Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Clujeni in "putrefactie":)

19 Noi 2007, 03:46

Acum serios.Suntem ardeleni molcomi,ne urnim greu din loc,dar se pare ca noi nici macar nu incercam sa ne urnim.Partea de sud,din cate vad si aud se intalnesc,se misca bine,intalniri si toate alea.Noi,cei din cluj in special,ardealul in general,suntem vai de mama noastra.Chiar nu putem osul la bataie?Sau suntem pe cont propriu?!

19 Noi 2007, 23:33

Eu am mai incercat dar suntem de toata minunea...

20 Noi 2007, 14:36

Da' acum serios...ce Domne-Domne avem?Ce nu ne strangem si noi,ca...suntem chiar de toata minunea

20 Noi 2007, 14:50

Pai poate va ajutam noi , cei din alte localitati. Ne vorbim toti si venim la Cluj, sa apara la evenimente si intalnirea de la Cluj :)

20 Noi 2007, 23:47

Mancu-ti sufletu',mai degraba ajungeti voi decat sa ne intalnim noi,astia din cluj.Sunteti bine primiti,va asteptam si o sa va anuntam cand suntem 5,sa veniti si voi:D

21 Noi 2007, 01:21

voi sunteti ocupati cu munca, baieti seriosi...
noi, moldovenii de exemplu, suntem pusi numai pe petreceri, cu munca mai domol... :D
cat despre bucuresteni, nu mai zic... :D

21 Noi 2007, 15:29

ok, hai in klausen (linga casa matei), am fost si eu acolo o data si mi-a placut. in plus se poate opri destul de eficient procesul de putrefactie prin imbibarea in alcool.... afumarea, insa, lasa de dorit :)
e bun ca loc de intilnire? sau aveti altele mai bune?

23 Noi 2007, 20:32

Tocmai am aruncat o privire pe la evenimente,si am intrat si la colegii de prin sud.Oamenii astia chiar sunt membri Club Ford.Noi?Vai mama noastra.Numai sfaturi plicticoase de masini stim sa dam.Nici o bere fara alcool bauta impreuna la o intalnire.Asta-i treaba?

23 Noi 2007, 22:10

ok ok :) haidatzi, is available dupa ora 6 de luni pana vineri, si eventual sambata in functie de planuri.

23 Noi 2007, 22:40

$1 scrie:$2k ok :) haidatzi, is available dupa ora 6 de luni pana vineri, si eventual sambata in functie de planuri.

ptiu sa nu fii de ochi!! :lol: :lol: :lol:

doamne de cand nu am mai vazut un cuvant scris de tine, blade... :roll:

25 Noi 2007, 05:10

Domnu CIP,nu faci te rog putina valva printre clujeni?Nu poti?Da-le un buzz si trezeste-i din morminte.

25 Noi 2007, 15:01

eu sînt gata de întîlnire. piaţa cipariu în parcare, ora trebuie stabilită, ca să fie toată lumea mulţumită că nu trebuie să meargă prea departe... :)
care mai vine? dar să fie măcar încă unu', că dacă nu, mă duc şi-mi fac singur poze la maşină şi vin şi le pun pe forum ca să arăt cum a fost la întîlnire, cum a făcut extremero la mureş.. :D

27 Noi 2007, 14:39

:D Vin si eu. Am lipsit de la o singura intalnire :).

27 Noi 2007, 16:25

$1 scrie:$2omnu CIP,nu faci te rog putina valva printre clujeni?Nu poti?Da-le un buzz si trezeste-i din morminte.

Eh..nici chiar asa...

Insa Titocus a raspuns, ceea ce e ok, iar Blade a fost prins cu niste treburi in ultimele luni...poate apuca el sa va povesteasca...iar daca si-a gasit timp sa scrie, inseamna ca e pe drumul cel bun.

Pana una alta, astept poze...de la intalnirea voastra!

27 Noi 2007, 19:17

URA!!!Houston,we have ignition!Bun.Duminica?!E bun?Eu propun in Marasti la Expo in parcare.E mare,frumoasa.Cipariu,nu-i fain:))Comenturi?! Ora 17?

27 Noi 2007, 22:20

e foarte bine din punctul meu de vedere, dar poate un pic mai devreme, ca să avem parte de lumină. numai să-mi dea maşina din service... oricum, dacă nu, vin pe jos că stau aproape.... :)

28 Noi 2007, 13:31

si eu is de parere ca ora 17 e cam tarzie si e bezna deja. si probabil si frig. ca de-obicei eu prefer dimineata, defect profesional :)

29 Noi 2007, 12:21

mă clujeni, ăia de aţi început să faceţi scandal că nu e nici o întîlnire, etc... acum nu mai ziceţi nimic, iar aţi adormit? sînteţi de acord cu ora (care nici măcar nu-i stabilită)? locul e bun? sau merg numai eu pînă acolo şi, poate, blade? hai, un pic de talent, că se-nchide la non-stop..... :D

29 Noi 2007, 13:15

eu as propune sambata dimineata, ora 11. da, stiu, e 1 decembrie. pt mine nu e o problema.

29 Noi 2007, 14:17

Si eu as propune sambata. Duminica nu o sa pot aproape sigur.

29 Noi 2007, 14:47

eu propun ca sint de acord

29 Noi 2007, 14:57

Eu propun sambata la 11. Nu am idee de locatie. Ce ziceti?

29 Noi 2007, 15:36

locaţia poate să fie oricare. expo transilvanie e liber, acum am verificat programul lor. putem merge şi în parcarea vreunui mall.... dacă tot sînt 2 în cluj.... poate să fie şi mai în centru, în parcarea primăriei :D :P
aşteptăm şi pe alţii cu idei

29 Noi 2007, 16:33

Sambata,poate majoritatea?Eu nu as putea,dar nu conteaza daca eu nu pot si poate majoritatea.Eu as preferea totusi duminica,pe la 11 daca tot e sa fie week asta.:D Dati-va cu parerea ca mai este umpic de timp.

29 Noi 2007, 16:54

dacă vrei mă întîlnesc eu cu tine duminică... :)

29 Noi 2007, 17:08

$1 scrie:$2ocaţia poate să fie oricare. expo transilvanie e liber, acum am verificat programul lor. putem merge şi în parcarea vreunui mall.... dacă tot sînt 2 în cluj.... poate să fie şi mai în centru, în parcarea primăriei :D :P
aşteptăm şi pe alţii cu idei

Eu weekend-ul asta voi fi la Baisoara. Deja mi-am rezervat camera. Ar fi si asta o propunere de locatie... :)

29 Noi 2007, 18:12

No bine mai ficiori.Om vedea noi ce mesterim in week asta.Doomey lasa-mi nr tau de tel,sau daca nu,scrieti-va nr vostru de tel in continuare,ca sa ne sunam.

30 Noi 2007, 01:58

Salut.

As veni si eu, dar numai duminica pot. O idee ar fi parcarea subterana din Iulius. Ies poze misto acolo. Si putem lasa masinile acolo si sa urcam la un suc sau ceva.

Donc, je suis pour dimanche ... vous?

0745/614481 - vl4d

30 Noi 2007, 02:31

Deci, Duminica ?
Ca as veni si eu, daca ma primiti.

30 Noi 2007, 12:33

pentru mine e ok şi sîmbătă şi duminică. sau facem una sîmbătă cu cine poate atunci şi una duminică pentru restul?
0721-204604 - dumitru
fasconal, cum să nu primim şi "provincia"? :P :D
Subiect închis