Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intalnire CLUJ - MAI

03 Mai 2009, 11:54

a doua sambata a lunii e fix pe 9 mai; asadar, va invit ceremonios sa ne onoram reciproc cu prezenta pe minunatul platou al parcarii Auchan de la Iulius Mall - ca sa stam la soare, la o poveste, la aer si la pus tara la cale ;)

avand in vedere ca n-a inceput inca perioada de concedii, ma astept sa ne strangem cat de multi

i'm counting on each one of you, so do your best to be there :)

Re: Intalnire CLUJ - MAI

03 Mai 2009, 13:41

in mall cu sigurana o sa fiu ... acum nu stiu sigur daca pot sa fug pana la intalnire ... dar eu inca sper ;)

03 Mai 2009, 13:44

Si intalniri de noaptea ? nu se fac ? o sa vin si eu sa va vad :P

03 Mai 2009, 17:38

salutari... sint in cluj asta seara si miine dimineata....
pe la cetate si prin Iulius la o papica...
pentru o intilnire fulger prin cluj: 0722720841

03 Mai 2009, 18:46

poate va faceti si cun muresean...:D
nu de alta dar as bea o bere cu Black cat...
Ultima oară modificat de dbodarnea pe 03 Mai 2009, 21:16, modificat 1 dată în total.
Motiv: doua idei simple incap intr-un singur post

03 Mai 2009, 19:41

Acum am intrat si eu in casa, iar prima intalnire ramane pe data de 9 mai la Mall.

PS Black Cat locuieste in Turda, dar poate il vezi cand mergi spre casa :)

03 Mai 2009, 21:21

Geronimo, se fac intalniri "spontane", respectiv intalniri propuse si anuntate de cei inscrisi in grupa, care posteaza pe topicul lunii in curs, anuntand ziua si data; anuntul se face "pe baza de repede", adica in cursul zilei in care se propune intalnirea; urmareste topicul :)

adinutz... vezi cum te orientezi, sa ne facem si cu un muresan, sambata ;)

03 Mai 2009, 21:31

$1 scrie:$2b]Geronimo, se fac intalniri "spontane", respectiv intalniri propuse si anuntate de cei inscrisi in grupa, care posteaza pe topicul lunii in curs, anuntand ziua si data; anuntul se face "pe baza de repede", adica in cursul zilei in care se propune intalnirea; urmareste topicul :)

adinutz... vezi cum te orientezi, sa ne facem si cu un muresan, sambata ;)

macar acolo sa bem si noi ceva ca la Mures, stand langa mine, m-ai refuzat..:D

04 Mai 2009, 18:49

adinutz... ce sa zic... la alcool refuz pe toata lumea, nu fac discriminari :)

04 Mai 2009, 19:54

salutare lume,
Pe sambata va rog cei care doriti DVD-urile cu ce am filmat la intalnire va rog sa aduceti cate 2 DVD-uri blank de fiecare si o sa primiti filmele...
si tot asa care aveti poze de acolo va rog sa le sheruitzi :D
ne vedem sambata

05 Mai 2009, 10:33

$1 scrie:$2i intalniri de noaptea ? nu se fac ? o sa vin si eu sa va vad :P

si eu as veni la o intalnire de noapte, nu de alta dar orice e luminat,beculet,led...etc se vede noaptea mai bine ...nu? :D

hai sa ne vedem saptamana asta miercuri seara

05 Mai 2009, 16:03

Hmmm...ma primiti si pe mine sambata? :D ...S-ar putea sa vin cu Dana. Inca nu stiu sigur.

05 Mai 2009, 22:43

$1 scrie:$2alutare lume,
Pe sambata va rog cei care doriti DVD-urile cu ce am filmat la intalnire va rog sa aduceti cate 2 DVD-uri blank de fiecare si o sa primiti filmele...
si tot asa care aveti poze de acolo va rog sa le sheruitzi :D
ne vedem sambata

eu nu folosesc cd/dvd dar ma chinui sa-ti aduc un bratz de diskete de1.44

06 Mai 2009, 12:58

salut,
imi ziceti si mie daca mergeti saptamana asta si miercuri seara
la o intalnire ca atunci s-ar putea sa ajung.

06 Mai 2009, 13:17

$1 scrie:$2alut,
imi ziceti si mie daca mergeti saptamana asta si miercuri seara
la o intalnire ca atunci s-ar putea sa ajung.

Sambata 09.05."09 ne adunam 100% pe platoul parcarii Auchan la ora 11:00

P.S. pentru trupa : si binenteles eu iar ajung primul si incep sa-mi spun bancuri ...

07 Mai 2009, 11:23

desi offtopic, am auzit ca in 9 Mai seara ar fi cursa de masini la centrul Agro Transilvania din Dezmir (organizare KO Racing Club)
bskmiki cred ca-i interesat :)

07 Mai 2009, 16:55

$1 scrie:$2esi offtopic, am auzit ca in 9 Mai seara ar fi cursa de masini la centrul Agro Transilvania din Dezmir (organizare KO Racing Club)
bskmiki cred ca-i interesat :)

cred ca is prezent deja :D

07 Mai 2009, 20:20

Sambata dimineata sa fie, ca de obicei.

Intrebare intrebatoare: mi s-a spus ca ar fii in oras ceva ford rosu, foarte jos (garda si plafon) dar nu mi s-a spus si modelul. sa fie oare gt????

07 Mai 2009, 21:39

Sambata seara ? cine merge ? hai daca mergem sa ne intalnim unde`va ca eu habar nu am unde e :D

07 Mai 2009, 21:49

$1 scrie:$2ambata seara ? cine merge ? hai daca mergem sa ne intalnim unde`va ca eu habar nu am unde e :D

merg eu, cine vrea sa vina sa zica sa mergem impreuna, se tine de la 20:30 pana la 02:00AM, sambata, in dezmir pe str. crisan, parcul agro transilvania.

08 Mai 2009, 00:12

Ok pentru cine vine pe ziua la intalnire aduc treninguri adidasi tot felu de toale ... cine vrea sa cumpere . Seara ne distram unpic ! va astept.

Hai sa ne intalnim Sambata seara la 8:00 in Marasti in parcare la Profi in spate la OMV si de acolo sa mergem la Dezmir ?!?

08 Mai 2009, 07:29

daca sunteti doar spectatori, de la 20:30 incepe si intrarea e 20 lei;
concuerentii trebuie sa mearga de la 17:30 parca - 60 lei inscrierea;
... asa am auzit eu

08 Mai 2009, 10:23

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ambata seara ? cine merge ? hai daca mergem sa ne intalnim unde`va ca eu habar nu am unde e :D

merg eu, cine vrea sa vina sa zica sa mergem impreuna, se tine de la 20:30 pana la 02:00AM, sambata, in dezmir pe str. crisan, parcul agro transilvania.

pe mine ma poti lua sambata la 11 fara 20. cred ca e buna ora.... de la pritax. daca nu, zi tu de unde si la cat.

08 Mai 2009, 13:22

Pai daca numa noi mergem hai ca ne vedem la 11 fara 20 la Pritax daca se mai anunta cine`va ... la 11 fara 10 la OMV Marasti . Toxic Noi ne vedem la pritax la 11 fara 20 la Pritax manastur . Nu ?

Si daca participi care e marele premiu ?
Ultima oară modificat de dbodarnea pe 08 Mai 2009, 21:58, modificat 1 dată în total.
Motiv: doua idei simple incap intr-un singur post; concentreaza-te un pic

08 Mai 2009, 13:27

$1 scrie:$2i daca participi care e marele premiu ? :D

1 eu nu particip la "liniutze".
2 vorbeam cu bskmiki de sambata dimineatza la 11 fara 20 ( ca altfel ziceam 22. 40)
3 nush de ce postezi cate 2 mesaje unu dupa altul?

08 Mai 2009, 13:50

Pai eu am specificat ca Sambata Seara :)) . No si seara nu vine nimeni ?

08 Mai 2009, 15:00

eu unul nu vin sambata seara din 4 motive:
1) nunta
2) lui
3) Florin
4) mi se pare aiurea sa dau 20 ron ca sa ma uit/60ron sa ma dau, cand pe centru pot face toate astea pe gratis toata ziua.

08 Mai 2009, 15:39

good point shade ;)

eu cred ca o sa ajung sambata dimineata la intalnire

08 Mai 2009, 15:41

$1 scrie:$2u unul nu vin sambata seara din 4 motive:
1) nunta
2) lui
3) Florin
4) mi se pare aiurea sa dau 20 ron ca sa ma uit/60ron sa ma dau, cand pe centru pot face toate astea pe gratis toata ziua.

pt tine o sa fac o exceptie si o sa te lase sa privesti cu 60 lei si sa te dai cu 20, cu conditia ca sa fi spectator in primele 3 datzi :))

08 Mai 2009, 16:08

:)) toxxic, ce de treaba esti!!! sa inteleg ca nu mai trebuie sa particip la calificari si intru direct in grupe?
Subiect închis