salut,
legat de subiectul cu motorina, aici e o discutie cu doua taisuri.
Exemplu -
a)masina din semnatura - pot si imi permit sa i pun orice ce fel de lichid uleios care arde

deoarece e un motor foarte rezistent si rudimentar.
b) acum am ,pentru aproximativ jumatate de an, masina tatului meu (FF, 2004, 1.8 Tdci), si recunosc ca la masina aceasta nu as indrazni sa pun o motorina cu o calitate si provienienta indolielnica,in SCHIMB, si eu ca tot romanui am mai cumparat din cand in cand diesel de la tiristi, iar in putinele ocazii in care am alimentat de la ei, procedura era in felul urmator - eu parcam in spatele la tir, scoteam bidoane aduse de MINE, trageam 2,3 bidoane 20l direct din rezorvor si tranzactia era incheiata.
Acuma va intreb- daca eu luam motorina direct din rezorvar ,si o puneam in vase aduse de mine, la ce risc m-as mai putea supune? nu e aceasi motorina care o pun si in peco? Eu cred ca ,calitatea(in exemplu prezentat de mine) ramane la fel, iar daca in cel mai dramatic scenariu as nimeri odata o motorina proasta, aceasi nesansa m-ar lovi chiar daca as alimenta dintr-un peco clasic.De altfel se stie ca de multe ori calitatea motorinei in Romanaia scade considerabil din cauza transportului si depozitarii ei in medii impropii.
O zi buna in continuare.