[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Cu Ford la munte si la mare
Switch to full style
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Cu Ford la munte si la mare

29 Mar 2014, 23:46

De ceva vreme am achizitionat un mondeo mk3 2001 1.8 110 cai break la inceput mergea in shuturi dupa ce am schimbat flanshele bujii s-a rezolvat , masina arata in interior foarte ingrijita si acum merge foarte bine si rotund , mentionez ca am mai avut 2.0 tddi 90 cai 2.0 TDCI 131 , parca aia de 131 pe diesel in 6 viteze ma baga in scaun mai puternic uneori , desi si asta imi place la nebunie cum merge nemaiavand pana acum benzina , am incercat sa merg ceva mai sportiv si cu a 2 a ajungea la 100 , mai mult de 140 nam calcat`o , dar a mers tatal meu cu ea cu 170 , sta foarte bine pe sosea mai bine ca precedenta tdci care cam batea ceva pe spate nu i-a dat nimeni de capat
Nu pot sa le zic probleme , mai mult sunt curiozitati de ale mele

Este un motor fiabil fata de 1.8 / 125 cai

Cele de 1.8 125 si 2.0 145 sunt mai fiabile si au un consum mai mic ? ( inca nam reusit sa`i fac un consum )
Mai are cineva modelul acesta de motor sa`mi spuna cum se coporta si cam cum trebuie sa schimb vitezele eu nemaiconducand benzina prea mult , precizez ca schimb vitezele la 3000 ture , a 1 a chiar 4 mii
Pe mobile am vazut ca 1.8 110 si 1.8 125 au acealasi consum , ma gandesc ca masina fiind mai grea ar trebui sa rezulte un consum mai mare cu 110 cai ?

Vreau sa stiu pareri de la cei care conduc sau au condus ceva vreme modelul acesta de motor
Subiect închis