Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
12 Mai 2009, 13:35
Salutare! Cu toti stim ca fordurile au motoarele cam zgomotoase. Eu am unul pe benzina 1.6 100 Cp din 2005, si sincer simt ca e cam zgomotos. Odata mi se pare zgomotos in prima treapata la accelerare mai energica, si bineinteles zgomots rau dupa 130-140 km/h. Asa ca vin cu o intrebare, care ar putea fi cauzele care produc o marire in timp a acestuia cam ce putem face sa scapam de ele.
12 Mai 2009, 14:00
poate un scut si apoi daca se poate pasla aceea ce o au dieselurile pe capota Legat de faptu ca e zgomotos la 130-140 ...atunci la mine vantul isi face mai mult de cap decat motorul
12 Mai 2009, 15:12
la ce scut te referi, cel de drumuri grele de sub masina sau un scut care se pune peste motor, da-mi mai mult detalii te rog!
12 Mai 2009, 15:23
solutia e muzica data mai tare.....eu m-am obijnuit.....desi am intalnit si mai zgomotoase...vezi astra
12 Mai 2009, 15:25
Cel de deasupra motorului e capac si e posibil sa mai micsoreze zgomotul.
Scutul motor , care vine in partea de jos , sub baia de ulei , dupa ce l-am montat ( din plastic ) si
am mers la un drum mai lung , sotia a zis ca e mai zgomotoasa masina , eu care merg zilnic nu
prea imi dadeam seama.
Cred ca are dreptate , deoarece fiind doar din plastic, fara nici un fel de capitonare
din pasla sau alt material antifonic , produce un fel de rezonanta , un efect "de cutie" ,
insa si cand turezi motorul produce un sunet frumos ...care eclipseaza celalalt zgomot..
12 Mai 2009, 15:29
Eu am intrebat la service despre capac pentru motor, si daca ar avea vreun rol in reducerea zgomotului. Mi-au zis ca e degeaba, ca problema e lipsa antifonarii de sub bord. Si mi-e greu sa cred ca nu vroiau sa mai faca o vanzare.
12 Mai 2009, 16:52
ok atunci, sa presupune ca nu putem micsora nivelul zgomotului, cum am putea sa il facem mai placut! spre exemplu mai sus cineva a spus ca scutul ar schimba ceva.