Arhiva

Concurs De Automodele Termice Off-road, XRAY NITRO CUP

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Concurs De Automodele Termice Off-road, XRAY NITRO CUP

Mesajde VIPER » 11 Apr 2007, 21:19

Sper sa nu deranjez cu acest mesaj partial legat de auto.

Duminica 15.04 incepand cu ora 9 va avea loc un concurs "open" de automodele termice off-road in Bucuresti. Este open total, atat ca marime cat si clasa, si scopul principal este distractia. Dar sunt si premii, si nu-s mici.

Cum se ajunge la pista: intre urcarea spre Polivalenta si intrarea spre Palatul copiilor este o straduta care duce spre o spalatorie auto si o terasa. Se merge in continuare, se trece de constructiile de pe dreapta si in cateva sute de metri se ajunge la baza pistei. Acolo va fi simplu, dupa sunet va veti da seama unde este "locul faptei". Pista arata cam asa:

Imagine

Concursul are si program, si ceva reguli:

"Concursul se va desfasura Duminica 15.aprilie. 2007

Ora 9 pina la ora 9:30 facem amenajarile(curatam traseul pietre,crengi, iarba, aranjam cauciucurile ,montat sistemul de cronometrare AMB etc Pista este inchisa si nu se da nimeni cu masinutza. Dupa ora 9:30 absolut nimeni nu mai are voie sa urce cu masina (1:1) in partea de sus a circuitului. Le parcati la partea de jos sau in drumul betonat.

Ora 9:30 - 9:40 sedinta tehnica in care vom vorbi toate detaliile legate de concurs

Ora 9:40 -9:50 Inscrierile. Inscrierea fiecaruia a frecventei pe o tabela mare. Cei cu sinteza se hotarasc asupra unui canal!!! Pe timpul concursurilor (manselor) STATIA sau MODULUL vor ramane la pupitrul organizatorului. Cine uita sa lase statia este descalificat din mansa respectiv, iar la a doua abatere este descalificat din concurs. O sa am grija sa va anunt!!!! Nu saritzi ca ce si cum, de ce, pt ca si afara se face la fel. Am intrat in UE..

Ora 9:50 – 10:30 Antrenamente Libere

Ora 10:30-11: 00 PAUZA

Ora 11:00- 11.10 Startul la Mansa 1 de calificare seria 1 (vom avea 3 serii in care vom avea in functie de nr de participantzi de la 4 la 6 concurenti “la gramada” cum zicea cineva la pista ) Am stabilit ca o mansa de calificare sa aibe 10 minute si sa facem 3 manse in total adica 3 X 3 = 9 curse de calificare si 2 Fnale de 20 minute per serie adica 2 X 2= 4 curse din care se va alege cea mai buna.in urma puctajului obtinut, sau facem suma celor doua ca sa nu mai existe discutii.

Ora 11:20- 11:30 Startul mansa 1 seria 2 ( am lasat pauza intre manse 10 minute pt ca majoritatea participantilor sunt la primul concurs si trebuie sa se adapteze,pina iese seria de pe pista,pina rearanjam traseul ,pina se pregateste urmatoarea mansa, trec alea 10 minute lejer.

Ora 11:40- 11:50 Startul Mansa 1 Seria 3

Mansa 2

Ora 12:00- 12:10 Startul in Mansa 2 seria 1. Vreau sa precizez ca absolute nimeni nu are dreptul cu reverse in acest concurs (cine foloseste reverse este descalificat din mansa respectiva, a doua oara find descalificat din tot concursul)

Ora 12:20- 12:30 Startul in Mansa 2 seria 2

Ora 12:40- 12:50 Startul in Mansa 2 seria 3

Ora 13.00-13.10 Startul in Mansa 3 seria 1

Ora 13.20-13.30 Startul in Mansa 3 seria 2

Ora 13.40-13.50 Startul in Mansa 3 seria 3

Ora 14.00 pina la 14.50 pauza de masa, reparatii, ingrijit copilul, spalat masina, treaba voastra. In acest timp trebuie sa aranjam si pista dupa avariile suferite.

Ora 15.00 - 15.20 Startul in Mansa 1 seria A finala (cursele de finale vor tine 20 minute)

Ora 15.30 - 15.50 Startul in Mansa 1 seria B

Ora 16.10 - 16.30 Startul in Mansa 2 Seria A

Ora 17.00 – 17.20 Startul in Mansa 2 seria B"
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Cornel001 » 11 Apr 2007, 21:35

Stai asa, e vorba de automodele cu motorase cu ardere interna ? Aveam un pasionat cu asa ceva (culmea off-road) printre noi :)
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde VIPER » 11 Apr 2007, 21:38

Da, e vorba de automodele cu motoare cu ardere interna. Vor fi prezente la start modele extrem de variate (buggy, monster truck, truggy), cu marimi diferite (de la piticii 1/18 la monstri 1/8 sau chiar 1/5).
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde VIPER » 16 Apr 2007, 06:53

Cateva poze de la concurs AICI.

Si PREMIUL pus in joc.
Imagine
VIPER

Mesajde VIPER » 21 Apr 2007, 22:34

Maine vom fi cativa in acelasi loc, pentru antrenamente si fun la maxim. Pasionatii sau cei care vor sa vada cu ce se mananca, sunt asteptati cu placere.
Imagine
VIPER

1/10 Buggy review + etapa off-road

Mesajde VIPER » 24 Sep 2007, 02:09

O sa combin 2 evenimente intr-un singur topic. Incep cu un review la o masina pe cat de interesanta pe atat de accesibila. Stiu, va suna ca reclama, dar de ce nu? Multi isi doresc, poate, un automodel off-road termic dar preturile un pic piperate i-au tinut deoparte. Ei bine, am gasit si solutia. Un Buggy termic, scara 1/10, motor de 3cmc, vine RTR (ready to run), ii mai puneti combustibil si baterii in radiocomanda si gata treaba! Am avut placerea si privilegiul sa "mosesc" ieri primul model si am fost sincer surprins de cum merge! Asta sambata, pe 22.09. Iar duminica a si participat la o noua etapa de off-road, unde a facut fata cu mandrie (in conditiile in care in jur erau numai animale 1/8 cu motoare de minim 3.5cmc si multi CP!!!). OK, gata cu reclama, sa trec la poze, ca de obicei pozele sunt mai sugestive decat textul. Si o sa pun si un mic filmulet. Dupa care vin pozele de la etapa. Din pacate ei nu i-am facut poze deoarece fiind mecanic am stat pe faza pentru eventualele neplaceri...

Deci, pozele cu Buggy-ul 1/10. Are 2 viteze (!), este desigur proportionala (e automodel, nu masinuta telecomandata, am mai scris eu undeva diferenta):

Imagine Imagine Imagine Imagine

Un mic filmulet, motorul era inca in rodaj (cred ca era primul rezervor cu masina mergand, rodajul incepe cu un rezervor care se consuma cu masina stand pe loc).

http://www.youtube.com/watch?v=4It7oTar52w

Si poze de la etapa de azi. Din pacate in actiune nu am prins decat de la calificarile grupei A... La C eram mecanic si la B ridicator... Iar finala am ratat-o din motive tehnice (personale)... O zi superba, concurs superb, concurenti unul si unul!

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Si stirea de la PROTV: http://www.protv.ro/stiri/social/concur ... tilor.html
Imagine
VIPER

Înapoi la Arhiva