Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
10 Apr 2010, 12:57
Am o problema destul de grava cu aceasta masina ! Dak ati mai patit si voi aceasta chestie , sau dak stiti despre ce e vorba ... va rog spuneti`mi si mie !!
Deci de vreo luna si ceva ... masina a inceput sa nu mai traga , si anume se tureaza foarte greu .... treapta a 3`a deabea trece de 3000rpm , a 4`a nu mai vorbesc .... viteza maxima atinsa ... 135 km/h calcata in blana ... si pe o distanta foarte mare ...!!! in prima faza am crezut k e filtru de motorina ,am schimbat .... la fel !! mentionez k motorul merge rotund ... nu se aude niciun zgomot diferit ... !!! va rog ziceti`mi si mie ce ar trebui sa fac !!
27 Dec 2010, 14:24
Salut ! de ceva vreme ma roade o problema la mondeo meu. Este din 2001 , 2.0 tddi , 115 cai. nu mai trage nici mort. este mai rau ca un SDI .... am schimbat filtre , am verificat pompa de joase ... nush ce sa mai verific. La aceeasi turatie am aceeasi viteza ca si inainte, numai ca demaraju ...aoleo. fum nu scoate deloc .... motorul merge rotund .... unii spun ca ar fi clapeta de acceleratie , altii catalizatoru , altii pompa de injectie .....nu mai stiu

help pls
27 Dec 2010, 14:59
Dar cu ambreiajul cum stai?
09 Feb 2011, 15:44
posibil senzor MAP care nu mai citeste,un test iti va spune defectul sau poate nu....