Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
06 Aug 2007, 20:06
Pfuoai, acu 10 min nu mergea forumul, cat pe ce sa nu mai vin ca nujt ora
06 Aug 2007, 21:57
da,confirm,nu mergea inainte sa plec forumul..
deja m-am intors de la intalnire,a fost si o fiesta ST cu dungi albastre,tare !
06 Aug 2007, 23:27
imi pare rau ca nu am putut ajunge ca am ajuns tarziu de la munca.a facut cineva poze macar?
07 Aug 2007, 01:23
Baietii va multumesc tare mult pt o seara destinsa si relaxanta..a intrat bine dupa o zi grea de munca
07 Aug 2007, 03:28
@officer: cu placere!
si eu m-am simtit bine...

, a fost ok mai putin ploaia, dar a trecut imediat (ce am intrat in idm)
@adispan: ce ai facut pana la urma, le-ai franele la biliard? (ce expresii am

)
07 Aug 2007, 04:09
La biliard a venit un forumist si a pus stapanire pe masa. Nu a mai reusit nimeni sa-l detroneze. Daca ma gandesc bine... eram eu!
07 Aug 2007, 11:26
... pai daca te folosesti de tot felul de tertipuri violente, fizice ... (cand a vazut ca pierdea clar in fata mea, m-a calcat "din greseala" pe picior)
07 Aug 2007, 11:43
Si dupa ce s-a incins, am decis sa plecam, ca nu mai avea rost.
07 Aug 2007, 17:16
Deci pana la urma iese ceva in seara asta sau nu?
07 Aug 2007, 17:33
pai a iesit aseara... nu ai urmarit topicul? In seara asta mai stam si pe la cashile noastre

sau ma rog, fiecare pe unde are treaba...
07 Aug 2007, 20:45
Eu am ajuns la academie...cand plecau toti la IDM. Am stat ce am stat cu Smiley si cu inca doi colegi coforumisti la vorba si am plecat catre IDM. Pe drum am prins o aglomeratie pe cheiul garlei, a trebuit sa fac loc si la doua masini de pompieri si una de politie si mi s-a acrit... M-am enervat si am apucat-o spre casa, de teama sa nu stric cuiva buna dispozitie...
07 Aug 2007, 21:22
Toti am stat in coloana aia dar a fost ok
09 Aug 2007, 00:17
Domnule a fost super...
Mi-a facut enorma placere sa refacem oarecum clubul Paltinis... placerea sa ii revad pe Zvony, Smiley si Adispan.... plecaciuni domnilor.
O alta mare bucurie sa fac cunostinta cu alti membri cu care am impartit pareri si nu numai.... plecaciuni si voua.
Aseara am fost intr-o intalnire fulger cu Adispan la Zanga...doamne ce bucurie si onoare sa il cunosc. Super om, super masina, super cossie, chiar daca e un pic bolnava.
Asadar, 2 zile full... ma bucur ca am putut sa va cunosc si intalnesc ....
Revin pe 19 cu masina...
09 Aug 2007, 01:49
mai baieti, dar poze n-a facut nimeni ?
nu de alta, da' macar de intalnirile altora sa ne bucuram...
09 Aug 2007, 12:03
asi poze....as fi facut eu dar nu am avut aparatul la mine. am avut doar trepiedul de fapt "the trepiedul" si atit. am fost pe fuga si nu am mai trecut pe acas'!
09 Aug 2007, 12:20
Am eu 2, dar sa le descarc de pe telefon!