Asta se cheama respect. Ai inceput cam cu stangul. Nici noua nu ne plac cei care se cred pe tarlaua lor si pot face orice. Ia-o ca pe o mustrare prieteneasca.
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 30 Ian 2009, 19:23, modificat de 2 ori în total.
Motiv: mai bine mut subiectul in arhiva pana nu-i vine ideea sa deschida alt topic nou sa-ti raspunda. am avut si o discutie cu el pe PM.
Subiect închis