Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
02 Sep 2009, 21:49
septembrie: s-au terminat concediile (si veti avea multe de povestit), s-au dus caldurile infernale (va fi chiar placut sa stam un pic in soare) si... nu ne-am vazut de o luna, asa ca va invit sa va faceti aparitia la intalnirea din 12 septembrie, ora 11, parcarea Auchan de la Iulius Mall
03 Sep 2009, 17:24
Prezent

ca am absentat destul
03 Sep 2009, 18:29

Mai vedem...
03 Sep 2009, 19:48
hm... eu incerc sa fiu usor originala in exprimare - ca sa nu ma plictisesc pana si eu de mine... dar voi, domnilor... ati reusit sa fiti eliptici si sintetici mai ceva ca un haiku... mai ales shade; apropo, ce inseamna - in traducere libera - "mai vedem..."?
04 Sep 2009, 14:14
hop si eu..pe aici...
04 Sep 2009, 15:59
de data asta ... mai vedem
dar cred ca nu
04 Sep 2009, 17:13
is plecat la o nunta in Baia Mare deci de data asta pass...
05 Sep 2009, 01:53
La cat de tare se inghesuie lumea la intalniri in ultima vreme cre ca sar peste aceasta intalnire. In traducere libera ---- >>> "mai vedem" adica poate da poate ba sau mai bine zis un "nu nehotarit"
06 Sep 2009, 22:26
mai, nu ma scoateti pe mine la inaintare. veniti si voi cu chestii originale, ca incep indata sa imi cer drepturile de autor pe "mai vedem" si cascat.
Dana: acel mai vedem inseamna ca daca nu intervine nimic si sunt in Cluj, vin indubitabil. daca e forta majora, de ex inundatii in Lunca Dunarii, si ma cheama ca le trebuie un Ka sa il filmeze cum e luat de ape, asta e, ma duc sa imi fac masina vedeta.
HM, calitatea inaintea cantitatii. doar Lapusneanul era pe principiul "multi, dar mentally impaired".
Miki: daca tot esti in zona, nu mergi si la bunica-mea la hramul bisericii in locul meu? e doar la 33 de km de Baia Mare, si te reprezint eu la intalnire.
06 Sep 2009, 22:50
Mai........sa va fie rusine.. vroiam si eu sa va fac o surpriza vineri seara si sa apar la intalnire..........si pe cand ajung.......voi nicaieri....
07 Sep 2009, 21:19
shade: sa zicem c-ar fi forta majora... sa zicem ca te-ar chema aia in Lunca Dunarii... sa zicem ca tie nu ti-ar fi lene sa mergi... tu chiar vrei sa ii faci pe astia de la televiziuni sa-si dovedeasca zoom-ul de la camere, urmarindu-ti Ka-ul?
toxxic: tu ai face bine sa-ti rezolvi urgent doua probleme majore: spatele - ca sa nu te mai tii de surprize si telefonul - tot ca sa nu te mai tii de surprize; si chiar n-ai gasit pe nimeni la Sun? ca pe la 10 jumate ferrari dadea telefon din parcare, in cautarea unei spalatorii la care sa-si lustruiasca masina de nas mare/sofer; si da si tu telefon, totusi, chiar daca tre' sa iei imprumut
ferrari: gasit spalatoria? gasit nunta? gasit gura cu paharul?

cat pentru restul, care va sifonati un picut pentru ca, uneori, intalnirile nu sunt suficient de abundente in personaje pe cat v-ati dori, luati aminte la vorbele pline de intelepciune ale lui
shade si tineti cont ca, intr-adevar, calitatea primeaza asupra cantitatii; si mai tineti cont si de faptul ca totul se intampla strict la nivel de placere, implicare voluntara, timp disponibil, ordine de prioritati personala; intalnirile s-au tinut inca de acum 2 - 3 ani, in doua persoane... asa ca nu e intotdeauna festival
asadar, cine are o pasiune constanta pentru marca asta si momente in care poate sa participe la intalniri - acceptand ca toti ceilalti au dreptul de a absenta din cand in cand - este asteptat pe 12 septembrie la intalnirea de zi
08 Sep 2009, 22:50
@Dana - o da... adicatelea am gasit si lustruit, dar nu acolo

tox - lasa vraja ca io am fost acolo si am facut o intalnire telefonica, cu Dana si Ovi
09 Sep 2009, 20:28
ok... so who's in for Friday night? si cine-aduce termosul ala maaare cu ceai fierbiiiiinte?
11 Sep 2009, 15:39
Sper sa vin si eu ......''daca nu apare nimic''. Vad ca se poarta....sau cum zic unii...e la moda.
11 Sep 2009, 16:16
@Dana don't ask, u know who ... the man in BLUE

(de la tricoul cu club ford). acuma cu ceaiul ... nu stiu ce sa zic dar stiu un banc

(si nu, nu e cu vrabiuta):
Q. ce zice secretara dimineata catre tov. director?
A. coffee, tea, me?
11 Sep 2009, 17:01
Salutare. Ce ghinion

Pe 13 as fi putut sa ma duc... Daca imi permiteti o sugestie pe viitor:daca se poate sa se organizeze intalnirile astea in zile de duminica ca deh lumea e poate mai libera. Cu respect

P.S:astept cu nerabdare sa particip la prima mea intalnire cu fordistii
11 Sep 2009, 17:14
ferrari, am dat o tura prin mall, azi, nu erai in post; era un nene cu umeri largi si-o tanti blonda... interesanti, dar n-a fost la fel fara tine

la ce ora coffee, tea, me?
11 Sep 2009, 17:48
Sa nu va speriati, ofticati, bucurati ca nu apar maine, dar trebuie sa merg la job.....si stau, nu gluma
11 Sep 2009, 18:28
tox no problemo pt maine ... dar macar azi ....

v-am pacalait un pic, in sensul ca in ultimele 2 sapt am fost in CONCEDIU

si din cauza asta nu am fost in mall.
propun 9 o`clock ... coffe, tea me

e ok?
12 Sep 2009, 07:38
Din "prezent" convins, ma transform in "absent" azi bag la munci pana noaptea tarziu.
12 Sep 2009, 08:16
cine se mai anunta pt azi? nu va inghesuiti toti, sa nu spargeti vitrina
12 Sep 2009, 17:42
Avem si poze .
Cu scuzele de rigoare privind calitatea lor,telefonul meu nu poate mai mult.
12 Sep 2009, 19:17
multumim mult leonardo, noi suntem de vina ca nu nu au iesit pozele, nu telefonul
13 Sep 2009, 12:50
Eu am fost beteag iarasi...
E a 3-a intalnire care o ratez.
15 Sep 2009, 15:08
offf iar nu am putut ajunge din cauza muncii mele

ne vedem mai bine vineri seara...
16 Sep 2009, 19:03
INFO: in acest weekend, 19 - 20 septembrie, are loc etapa a 5-a a Campionatului European de Drift, eveniment care se tine la Polus Center
17 Sep 2009, 09:23
Vineri seara viu in parcare la sun, nu am fost demult sper sa nu ma ratacesc (poate nimeresc la intalnirea opel-club , cunoscatorii stiu...). Sper sa fim destui pt o amenda (tulburarea linistii publice sau rele tratamente aplicate mediului inconjurator). Poate aduc si niste femei... vreo 2 gb ...
17 Sep 2009, 09:48
da intalnirea de vineri seara de la ce ora e?
17 Sep 2009, 10:41
De data asta apar si eu, asa ca ganditziva bine unde ne adapostim de ploaie(in cazul in care o sa ne surprinda) ca n-am nici chef sa colind terasele pline si nici sa beau un suc langa niste cruci proaspat finisate.
17 Sep 2009, 16:09
@linkk virgil - in jurul orei 21-21:30