Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

dezamagire

06 Oct 2007, 22:18

desi am un ford mondeo ,am fost azi la siab pentru ca voiam sa vad noul ford focus.m-ar interesa si voiam sa-l vad pe viu.stupoare:era prezent focusul actual.cand am intrebat un reprezentant de la bdt de ce nu este si noul focus ,mi-a raspuns ca deocamdata au in stoc multe focusuri actuale si pina nu termina stocul{asta insemnand martie -aprilie}nu-l vor face cunoscut.bine ,bine,i-am zis, dar la frankfurt cum a fost expus? acolo a fost alta situatie ,mi-a raspuns.ca idee:am impresia ca si astia de la ford ,ca si majoritatea strainilor de altfel,ne considera un fel de republica bananiera,buni doar sa le cumparam produsele si sa nu punem intrebari prea multe .le dau un sfat :lumea s-a mai deschis acum,mai exista internet ,alte surse de informare .dar pana la urma ar trebui sa stie ca santem toti oameni. :cry:

07 Oct 2007, 02:57

eu zic sa nu te iei dupa ce zic consultantii de vanzari, cati is, atatea variante o sa auzi, cunosc asta ca am lucrat in domeniu`...sunt multi care sunt de pe o alta planeta si ajung sa vanda masini pt un oarecare dealer. Te iei cu mainile de cap daca ai vedea ce fel de oameni ajung in posturi de genul asta. Eu nici nu stiam ca a aparut noul focus, e vb despre cel cu consola centrala modificata?

07 Oct 2007, 10:48

E vorba de cel nou, ca cel cu consola modificata se vinde de cca jumatate de an la noi...

07 Oct 2007, 11:23

OFF; pentru cine nu l-a vazut uitati aici un link :

http://www.ford.co.uk/ns7/coming_soon/m ... -/3/345197

07 Oct 2007, 14:47

sincer nici nu stiam ca exista focusu asta...

07 Oct 2007, 15:10

de ce s-a deschis topicul asta aici? :?:

07 Oct 2007, 15:39

Mutat la Dealeri Ford din Romania.

07 Oct 2007, 17:14

Ia ziceti-mi si mie daca m-as hotari sa-l vand pe al meu ca sa-mi iau si eu Noul Focus cam cat as lua pe el? E din 08.03.2007 si are 20.000 km. Si asta nou cam la cat o sa ajunga pe la noi?

07 Oct 2007, 17:28

- "noul focus" este de fapt tot "anteriorul noul focus" , cu un 'face-lift'; nu este un model nou; ce aduce acest 'face-lift' practic in afara de schimbarile vizuale nu se stie f sigur, decat ce se vede in poze si in comunicate de presa. Sunt sigur ca chiar daca ar fi fost la SIAB nu ti l-ar fi dat un drive-test. Iar ce ai fi vazul la SIAB in general poti sa vezi si din poze. E adevarat ca unii spun ca unle lucruri par altfel in realitate decat in poze.
- m-am uitat la linkul acela la britanici la configurator si din cate vad tot actualul focus e oferit la vanzare, cu tot cu reduceri asemenatoare ca la noi la actualul.
-in plus si actualul a venit in romania la vanzare in primavara, dupa ce in toamna precedenta fusese lansat in vest. de acord ca nu e necesar/de dorit sa se repete.

08 Oct 2007, 12:35

Din cate vad si eu in linkul ala de la englezi, e prezentat la Future vehicles, la fel ca si Kuga. Deci posibil sa nu fi aparut inca nici la ei, ce auzisem eu ca apare in 2008.

08 Oct 2007, 13:10

Chiar sunt curios cand o sa apara. Oricum la inceput nu o sa lanseze toate variantele.
Subiect închis