Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Soselele Patriei

28 Sep 2009, 14:38

Deschid acest topic pt toti cei care vor sa-si spuna parerea cu privire la calitatea drumurilor patriei noastre.
Ati vazut prin calatoriile voastre prin tara sosele care merita laudate sau din potriva?Va invit sa va lasati aici o parere fie buna fie rea despre "Soselele Patriei".

Re: Soselele Patriei

28 Sep 2009, 14:42

Si pt ca sa va fac un pic de curaj ;) am sa incep eu primul.

Am fost weekend-ul asta prin partea olteniei adica am plecat pe ruta deva-petrosani-filiasi-craiova-caracal-corabia,apoi m-am intors acasa pe ruta corabia-drobeta turnu severin-orsova-deva si va jur cu mana pe inima ca imi vine sa ma duc cat vad cu doi ochii ,este de-a dreptul infiorator ce drumuri putem sa avem.Cand am plecat pe ruta deva-corabia m-a pus pacatul sa ma duc pe defileul jiului,este groaznic tot defileul iar drumul de la iesirea din petrosani si pana dupa filiasi este tot decopertat si plin de gropi fiind in lucru,este plin de praf,gropi,cozi interminabile nu puteai sa mergi mai tare de 30-40km/h asta daca vroiai sa ajungi cu masina intreaga acasa si ca sa fie si cireasa de pe tort mi-am si stropit masina cu picaturi de bitum de la nenorocitii astia care repara drumurile,ei in loc sa decoprteze doar un sens de mers si sa se circule doar pe celalat sens au decopertat ambele sensuri si binenteles ca atunci cand se pregateste asfaltarea ca sa faca priza cu terasamentul se aplica un strat de bitum,neavand pe unde merge (datorita "inteligentei lor de a decoperta ambele sensuri)am fost nevoit sa trec peste acel bitum care inevitabil "sa calarit" pe caroseria masinii.Oare chiar noi soferii si oameniide rand nu putem face ceva ca sa stopam nesintirea,furtul si bataia de joc ale acestor firme care fac numai ei stiu ce pt ca un lucru calumea nu fac,chiar nu avem o baza legala pt astfel de probleme?Cat sa mai induram aceste sfidari din partea lor?

28 Sep 2009, 16:13

Avem asa:
viewtopic.php?f=117&t=26064&start=0
viewtopic.php?f=117&t=3960&start=0
viewtopic.php?f=117&t=30385&start=0
Deocamdata.
Discutiile vor continua in topicurile indicate.
Cu stima.

28 Sep 2009, 18:34

Intra cu un sumar si aici : viewtopic.php?f=117&t=37841
Subiect închis