Arhiva

SF ILIE

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

SF ILIE

Mesajde stefan_daniel24 » 22 Iul 2012, 21:08

sal...REVIN cu o problema.De Sf. Ilie am vrut sa-mi schimb bieletele...toate bune si frumoase.M-am rugat de fratele meu(se pricepe..cica) sa ma ajute...am dat roata jos am montat bieleta antirului.La montarea rotii inapoi...am fortat intr-o piuliuta....logic piulita sa blocat si mi sa miscat prezonul(tin sa mentionez ca era ultimul prezon pe care trebuia sa-l strang)...hai ca merge si in 4 pana ii repar acest mic detaliu...bun...am montat si la a 2 roata bieleta antiruliu pe noapte...intre timp fratele meu conectase la baterie o lanterna....am montat am pus roata BINE....la care eu stiam ca capota masini este inchisa,...,fratele meu sa dus a deschis capota si a scos cabluriile de la lanterna lasand capota usor jos....bun....ii spun ca ma duc cu masina sa vad cum merge,ies din curte....o accelerez o franez(intre timp mi sa aprins si abs in bord...habar nu am de unde)...i-am dat 80 sa testez abs sa vad despre ce este vorba,iar inevitabilul sa intamplat capota sa ridicat facandu-mi bucatii parbrizul si putin din plafon!...acum dupa mica mea povestioara....ca sfat NU LUCRATI DE SF ILIE....MA JUR CA NICI LA MUNCA NU O SA MA MAI DUC DE SF ILIE...iar un sfat de la voi..(mentionez ca a trebuit sa-mi schimb capota si parbrizul)..cat m-ar costa sa vopsesc capota si montarea lor?..IMI cer scuze daca v-am plictisit cu povestioara mea...dar e prea prea...si inca o intrebare...la toata aceasta aventura mi sa spus ca soferul e devina(adica eu) ca nu m-am asigurat ca capota este inchisa.....as dori si parerea unor straini....FORD MONDEO 3 1.8
stefan_daniel24
Incepator

Maşina: Ford mondeo 3

Re: SF ILIE

Mesajde badboy20cm » 23 Iul 2012, 06:51

Completeaza locatia la profil sa stim unde sa te indrumam,.De regula vopsea lucrata bine ,la cuptor,,,e 100 euro piesa
badboy20cm
1nsane Member

Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
VIN: WF0WXXGBBW1U89568

Mesajde johnnyfx » 23 Iul 2012, 08:42

http://www.okazii.ro/dezmembrari-auto/c ... a113996887

incearca si la dezmembrari..la cate mondeo sunt pe piata la dezmembrat poate gasesti una inclusiv la culoare..bafta
johnnyfx

Maşina: Ford Mondeo MK3, 2001, 1.8 16v 125cp

Mesajde temir » 23 Iul 2012, 08:54

stefan_daniel24 scrie:....la care eu stiam ca [...]fratele meu sa dus a deschis capota [...] lasand capota usor jos....[...]....ii spun ca [...] ies [...] [...] o accelerez o franez[...] i-am dat 80 [...]iar inevitabilul sa intamplat capota sa ridicat facandu-mi bucatii parbrizul si putin din plafon!...acum dupa mica mea povestioara....ca sfat NU LUCRATI DE SF ILIE....MA JUR CA NICI LA MUNCA NU O SA MA MAI DUC DE SF ILIE...

Ce treaba are sfantul din calendar (sau din cer, sau din creiere smechere, sau din credintele politeiste contemporane) cu "tu stiai ca..." - nu era mai sfant (chiar mai sfant decat in calendar) sa te asiguri ca totul este in regula?
iar un sfat de la voi

Pai: ori incepi treaba cu o rugaciune detaliata (si anume sa te exonereze Sfantul de orice neglijenta/neatentie, eventual sa intervina cu puterea lui cea sfanta si sa rezolve ce pierzi tu din vedere. Dar eu nu m-as baza pe asta, ca doar nu poti sa-l iei pe urma de guler si sa-i ceri socoteala, sa-l dai in judecata - poate sa va socotiti la cea de apoi), ori lasi sfintii in icoane si faci treaba ca la carte, fara sa mai dai vina pe nimeni si nimic (asta ar putea sa functioneze)
...la toata aceasta aventura mi sa spus ca soferul e devina(adica eu) ca nu m-am asigurat ca capota este inchisa

Daca intrebi un popa, s-ar putea sa te contrazica si sa te ierte de toata greseala (si cea de voie, si cea fara de voie). Noi (adica eu, ne-sfant cum ma vezi) ne-am zis parerea.
as dori si parerea unor straini

If you don't trust your own brothers...
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Mesajde stefan_daniel24 » 23 Iul 2012, 10:35

Chestia cu Sf Ilie am ziso ca sa intamplat in aceea zi....dar tare sunt curios daca tu prietene prin care te exprimi ca vocea poporului("noi ne-am zis parerea")...daca teay duce la un mecanic....si acel mecanic nu-ti inchide capota si patesti ce am patit eu...cum ai reactiona? ai reactiona?:ah da e vina mea ca nu am verificat capota?....iar precum am zis a fost coincidenta cu sf Ilie ...o tema a problemei mele.Oricum ms pentru parerea ta...si ms si johnny pt link.....
stefan_daniel24
Incepator

Maşina: Ford mondeo 3

Înapoi la Arhiva