Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Duminica, 17.06.2007 Transfagarasan

13 Iun 2007, 19:13

Am decis sa mergem un pic la plimbare duminica, la aer curat. Traseul este: Pitesti - Curtea de Arges - Barajul Vidraru - spre Balea Lac. Mergem cat se poate spre Balea Lac (inca nu am aflat daca drumul este sau nu blocat de zapada). Daca avem noroc si ajungem pana sus, ne intoarcem pe Valea Oltului. Daca nu, ne intoarcem pe unde am plecat, dupa ce ne dam cu celofanu' pe zapada si, daca se rvea, incropim si un gratarel.

1. Asgard
2. Zvony

13 Iun 2007, 23:16

Eu in weekend se pare ca voi fi pe vidraru.

15 Iun 2007, 18:19

Astazi s-a confirmat faptul ca Transfagarasanul este deschis!

16 Iun 2007, 19:44

atentie, baieti, am auzit o stire ca se circula pe un singur fir la un moment dat!

17 Iun 2007, 09:59

Transfagarasanul, blocat de pietre

Din cauza ploilor torentiale ce au avut loc ieri in Masivul Fagaras, Transfagarasanul a fost blocat de pietre si pamant la kilometrul 90-93, intre cabanele Valea cu Pesti si Piscu Negru. 'Drumul a fost deblocat pana la ora 19.00. Oricum, portiunea unde au cazut pietre si pamant nu a fost impracticabila in intregime, ci doar pe jumatate de cale'.

'Daca ploile vor continua si in urmatoarele zile, nu recomandam turistilor sa se aventureze pe Transfagarasan', ne-a declarat Mircea Roth, sef district Drumuri Nationale Piscu Negru. In total, pe acest segment au avut loc patru viituri si nu s-au semnalat accidente.

sursa: http://www.libertatea.ro/index.php?sect ... sid=181186

17 Iun 2007, 11:39

Pe principiul "iarba rea, piere greu" nu-mi fac griji de ca ma ia viitura! Mersi pentru info!
Multa bafta!

19 Iun 2007, 23:17

dar poate ne intalnim alta data !

20 Iun 2007, 02:54

Confirm si eu cu pietrele de pe Transfagarasan, iar zapada este...nevoie de... A plouat si a dat si cu grindina.

20 Iun 2007, 02:59

Plimbarea de duminica a iesit super! Drumul a fost mai bun decat ma asteptam (unde erau gropi, acum este peticit), iar pietrele cred ca aveau zi libera si plecasera la gratar, pentru ca pe sosea nu mai erau. In schimb, pierduta in trafic, era zapada care, prin unele locuri, ocupa chiar o banda de circulatie. Nici ploaia si nici grindina nu ne-au vizitat.
In concluzie: pacat ca sunt in sesiune + licenta pentru ca sigur mai bagam un drum peste o saptamana sau doua. Se merita!

20 Iun 2007, 23:59

bafta la examene!

21 Iun 2007, 00:07

@Zvony: Imbina utilul cu placutul si invata pe Transfagarasan :P si mai mergi la Pitesti doar pt examene :)
Subiect închis