Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Scuter furat

06 Apr 2009, 22:43

S-a furat un scuter GILERA RUNNER DE 125 DE CULOARE GRI fabricatie 2005 saptamana trecuta JOI ,din zona Brancoveanu; cine imi poate da informatii despre el primeste 100 euro recompensa. Multumesc.

Re: Scuter furat

07 Apr 2009, 07:38

incearca sa dai mai multe detalii: numar de inmatriculare (daca era inmatriculat), poze, ceva deosebiri fata de alte scutere asemanatoare etc.

07 Apr 2009, 09:04

Era inmatriculat cu nr. B-53-VPO avand nr de identificare ZAPM2400003000817, capacitate de 125cm, deosebiri aparte fata de celelalte modele...nu prea erau,era impecabil scuterul;farul pe interior a fost lipit cu poxipol este singurul detaliu.
Revin si cu poze mai tarziu, cand o sa ajung acasa,ca sunt la munca acuma.
Tot joia trecuta s-au mai furat vreo 2 scutere din zona brancoveanu; cand am fost la politie sa declar mai erau plangeri ca li s-ai furat scuterele.
Politia nu face nimic bagami-as p..a in gura lor, facusem sesizare la ei cu o luna in urma ca mai incercase sa il fure odata si nu au putut, venisera la locul faptei sa vada,au facut poze la lantul cu care era legat,se vedea ca incercase sa il taie atuncea dar nu au putut.

revin cu poze mai tarziu
Ms mult de tot .

07 Apr 2009, 09:35

Daca era din 2005 de ce nu avea casco?Nu vreau sa te supar dar scutere se fura intr-o veselie...de oriunde si oricum.N-ai decat sa mergi prin vitan,sa cauti pe forumuri poate poate dar sansele sunt mici.Bafta iti doresc sa-l recuperezi!

08 Apr 2009, 08:38

aseara era un scuter gri de vanzare in popesti leordeni in curba la primarie - am trecut destul de repede si nu am apucat sa vad marca dar avea numar de inmatriculare tot ceva cu 53 parca... dar in mod sigur nu VPO. Hai cu pozele sa vedem daca seamana.

08 Apr 2009, 09:19

Va trimit un link cu un scuter asemanator (al meu e gri), am o singura poza cu el dar nu imi iese bine la scanat.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

08 Apr 2009, 21:57

OFER 500 EURO pe loc pentru cine il gaseste; sa nu vi sa para ca ar fi o gluma pentru ca nu imi arde de asa ceva.
Va rog sa va anuntati prieteni, cunostinte ,pentru cine il gaseste i-am dat banu imediat.
Pentru mai multe detalii v-am atasat niste poze IDENTICE cu scuterul meu.

Marca Gilera Runner 125cm serie sasiu ZAPM2400003000817 cu nr inmatriculare B-53-VPO
cand sa furat avea pe el o prelata pentru picoare

Va rog sa ma contactati pentru detalii la nr. 0723326419

27 Mai 2009, 22:13

Sa gasit....se poate inchide
Subiect închis