SF ILIE
sal...REVIN cu o problema.De Sf. Ilie am vrut sa-mi schimb bieletele...toate bune si frumoase.M-am rugat de fratele meu(se pricepe..cica) sa ma ajute...am dat roata jos am montat bieleta antirului.La montarea rotii inapoi...am fortat intr-o piuliuta....logic piulita sa blocat si mi sa miscat prezonul(tin sa mentionez ca era ultimul prezon pe care trebuia sa-l strang)...hai ca merge si in 4 pana ii repar acest mic detaliu...bun...am montat si la a 2 roata bieleta antiruliu pe noapte...intre timp fratele meu conectase la baterie o lanterna....am montat am pus roata BINE....la care eu stiam ca capota masini este inchisa,...,fratele meu sa dus a deschis capota si a scos cabluriile de la lanterna lasand capota usor jos....bun....ii spun ca ma duc cu masina sa vad cum merge,ies din curte....o accelerez o franez(intre timp mi sa aprins si abs in bord...habar nu am de unde)...i-am dat 80 sa testez abs sa vad despre ce este vorba,iar inevitabilul sa intamplat capota sa ridicat facandu-mi bucatii parbrizul si putin din plafon!...acum dupa mica mea povestioara....ca sfat NU LUCRATI DE SF ILIE....MA JUR CA NICI LA MUNCA NU O SA MA MAI DUC DE SF ILIE...iar un sfat de la voi..(mentionez ca a trebuit sa-mi schimb capota si parbrizul)..cat m-ar costa sa vopsesc capota si montarea lor?..IMI cer scuze daca v-am plictisit cu povestioara mea...dar e prea prea...si inca o intrebare...la toata aceasta aventura mi sa spus ca soferul e devina(adica eu) ca nu m-am asigurat ca capota este inchisa.....as dori si parerea unor straini....FORD MONDEO 3 1.8
- stefan_daniel24
- Incepator
- Maşina: Ford mondeo 3